Ölmüş kızının annesi olarak ananesinin seni sorması bence çok normal sence de değil mi?Ananesi çok fazla soru soruyor bir keresinde söylemişti hep bana seninle ilgili sorular soruyor diye ben o taraftan biraz şüphelendim acaba kardeşin erkek olursa şöyle kız olursa böyle vs mi dediler , çünkü kadın nur ablan seni yıkıyo mu diye bile soruyomuş siz düşünün çocukta evet demiş beni korumuş
11 yasında cocugyn aklına oyle seyler gelmzYine beni taşlayacaksınız fakat soracağım , nişanlımın 11 yaşındaki oğlu yemek yerken durup dururken kardeşim inşallah kız olur sünnet düğünü masrafı yapmak zorunda kalmayız dedi , ben şaşırdım hiç bişey demedim nişanlımda hiç bişey demedi ama tuhaf oldum nasıl böyle bişey aklına gelebiliyor anlamadım birileri bişey deyip aklınımı karıştırıyor anlamadım size sormak istedim
garip değil bence çocuklar çok farklı şeyler düşünebiliyorlar.arkadaşım kedisi hakkında kaybolursa naparız bilmiyorum tarzı birşeyler konuşuyorduk.öteki arkadaşım yenisini alırsınız boşver dedi.çocukta yenisini alırsak paramız biter dedi.yani hayvanın kaybolması konusunda tek endişesi bu gibi olunca annesi bile şaşırdı
Bizde anlam veremedik o öyle deyince şaşırıp kaldık.durumlarıda gayet iyi ve işin komik yanı kediyi para verip almamışlardı.yani kedinin pahalı olduğunu vs nereden düşündüde dert edindi anlamadık.çocuk işte bende daha çok küçükken daha fazla kardeşim olmasında miras bölünmesin derdimAy bu da ne saçma bir şey ama...Ben çocuklar böyle maddiyatçı olunca çok şaşırıyorum Biz bilmezdik o yaşlarda böyle şeyler... Hatta hiç unutmam, eşimin küçük yeğeni de bizim ev tripleks diye içindeki merdiveni görünce "aa siz zengin misiniz" diye çığlık atmıştı... ama bildiğiniz çığlık hakikaten! Yani tamam ev farklı gelmiştir belki ok ama, merdiven=zenginlik bağlantısını nasıl kurdu o dönem hayret ettik, taş çatlasa 4 yaşındaydı. Bu arada o gece de anne babası ile birlikte dönmek istememişti mesela, çok utanmıştık hatta, "ben fakir eve dönmek istemiyorum, cencün evde kalcammm" diye
Bizde anlam veremedik o öyle deyince şaşırıp kaldık.durumlarıda gayet iyi ve işin komik yanı kediyi para verip almamışlardı.yani kedinin pahalı olduğunu vs nereden düşündüde dert edindi anlamadık.çocuk işte bende daha çok küçükken daha fazla kardeşim olmasında miras bölünmesin derdimheralde dizi falan izledim.bu konudaki çocuğunda doldurulduğunu sanmam kendisi ortaya atmıştır daha çocuk bunlar ne dediklerinin farkında olamayabilirler.
Önceki konuyu bilmiyordum,Çocuğun her dediğini bu kadar kafaya takarken nasıl aynı evde yaşayıp onun sorumluluğunu, beraber yasamanin zorluğunu üstleneceksin hiç düşündün mü?
birinden duymuştur da söylemiştir yoksa çocuğun aklına nerden gelecekYine beni taşlayacaksınız fakat soracağım , nişanlımın 11 yaşındaki oğlu yemek yerken durup dururken kardeşim inşallah kız olur sünnet düğünü masrafı yapmak zorunda kalmayız dedi , ben şaşırdım hiç bişey demedim nişanlımda hiç bişey demedi ama tuhaf oldum nasıl böyle bişey aklına gelebiliyor anlamadım birileri bişey deyip aklınımı karıştırıyor anlamadım size sormak istedim
Teşekkürlerama siz çok tatlıymışsınız
Çocuk aklı işteDediğiniz gibi belki de çok takmamak lazım
Ananesi çok fazla soru soruyor bir keresinde söylemişti hep bana seninle ilgili sorular soruyor diye ben o taraftan biraz şüphelendim acaba kardeşin erkek olursa şöyle kız olursa böyle vs mi dediler , çünkü kadın nur ablan seni yıkıyo mu diye bile soruyomuş siz düşünün çocukta evet demiş beni korumuş
Ne kadar çirkin kelimeler yazmışsınız bilip bilmeden insanlarla ilgili hadsizce cevaplar veriyorsunuz acaba gerçekte nasıl bir karaktersiniz bence buraya yazdıklarınız kadar kötü.Sizin bu 11 yaşindaki masum cocukla derdiniz ne hanimefendi? Birakin bizim aramiz iyi seviyorumlari , siz nisanliniza bile evlenince cocuğu kotulemeye baslicaksiniz adim gibi eminim . Simdi tek amaciniz evlenmek adama sirin gozukmeye calisiyorsunuz ben iyi bir anne olamam ama abla olacağim felan diyorsunuz kesin.Cekin o pis ellerinizi 11 yasindaki cocuğun şu cumlesinden bile bir acik ariyorsunuz yahu pes Allah o cocuğu sizin elinizden kurtarir insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?