Bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum

Ölmüş kızının annesi olarak ananesinin seni sorması bence çok normal sence de değil mi?
Hemen neden doldurulmuş olsun belki bulunduğu ortamda başkaları konuştu etti belki izlediği bir şeyde gördü etti çok art niyetlisiniz ve ben annesi vefat eden bu çocuğun sizle büyücek olmasından dolayı cidden üzülüyorum umarım evlilik olursa inşallah ona anne şevkati gösterebilirsiniz umarım aklı başında bir birey olursun.

11 yasında cocugyn aklına oyle seyler gelmz
Evde konusuluyordur muhtemelen

Aaaa aferin cocuga ya
Sunnet dugununun gereksizligini ve masrafini daha bu yasinda kavramis. Helal olsun.

Aferin o çocuğa. Alnından öpün mutlaka.
Saçma sapan adetlere para harcanmaması gerektiğini öğrenmiş.

garip değil bence çocuklar çok farklı şeyler düşünebiliyorlar.arkadaşım kedisi hakkında kaybolursa naparız bilmiyorum tarzı birşeyler konuşuyorduk.öteki arkadaşım yenisini alırsınız boşver dedi.çocukta yenisini alırsak paramız biter dedi.yani hayvanın kaybolması konusunda tek endişesi bu gibi olunca annesi bile şaşırdı

Ben o yaşlarda bebek doğduğunda kız mı erkek mi olduğunu nasıl anlıyorlar diye anlam veremezdim. Bizim paramız var mı maddi durumumuz ne diye de bilmezdim. Genelde çocuklar bilmez
Evet normal değil böyle bir şeyin farkında olması. Bana da biri yanında konuşuyor gibi geldi
Hoş şimdi çocuklar cin gibi her şeyi biliyor. Bizim çocukluğumuzdaki gibi değil ki

O yaştaki çocukların aklına bu tarz şeyler gelebilir
Her tarz şey gelebilir normal.
Çocuk deyip geçin her şeye anlam yüklemeyin

Ay bu da ne saçma bir şey ama... Ben çocuklar böyle maddiyatçı olunca çok şaşırıyorum Biz bilmezdik o yaşlarda böyle şeyler... Hatta hiç unutmam, eşimin küçük yeğeni de bizim ev tripleks diye içindeki merdiveni görünce "aa siz zengin misiniz" diye çığlık atmıştı... ama bildiğiniz çığlık hakikaten! Yani tamam ev farklı gelmiştir belki ok ama, merdiven=zenginlik bağlantısını nasıl kurdu o dönem hayret ettik, taş çatlasa 4 yaşındaydı. Bu arada o gece de anne babası ile birlikte dönmek istememişti mesela, çok utanmıştık hatta, "ben fakir eve dönmek istemiyorum, cencün evde kalcammm" diye

Demek ki bir ortamda konusulmus ve bilinç altınaa yerlesmis...

Bizde anlam veremedik o öyle deyince şaşırıp kaldık.durumlarıda gayet iyi ve işin komik yanı kediyi para verip almamışlardı.yani kedinin pahalı olduğunu vs nereden düşündüde dert edindi anlamadık.çocuk işte bende daha çok küçükken daha fazla kardeşim olmasında miras bölünmesin derdimheralde dizi falan izledim.bu konudaki çocuğunda doldurulduğunu sanmam kendisi ortaya atmıştır daha çocuk bunlar ne dediklerinin farkında olamayabilirler.

ama siz çok tatlıymışsınız
Çocuk aklı işte Dediğiniz gibi belki de çok takmamak lazım

Çocuğun her dediğini bu kadar kafaya takarken nasıl aynı evde yaşayıp onun sorumluluğunu, beraber yasamanin zorluğunu üstleneceksin hiç düşündün mü?

Çocuğun her dediğini bu kadar kafaya takarken nasıl aynı evde yaşayıp onun sorumluluğunu, beraber yasamanin zorluğunu üstleneceksin hiç düşündün mü?
Önceki konuyu bilmiyordum,
Sanırım konu sahibi "bir öncekinde beni gomdunuz ama bakın 11 yaşındaki çocuk neleri düşünüyor görün" demeye getiriyor

Sizden dogacak cocugu kardesım olarak gormesını gormedınız de sunnet masrafına mı takıldınız?
Bence sız evlenmeyın bu adamla, bı cocugun hayallerınıde yıkmayın

11 yaşındaki çocuk bu yorumu neden yapmıştır

muhtemelen baban evlenecek bir de kardeş olursa senin payına düşen para azalır diye konuşulmuştur

başka zaman da sünnet düğünleri pahalı yapsak mı yapmasak mı muhabbeti olmuştur ya da işte X in sünnet düğününe gidilmiştir kaça mal oldu muhabbeti olmuştur vs vs

ikisini birleştirip kendince çıkarsama yapıp kardeşi ucuza getirmeye çalışmıştır

geçen bir aile ve 19 yaşındaki kızı ile oturuyorduk

erkek çocukları sünnet yaptırmamaktan söz ediyorduk o aile de biz de yaptırmadık yaptırmayacağız vs diye sohbet

kız dedi ki X e sünnet düğünü yapalım biz hep gidip altın takıyoruz onlar da bize getirsin

güldük vs

sen büyüksün onlar senin düğününe getirir senin olur vs dedik

düğünün maliyeti o altından fazla olur vs dedik

kocaman üniversite kazanmış kız maddi durumları vs çok iyi ama böyle düşünebiliyor

11 yaşındaki çocuğa hiç takılmayın

birinden duymuştur da söylemiştir yoksa çocuğun aklına nerden gelecek

Eminim soruyorlardirr kim olsa sorar yani. Çünkü, zaman o kadar bozuldu ki insanları tanımak zor. Ve onlar size canlarını emanet edecekler sonuçta. Bence bunlara çok takılmayın . Siz de olsanız eminim sorardiniz. Ben şuan düşünüyorum . Kesinlikle her şeyi sorardım çocuğuma . Kötü niyet değil bu

Sizin bu 11 yaşindaki masum cocukla derdiniz ne hanimefendi? Birakin bizim aramiz iyi seviyorumlari , siz nisanliniza bile evlenince cocuğu kotulemeye baslicaksiniz adim gibi eminim . Simdi tek amaciniz evlenmek adama sirin gozukmeye calisiyorsunuz ben iyi bir anne olamam ama abla olacağim felan diyorsunuz kesin.Cekin o pis ellerinizi 11 yasindaki cocuğun şu cumlesinden bile bir acik ariyorsunuz yahu pes Allah o cocuğu sizin elinizden kurtarir insallah .

Ne kadar çirkin kelimeler yazmışsınız bilip bilmeden insanlarla ilgili hadsizce cevaplar veriyorsunuz acaba gerçekte nasıl bir karaktersiniz bence buraya yazdıklarınız kadar kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…