Bana mı tuhaf bu durum?

Selimeli hatırladım seni.
Görümceye takık oluşun ilk konundan belliydi.
Yazdığın konuda seni ilgilendiren tek bir nokta yok.
Görende eşinin ailesini çok düşünüyorsun sanacak😂
Size gelip hafta sonu kalacaklar diye yüreğine iniyordu, ondan kurtulmuş oluyorsun daha ne?
Derdin eş ailesiyle problem çıkarmak başka birşey değil.
Ayrıca anne babayla sen bir değilsin. Evim dağınık olsam anne babamdan rahatsız olmam ama abimin eşi için aynı durum geçerli değil. Otur tek kalmak istediğin evinde eşinle mutlu mesut yaşa işte. 😌
Aaa şimdi anlaşıldı kp kv görümceye geldikçe konu sahibine de gelip kalacaklar derdi bu😅

Yani hiç durmasa da apar topar gelin hic gitmeyin.ne bileyim kendi annen bile olsa ev kaos alanı gibi her yer yatak yorgan. Ke di kaynanası da kaliyo (biraz zihinsel problemi var ama zararsiz kendi halinde bi kadin). Evde Her yer daginik. Bana değişik geliyor. Acaba çocuk bahane başka sıkıntılar mi var.
Cunku su durum normal degil bana gore
sizde buraya hem evini hem anneliğini hem de eşiyle olan problemlerini çekiştirelim diye konu mu açtınız size ne ki?
Siz dış kapının dış mandalı oluyorsunuz

Merhaba hanımlar. Gorumcemin 6 aylık bebeği var ve 40 günlük olduğundan beri sürekli ağladığını, gorumcemin çocukla baş edemediğini bu yuzden de sehir disinda 4 saatlik mesafede oturan kendi anne babasını sürekli yanına çağırdığını görüyorum. Insanlar da bi geliyorlar kaliyorlar haftalarca sonra geri gidiyolar. Bebeği kendim kısıtlı zamanlarda gozlemledim abarttiklari kadar bir durum olduğunu dusunmuyorum. Yine tabi yaşayan bilir zorluklarını da tek başına cocuk buyuten bir sürü insan var sonuçta. Ve insanalr şehir disindan geliyorlar geldikleri gibi telefonlar sessize alınıyor herkes evde parmak ucunda geziyor. Bunun sebebi de gorumcemin eşinin vardiyalı calismasiymis. Yaşlı insanlara askeriye de gibi muamele çekiliyor. Biz oturmaya dahi gidemiyoruz mesela eşi vardiyaliysa. Biz gidemiyoruz ama evde çocuk bakma sebebi ile gelen anne babası duruyor düşündükmu de biz mi fazlalığız diyoruz.. bu vardiyalı çalışırken uykusu hassasmis. E evde sürekli ağlayan bi bebek olduğu söyleniyor.. bu sesle nasil duruyo o zaman. Artık kayinpederim kızına dedi siz de bi ailesiniz kendiniz kendinize bi idare etmeye çalışın bakalim biz de memlekete donelim dedikten sonraki gun kayınpederim bi anda kendi gitti kaynanam kızının yanında bebek bakmaya kaldi. 1 hafta sonra kaynanam da gitti memlekete. Sonra aradan 3.gun gecti tekrar arabalarıyla aniden gelmişler bebekle baş edemiyo diye. Hadi hoşgeldine gidelim dedik eşim uyuyo diye redetti gorumcem.normalde gorumcem ile problem yok gidip geliriz ama bu uyuma meselesi olunca akarsular duruyor. Kayinvalidem damat becerikle değil pek yardim edemiyo kızıma dddi acaba burda mi bi sıkıntı var... Ben gerçekten 10 yıldır aynı isi yapan bi kısının uyku meselesini aileye abartılı şekilde mal etmesine ve sürekli 6 aylık bebek durmuyo buraya gelin burda kalin meselesini anlamıyorum. Bana mi tuhaf su durum ?
Konu sizinle tamamen bagimsiz. Siz niye bu kadar takildiniz. Benim oglum da aylarca bize kan kusturdu. Biri gelince sessiz sessiz uyurken normalde 10 dk uyumazdi.aile dinamigini bilemezsiniz. Gelen onun anne babasi memnunlar yada degiller kendi kizlari kendi torunlari. Ben gelin olarak buna karismazdim beni ne ilgilendirir yani

sizin görümcenizin anneliğinin yeterliliğinini, (tek başına çocuk bakan birsürü kişi var bakamıyor sürekli yardım alıyor deyişinizden)
ailesiyle iletişimini
müsait olmadıklarını reddetmesine içerlemenizi tuhaf buldum

kapılarını kapattıklarında dışarda kalan kimseyi ilgilendirmeyecek konular

bu konuyu görümceniz sizin için açsaydı yine aynı şeyi derdim.

Yani hiç durmasa da apar topar gelin hic gitmeyin.ne bileyim kendi annen bile olsa ev kaos alanı gibi her yer yatak yorgan. Ke di kaynanası da kaliyo (biraz zihinsel problemi var ama zararsiz kendi halinde bi kadin). Evde Her yer daginik. Bana değişik geliyor. Acaba çocuk bahane başka sıkıntılar mi var.
Cunku su durum normal degil bana gore
Peki dert ne?

dert sıkıntılarını bilememesi
görümcesi kocasıyla ayrılacak mı
zaten kötü bir anne ve kötü bir ev hanımı
acaba kötü bir eş mi onu öğrenecek
evliliği de kötüyse artık bi kına

Bu arada görümceye bı çocuk bile bakamio ne biçim anne muamelesi yapanlar var resmen.Herkesin doğum sonrası ruh hali ve bebeğe bakma becerileri aynı olmak zorunda değil.Bu hickimseyi bir digerinden daha az anne yapmaz.Kadinin kadından çektiğini de kadınlar erkekten cekmemistir.Bi milletin anneligine dil uzatilmadigi kalmıştı.Bazi kadınlar onu da yaptı.Bunu da gördük.
Oğluma 6 aydır annemle bakıyoruz
Herkes çatlasın :D
Anneliğimin de çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Annemlr aynı sokakta oturuyoruz. Gündüz gelip destek oluyor. Ev işimi de o arada yapıyorum.
Hatta daha bombasını diyeyim. Bebek uyumadığında ve ben uykusuz olduğumda o gece gelip tek başına bakıyor ki ben bir gece deliksiz uyuyayım

Ne biçim anneysem ben
Tüüü bana
Kafama ksdar toprağa gömüleyim de recm etsinler beni 1(yazıyla bir) bebeğe tek bakamıyor diye

❤️ ❤️ #lohusakadınadokunma
İnsan doğum yaptığında en yakınını istiyor. Demek ki kız gerçekten bakamıyor korkuyor ki annesini çağırıyor. Ya kendi de bir kadın nasıl da eleştirebiliyor. Ne yaşayacağını bilmeden yorum yapmak kolay.
O da bir şey mi
Görümceye şımarık, prenses, beceriksiz ana diyenler olmuş
Bir bebeğe tek başına bakamıyor diye

Herkes çatlasın :KK70:
Annemlr aynı sokakta oturuyoruz. Gündüz gelip destek oluyor. Ev işimi de o arada yapıyorum.
Hatta daha bombasını diyeyim. Bebek uyumadığında ve ben uykusuz olduğumda o gece gelip tek başına bakıyor ki ben bir gece deliksiz uyuyayım

Ne biçim anneysem ben
Tüüü bana
Kafama ksdar toprağa gömüleyim de recm etsinler beni 1(yazıyla bir) bebeğe tek bakamıyor diye
kıskandım:KK14:

Herkes çatlasın :KK70:

Ne biçim anneysem ben
Tüüü bana

Allah içi fesat insanlardan korusun. Anne ve anne olan kv candır, can. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

😛😛Annem 1 aylığına memlekete gidiyor.
Mecbur tek bakacağım.
Herkes rahatlayabilir 😀😀
keşşke benim ki de burda olsa 12 saat var aramızda ben bazen kötü birşey yaşadığımda ihtiyaç duyuyorum yahu
kadın lohusa belli ki tek başına atlatamıyor ne becerikszliği ne başka bir şeyi kalmış
geline düştü sanki anası babasını korumak kızın
çok şanslısın Muhtelif bence
kimse kimsenin anneliğine laf edemez bu ne ya gıcık oldum valla

keşşke benim ki de burda olsa 12 saat var aramızda ben bazen kötü birşey yaşadığımda ihtiyaç duyuyorum yahu
kadın lohusa belli ki tek başına atlatamıyor ne becerikszliği ne başka bir şeyi kalmış
geline düştü sanki anası babasını korumak kızın
çok şanslısın Muhtelif bence
kimse kimsenin anneliğine laf edemez bu ne ya gıcık oldum valla
Olay çok farklı canım, annelik kılıf!

Merhaba hanımlar. Gorumcemin 6 aylık bebeği var ve 40 günlük olduğundan beri sürekli ağladığını, gorumcemin çocukla baş edemediğini bu yuzden de sehir disinda 4 saatlik mesafede oturan kendi anne babasını sürekli yanına çağırdığını görüyorum. Insanlar da bi geliyorlar kaliyorlar haftalarca sonra geri gidiyolar. Bebeği kendim kısıtlı zamanlarda gozlemledim abarttiklari kadar bir durum olduğunu dusunmuyorum. Yine tabi yaşayan bilir zorluklarını da tek başına cocuk buyuten bir sürü insan var sonuçta. Ve insanalr şehir disindan geliyorlar geldikleri gibi telefonlar sessize alınıyor herkes evde parmak ucunda geziyor. Bunun sebebi de gorumcemin eşinin vardiyalı calismasiymis. Yaşlı insanlara askeriye de gibi muamele çekiliyor. Biz oturmaya dahi gidemiyoruz mesela eşi vardiyaliysa. Biz gidemiyoruz ama evde çocuk bakma sebebi ile gelen anne babası duruyor düşündükmu de biz mi fazlalığız diyoruz.. bu vardiyalı çalışırken uykusu hassasmis. E evde sürekli ağlayan bi bebek olduğu söyleniyor.. bu sesle nasil duruyo o zaman. Artık kayinpederim kızına dedi siz de bi ailesiniz kendiniz kendinize bi idare etmeye çalışın bakalim biz de memlekete donelim dedikten sonraki gun kayınpederim bi anda kendi gitti kaynanam kızının yanında bebek bakmaya kaldi. 1 hafta sonra kaynanam da gitti memlekete. Sonra aradan 3.gun gecti tekrar arabalarıyla aniden gelmişler bebekle baş edemiyo diye. Hadi hoşgeldine gidelim dedik eşim uyuyo diye redetti gorumcem.normalde gorumcem ile problem yok gidip geliriz ama bu uyuma meselesi olunca akarsular duruyor. Kayinvalidem damat becerikle değil pek yardim edemiyo kızıma dddi acaba burda mi bi sıkıntı var... Ben gerçekten 10 yıldır aynı isi yapan bi kısının uyku meselesini aileye abartılı şekilde mal etmesine ve sürekli 6 aylık bebek durmuyo buraya gelin burda kalin meselesini anlamıyorum. Bana mi tuhaf su durum ?
Eşinin uyku meselesini bilemem ama bebek büyütmek bakmak,uyutma maceraları gerçekten zor hele ki ilk çocukta.biraz zaman taniyin bebekli hayata alisamamis olabilir

O da bir şey mi
Görümceye şımarık, prenses, beceriksiz ana diyenler olmuş
Bir bebeğe tek başına bakamıyor diye
Yok daha neler. Kimi ne ilgilendirir şımarıklığı. Nazlanıyorsa kendi anne babasına nazlanıyor. Rahatsız olsa anne baba ona göre davranır

Back
X