Bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum

nur02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
19
-1
36
Yine beni taşlayacaksınız fakat soracağım , nişanlımın 11 yaşındaki oğlu yemek yerken durup dururken kardeşim inşallah kız olur sünnet düğünü masrafı yapmak zorunda kalmayız dedi , ben şaşırdım hiç bişey demedim nişanlımda hiç bişey demedi ama tuhaf oldum nasıl böyle bişey aklına gelebiliyor anlamadım birileri bişey deyip aklınımı karıştırıyor anlamadım size sormak istedim

11 yaşındaki çocuk laf olsun diye konusuyor. Ciddiye almamak lazım. Altında birşey aramamak lazım

Sünnet masrafını nerden biliyorki acaba birileri yanında sık sık paradan bahsediyor gibime geldi yinede çok takılacak bir durum değil bence çocuk sonuçta.

daha önceden birileri yanında sünnet düğünü masrafları hakkında yakındıysa çocuk oradan bunu kopyalamıştır kafasında :) ciddiye almayın maalesef bizim insanlarımız her türlü konuyu çocukların yanında konuşmaktan çekinmiyor

"Çocuktan al haberi" boşuna dememişler. Benim de eşimin tarafındaki bir küçük çocuk çok eskiden bir aralar sürekli karşıma geçip "sen kimsin" derdi. Ben de saf saf anlatırdım. Sonra baktım sürekli soruyor. "Allah Allah" dedim üstünde durmadım. Birkaç zaman sonra tesadüfen öğrendim ki görümcem o çocuğun da bulunduğu ortamlarda sürekli benim için "o kim ki? kendini bir şey sanıyor?", "o kim ki? bunu yapıyor", "o kim oluyor da ...." vs vs diyormuş. Orada jeton düşmüştü bende. O da çocuk aklı ile "o kim ki"yi almış "sen kimsin"e dönüştürmüş

Bence şüphelenin derim, yanında birileri atıp tutuyor olabilir.

Birileri demiştir yanında onunda aklında yer etmiş belli ki. 11 yaşındaki çocuğun dediklerini bu kadar takmanız ama hala daha bu çocuğun babasıyla evlenmeyi düşünmeniz çok garip ya. Bu kadar takıntılıysanız evlenmeyeceksiniz çoluk çocuk sahibi adamla, bu kadar basit.

Ananesi çok fazla soru soruyor bir keresinde söylemişti hep bana seninle ilgili sorular soruyor diye ben o taraftan biraz şüphelendim acaba kardeşin erkek olursa şöyle kız olursa böyle vs mi dediler , çünkü kadın nur ablan seni yıkıyo mu diye bile soruyomuş siz düşünün çocukta evet demiş beni korumuş

Muhtemelen yanında konuşulurdur yoksa çocuk ne bilecek sünnet düğünü masrafını
Çocuğa çok takılmayın adı üstünde çocuk neticede

Bu pek 11 yaşında bir çocuğun düşüneceği bir şeye benzemiyor. Acaba yanında birileri konuşurken duydu mu? Ayrıca sünnet düğünü çok gereksiz bir şey bence.

sizin önceki konunuzu da hatırladım. profilinize bi bakayım dedim de siz 23 yaşındasınız, adam 36 yaşında. çocuk da 11 yaşında. bu ilişkiden pek hayır geleceğini sanmıyorum zira siz bile çocuk yaşta sayılırsınız. bence zorlamanın manası yok. çöpsüz üzüm bulmak varken ne diye nişanlımın oğlu şunu dedi nişanlımın oğlu bunu dedi diye ömür çürütesiniz ki? siz kendi denginize göre birini bulun, karşınızdaki da kendi dengini bulsun.

Evet annesinden etkilenmiş olmalı ki öyle konuşmuş
İlk yazdığım mesajda ironi ile karışık yazdım sünnet düğünü şu an aklınıza bile gelmezdi ama getirmişler

Sünnet canını çok acıtmıştır,
"Benim canım çok yandı aman kız olsun da sünnet olmasın" demek istemediği için böyle bir şey söylemiştir.

Açtığınız konular dolayısıyla evlilik sonrası çok sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum ben. 11 yaş ergenlik döneminde 1 çocuk. Her hali tavrı daha şimdiden sizi rahatsız ediyor. 23 yaşındasınız daha adam 36 yaşında. Yanlış anlamayın olgun bir kadınsınızdır belki ama bu konuda zorlanacağınızı düşünüyorum.

sence de sıkmadın mı artık 11 yaşında ki çocuk diyip durmana rağmen her şeyini bu kadar dert etmen ne tuhaf değil mi? senin de dediğin gibi çocukk ya çocuk. o kadar konu açtınız ki bu çocuğu sevmediğiniz çok belli bariz bence kabullenmeye çalışıyorsun bu çocuğu ama yapamıyorsun. ya bu çocuğun varlığını karşındakinin çocuk olduğu bilinci ile kabullen ya da yol yakınken ayrıl derim ilerde sen de o çocukta çok üzülür yıpranır böyle giderse...

Burada abartılacak gerçekten bir şey yok.
Gülüp geçilecek bir laf.
Her şeyin altında bir anlam ararsanız,çocuklu bir adam ile evlilikte huzurlu olamazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…