Ananesi çok fazla soru soruyor bir keresinde söylemişti hep bana seninle ilgili sorular soruyor diye ben o taraftan biraz şüphelendim acaba kardeşin erkek olursa şöyle kız olursa böyle vs mi dediler , çünkü kadın nur ablan seni yıkıyo mu diye bile soruyomuş siz düşünün çocukta evet demiş beni korumuş"Çocuktan al haberi" boşuna dememişler. Benim de eşimin tarafındaki bir küçük çocuk çok eskiden bir aralar sürekli karşıma geçip "sen kimsin" derdi. Ben de saf saf anlatırdım. Sonra baktım sürekli soruyor. "Allah Allah" dedim üstünde durmadım. Birkaç zaman sonra tesadüfen öğrendim ki görümcem o çocuğun da bulunduğu ortamlarda sürekli benim için "o kim ki? kendini bir şey sanıyor?", "o kim ki? bunu yapıyor", "o kim oluyor da ...." vs vs diyormuş. Orada jeton düşmüştü bende. O da çocuk aklı ile "o kim ki"yi almış "sen kimsin"e dönüştürmüş
Bence şüphelenin derim, yanında birileri atıp tutuyor olabilir.
Evet annesinden etkilenmiş olmalı ki öyle konuşmuşAnanesi çok fazla soru soruyor bir keresinde söylemişti hep bana seninle ilgili sorular soruyor diye ben o taraftan biraz şüphelendim acaba kardeşin erkek olursa şöyle kız olursa böyle vs mi dediler , çünkü kadın nur ablan seni yıkıyo mu diye bile soruyomuş siz düşünün çocukta evet demiş beni korumuş
Kv adayı sanırım annesi dediğinizAnanesi çok fazla soru soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?