Bana mı tuhaf bu durum?

Merhaba hanımlar. Gorumcemin 6 aylık bebeği var ve 40 günlük olduğundan beri sürekli ağladığını, gorumcemin çocukla baş edemediğini bu yuzden de sehir disinda 4 saatlik mesafede oturan kendi anne babasını sürekli yanına çağırdığını görüyorum. Insanlar da bi geliyorlar kaliyorlar haftalarca sonra geri gidiyolar. Bebeği kendim kısıtlı zamanlarda gozlemledim abarttiklari kadar bir durum olduğunu dusunmuyorum. Yine tabi yaşayan bilir zorluklarını da tek başına cocuk buyuten bir sürü insan var sonuçta. Ve insanalr şehir disindan geliyorlar geldikleri gibi telefonlar sessize alınıyor herkes evde parmak ucunda geziyor. Bunun sebebi de gorumcemin eşinin vardiyalı calismasiymis. Yaşlı insanlara askeriye de gibi muamele çekiliyor. Biz oturmaya dahi gidemiyoruz mesela eşi vardiyaliysa. Biz gidemiyoruz ama evde çocuk bakma sebebi ile gelen anne babası duruyor düşündükmu de biz mi fazlalığız diyoruz.. bu vardiyalı çalışırken uykusu hassasmis. E evde sürekli ağlayan bi bebek olduğu söyleniyor.. bu sesle nasil duruyo o zaman. Artık kayinpederim kızına dedi siz de bi ailesiniz kendiniz kendinize bi idare etmeye çalışın bakalim biz de memlekete donelim dedikten sonraki gun kayınpederim bi anda kendi gitti kaynanam kızının yanında bebek bakmaya kaldi. 1 hafta sonra kaynanam da gitti memlekete. Sonra aradan 3.gun gecti tekrar arabalarıyla aniden gelmişler bebekle baş edemiyo diye. Hadi hoşgeldine gidelim dedik eşim uyuyo diye redetti gorumcem.normalde gorumcem ile problem yok gidip geliriz ama bu uyuma meselesi olunca akarsular duruyor. Kayinvalidem damat becerikle değil pek yardim edemiyo kızıma dddi acaba burda mi bi sıkıntı var... Ben gerçekten 10 yıldır aynı isi yapan bi kısının uyku meselesini aileye abartılı şekilde mal etmesine ve sürekli 6 aylık bebek durmuyo buraya gelin burda kalin meselesini anlamıyorum. Bana mi tuhaf su durum ?
Size ne ki ya herkesin kendi düzeni sizden bişey bekleyen sizin için sıkıntı oluşturan bişey göremedim kp ve kv yazsa bunları anlarım gelip giden ugraşan onlar sizin alakadar olacagınız bişey yok derdim yok diyip buna mı odaklandınız acaba

Kayinpederim Bebeği alıp gideceğiz dediler (bu bana gore bi anneye yapılmış en saçma teklif ama Altinda ne var bilmiyorum . Bebeği vermiyorsan ikinizi götürelim memlekete demişler. Değişik.
Kızları premses mod belli ki, adamın canına tak etmiş.

Baba da ilginçççç görümce kabjl etmezken nasıl geleceğinizi de tarif etseymiş
Bence nasıl gelelim kabul ediyolar mı ki deyin kestirin a

Baba da ilginçççç görümce kabjl etmezken nasıl geleceğinizi de tarif etseymiş
Bence nasıl gelelim kabul ediyolar mı ki deyin kestirin atın
Nasil anlatayım o kadar degisik bi durum var ki arada. Gece çalışınca kesinlikle istemiyor bzi. Normal zamanda gidiyoruz geliyoruz. Mecburiyetten mi acaba normal zamanda da görüşmek.. ya gerçekten o insan b3nim hayatimda son 2 yıldır var bana lazim degil yani.. ama eşimin kardeşi sonuçta. Çok mesafe de doğru degil

Kızımın bakıcısının bir kızı vardı. Kadının kızı bebeğe yalnız bakamadığından eşi yurt dışı göreve gittiğinde annesine gelirdi, 1.ye bakmayı beceremezken ikisi bir büyüsün diye ikinciyi doğurdu, bakıcımı 40 gün aldı, bakıcımızı çok sevdiğim için o izni mecburen verdim (yoksa bıraktırmam lazımdı) ama sevgili beceriksiz anneye bu yetmedi, kocası 6 ay yurt dışı görevine gitti diye kadını yanına çağırdı. Mecburen yollarımızı ayırdık o zaman kızı kadını işinden gelirinden etmiş oldu sonunda, sizin görümcede de o potansiyel var galiba.

Ben bu tek çocuğa bakamama işini anlamıyorum ya, 2 küçük olsa yetişemezsin çok doğru ama tek olunca elbet hayatı devam ettirecek kadar iş yapmaya vakit kalır. Ben çocuklarımı evde olduğum sürece kendim büyüttüm, bakıcılar benim yokluğum için vardı.
Valla katılıyorum ayrıca 2 ye de bakılır olmadı ev işinden feragat edersin yemekte kolay şeyler yaparsın bu ben çocuk bakamıyorum baş edemiyorum durumu biraz abartı oluyor

Size ne ki ya herkesin kendi düzeni sizden bişey bekleyen sizin için sıkıntı oluşturan bişey göremedim kp ve kv yazsa bunları anlarım gelip giden ugraşan onlar sizin alakadar olacagınız bişey yok derdim yok diyip buna mı odaklandınız acaba
Her geldiklerinde ucu bana dokunuyo sürekli bi telefon biz geldik siz de gelin biz geldik size gelelim biz gidiyoz hadi gelin. Annesi ariyo dert yanıyo. Üstüne biz mesafeli duran taraf oluyoruz ama kendi kızlarının istediği zaten bu.bana dokunmsalar sıkıntı yok banane isterse aynı eve çıksınlar

Nasil anlatayım o kadar degisik bi durum var ki arada. Gece çalışınca kesinlikle istemiyor bzi. Normal zamanda gidiyoruz geliyoruz. Mecburiyetten mi acaba normal zamanda da görüşmek.. ya gerçekten o insan b3nim hayatimda son 2 yıldır var bana lazim degil yani.. ama eşimin kardeşi sonuçta. Çok mesafe de doğru degil
Gece çalışınca sizi neden istesin.İyi misiniz siz.Ben de istemem wala

Gece çalışıncada gitmeyiverinn ozman kv kp bişi derse gece çalıştığı için rahatsız etmeyelim dedik dersiniz olur biter bu kadar aldırmayın yahu boşverinnn zaten sizede lazım değiller dediğiniz gbi 👍🏻

Gece çalışıncada gitmeyiverinn ozman kv kp bişi derse gece çalıştığı için rahatsız etmeyelim dedik dersiniz olur biter bu kadar aldırmayın yahu boşverinnn zaten sizede lazım değiller dediğiniz gbi 👍🏻
Öyle iletişim kuramiyosun iste. Dis kapının dış mandali gibi oluyormusum.. yoksa umrum degil yani

Bu arada görümceye bı çocuk bile bakamio ne biçim anne muamelesi yapanlar var resmen.Herkesin doğum sonrası ruh hali ve bebeğe bakma becerileri aynı olmak zorunda değil.Bu hickimseyi bir digerinden daha az anne yapmaz.Kadinin kadından çektiğini de kadınlar erkekten cekmemistir.Bi milletin anneligine dil uzatilmadigi kalmıştı.Bazi kadınlar onu da yaptı.Bunu da gördük.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Gorumcemin 6 aylık bebeği var ve 40 günlük olduğundan beri sürekli ağladığını, gorumcemin çocukla baş edemediğini bu yuzden de sehir disinda 4 saatlik mesafede oturan kendi anne babasını sürekli yanına çağırdığını görüyorum. Insanlar da bi geliyorlar kaliyorlar haftalarca sonra geri gidiyolar. Bebeği kendim kısıtlı zamanlarda gozlemledim abarttiklari kadar bir durum olduğunu dusunmuyorum. Yine tabi yaşayan bilir zorluklarını da tek başına cocuk buyuten bir sürü insan var sonuçta. Ve insanalr şehir disindan geliyorlar geldikleri gibi telefonlar sessize alınıyor herkes evde parmak ucunda geziyor. Bunun sebebi de gorumcemin eşinin vardiyalı calismasiymis. Yaşlı insanlara askeriye de gibi muamele çekiliyor. Biz oturmaya dahi gidemiyoruz mesela eşi vardiyaliysa. Biz gidemiyoruz ama evde çocuk bakma sebebi ile gelen anne babası duruyor düşündükmu de biz mi fazlalığız diyoruz.. bu vardiyalı çalışırken uykusu hassasmis. E evde sürekli ağlayan bi bebek olduğu söyleniyor.. bu sesle nasil duruyo o zaman. Artık kayinpederim kızına dedi siz de bi ailesiniz kendiniz kendinize bi idare etmeye çalışın bakalim biz de memlekete donelim dedikten sonraki gun kayınpederim bi anda kendi gitti kaynanam kızının yanında bebek bakmaya kaldi. 1 hafta sonra kaynanam da gitti memlekete. Sonra aradan 3.gun gecti tekrar arabalarıyla aniden gelmişler bebekle baş edemiyo diye. Hadi hoşgeldine gidelim dedik eşim uyuyo diye redetti gorumcem.normalde gorumcem ile problem yok gidip geliriz ama bu uyuma meselesi olunca akarsular duruyor. Kayinvalidem damat becerikle değil pek yardim edemiyo kızıma dddi acaba burda mi bi sıkıntı var... Ben gerçekten 10 yıldır aynı isi yapan bi kısının uyku meselesini aileye abartılı şekilde mal etmesine ve sürekli 6 aylık bebek durmuyo buraya gelin burda kalin meselesini anlamıyorum. Bana mi tuhaf su durum ?
Size ne? Sizi ilgilendiren bir durum yok bırakın yeni doğum yapmış kadının yakasını. İster annesini çağırır ister bütün sülalesini. görümcelik yapmayın. Abiniz rahatsızsa müdahale eder

1 yillik evliyiz. Sehir disindan esimin ailesi ortalama 2 ayda bir ziyarete geliyorlar. Eşimde ben de cok yoğun çalışıyoruz. Esimin ailesinden yana bir şikayetim yok ama kalma konusunda bizden beklentileri: haftaiçi biz ise gidince de bizde kalmak ve evi bir nevi kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Bende izin verince hep bi adım ilerisi olacak gibi hissediyorum. Biz diyoruz ki cuma aksami is çıkışında kalmaya gelin p.tesi sabahi biz ise giderken birlikte cikar gideriz biz evde yokken evde birilerinin olmasindan rahatsız oluyoruz dedik. Tepki gosterip bir daha da gelmeyiz diye gittiler. Simdi bize küstü kayınpederim. Arayi nasil duzeltebilirim?

Evinizde başkalarının olmasından rahatsız oluyorsunuz ama gelinin evine gidemiyorum diye konu açıyorsunuz.

Bu arada sizin evinize kav ve kp gelmesiyle o kızın anne babasının gelmesi aynı durum değil

Evinizde başkalarının olmasından rahatsız oluyorsunuz ama gelinin evine gidemiyorum diye konu açıyorsunuz.
Bu arada sizin evinize kav ve kp gelmesiyle o kızın anne babasının gelmesi aynı durum değil
Hay ağzını öpeyim Calcim ya ❤️❤️❤️❤️yapismislar lohusa kadının yakasına.Yahu gidip napicaksin 6 aylık bebesi olan kadının evine.Anasiyla babasıyla bir misin sen

Hay ağzını öpeyim Calcim ya ❤️❤️❤️❤️yapismislar lohusa kadının yakasına.Yahu gidip napicaksin 6 aylık bebesi olan kadının evine.Anasiyla babasıyla bir misin sen
❤️ ❤️ #lohusakadınadokunma
İnsan doğum yaptığında en yakınını istiyor. Demek ki kız gerçekten bakamıyor korkuyor ki annesini çağırıyor. Ya kendi de bir kadın nasıl da eleştirebiliyor. Ne yaşayacağını bilmeden yorum yapmak kolay.

Siz bence aaa o zaman başka sıkıntılar var burada bunlar normal değil dememizi ve yeni entrikalar duymayı bekliyorsunuz. Üzgünüm ama eş desteği çocuk bakımında belki de en önemli şey. Destek göremiyorsa hem kolik bir bebek hem ev işlerine yetemiyor olabilir, sürece adapte olamamış olabilir. Çağırdığı da kendi ailesi ayrıca sanki siz görümceymişsiniz de gelininiz ailenizi zorluyormuş gibi bilenmişsiniz. Size ne ya hu. Ayrıca eşi uyurken neden misafir davet etsin 😳 Gitmek istiyorsanız sen bize eşinin ve sizin müsait olduğu zaman haber ver bekliyoruz deyin. O çağırsın sizi, sorana da haber bekliyoruz dersiniz. Acaba siz gittiğiniz zaman ne sorun olduğunu anlamaya çalıştığınızı fazla mı belli ediyorsunuz ?

Selimeli hatırladım seni.
Görümceye takık oluşun ilk konundan belliydi.
Yazdığın konuda seni ilgilendiren tek bir nokta yok.
Görende eşinin ailesini çok düşünüyorsun sanacak😂
Size gelip hafta sonu kalacaklar diye yüreğine iniyordu, ondan kurtulmuş oluyorsun daha ne?
Derdin eş ailesiyle problem çıkarmak başka birşey değil.
Ayrıca anne babayla sen bir değilsin. Evim dağınık olsam anne babamdan rahatsız olmam ama abimin eşi için aynı durum geçerli değil. Otur tek kalmak istediğin evinde eşinle mutlu mesut yaşa işte. 😌

Bişey Dicem
Size ne ?
Gelip bdv ye konuyu gorumce açmalı acacaksa, size ne ?
Neyi paylasamiyorsunuz kizla

Back
X