• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana moral verin

Eşim de aynı sizin eşiniz gibi başladı ondan bana geçti bendeki ilk belirti de mide bulantısıydı.
İki öğretmenimiz de pozitifti biri evli, çocuklu ne eşine ne 20 aylık bebeğine bulaşmadı.
Diğer öğretmenimiz bekar anne-babasıyla yaşıyor o belirti hisseder hissetmez kendini karantinaya aldığı için ailesine bulaşmadı.
Sizin durumunuzda ise eşiniz muhtemelen test vermeden önceki hafta sonu hasta olduğu için size de geçmiştir.
Bir an evvel tedaviye başlamak için harekete geçmenizi tavsiye ederim.
Bu arada ben eşime göre daha rahat atlattım.
Eşimin ciğerinde tutulum oldu ne yazık ki, çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi.
Size de acil şifalar diliyorum.
Size de gecmıs olsun
Emziren annelere ilaç vermiyorlar
Bulantıdan başka da belirtim yok suanda
Bir de söyle düşünüyorum
Eşim testi cumartesi verse ct de pozitif çıkacakti büyük ihtimal çünkü hasta idi

Size de gecmıs olsun
Emziren annelere ilaç vermiyorlar
Bulantıdan başka da belirtim yok suanda
Bir de söyle düşünüyorum
Eşim testi cumartesi verse ct de pozitif çıkacakti büyük ihtimal çünkü hasta idi
Ben parol ve coraspin hariç ilaç kullanmadım.
Eşim kortizon, antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne kullandı.
Bunun dışında Kullandıklarımız;
C vitamini, D vitamini, Çinko (hastalanmadan önce de alıyorduk)
Keçi boynuzu pekmezi
Kuşburnu marmelatı (Dr tavsiyesiyle sulandırıp içine limon sıkıp içtik- BİM’deki marka güzel şeker oranı düşük)
Çam kozalağı şurubu (geçen ay hastalanıp çok ağır geçiren bir velim getirdi ona çok iyi gelmiş)
Moral ve motivasyon çok önemli bu hastalıkta.
Eşim normalde de en kötü senaryoyu yazan biridir hastalık onu daha çok sarstı bu nedenle.
Hastalığın ikinci haftasında her arayandan sonra ağlıyordu.

Benim eşim pozitifti. İki tane kızım var. Eşimden direk geçmiş olmasa bile eşimden kızlarıma kızlarımdan bana geçmiştir ya da geçecektir diye düşündüm. Her gün kendimde belirti aradım ama yok. Test yapılmadı çünkü belirtim yoktu. Ve çevremde de eşi pozitif olup kendisi hastalanmayan en az 4-5 arkadaşım var.

Ben parol ve coraspin hariç ilaç kullanmadım.
Eşim kortizon, antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne kullandı.
Bunun dışında Kullandıklarımız;
C vitamini, D vitamini, Çinko (hastalanmadan önce de alıyorduk)
Keçi boynuzu pekmezi
Kuşburnu marmelatı (Dr tavsiyesiyle sulandırıp içine limon sıkıp içtik)
Çam kozalağı şurubu (geçen ay hastalanıp çok ağır geçiren bir velim getirdi ona çok iyi gelmiş)
Moral ve motivasyon çok önemli bu hastalıkta.
Eşim normalde de en kötü senaryoyu yazan biridir hastalık onu daha çok sarstı bu nedenle.
Hastalığın ikinci haftasında her arayandan sonra ağlıyordu.
Çok gecmıs olsun size de :(

Benim eşim pozitifti. İki tane kızım var. Eşimden direk geçmiş olmasa bile eşimden kızlarıma kızlarımdan bana geçmiştir ya da geçecektir diye düşündüm. Her gün kendimde belirti aradım ama yok. Test yapılmadı çünkü belirtim yoktu. Ve çevremde de eşi pozitif olup kendisi hastalanmayan en az 4-5 arkadaşım var.
Size de gecmıs olsun
Dilimin ucuna iğne batıyor gbi bile oluyor suanda 🙄

Eşimde aynı sizin eşiniz gibi başladı ondan bana geçti bendeki ilk belirti de mide bulantısıydı.
İki öğretmenimiz de pozitifti biri evli, çocuklu ne eşine ne 20 aylık bebeğine bulaşmadı.
Diğer öğretmenimiz bekar anne-babasıyla yaşıyor o belirti hisseder hissetmez kendini karantinaya aldığı için ailesine bulaşmadı.
Sizin durumunuzda ise eşiniz muhtemelen test vermeden önceki hafta sonu hasta olduğu için size de geçmiştir.
Bir an evvel tedaviye başlamak için harekete geçmenizi tavsiye ederim.
Bu arada ben eşime göre daha rahat atlattım.
Eşimin ciğerinde tutulum oldu ne yazık ki, çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi.
Size de acil şifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun derin.

Size de gecmıs olsun
Dilimin ucuna iğne batıyor gbi bile oluyor suanda 🙄
Ben gündüz çocuklarla uğraştım. Eşime kapısına yemeğini, meyvesini, kahvesini hazır ettim. Ev işi vs derken çok yoğun geçti günlerim. Gündüz düşünmeye fırsatım olmadı ama gece yatınca bir nefes darlığı bir panik ataklar geçirdim. Hasta olurum da çocuklarıma kim bakar diye uykularım da kaçtı. Ama yok olmadı bir şey. İnşallah sizde de olmaz.

Ben gündüz çocuklarla uğraştım. Eşime kapısına yemeğini, meyvesini, kahvesini hazır ettim. Ev işi vs derken çok yoğun geçti günlerim. Gündüz düşünmeye fırsatım olmadı ama gece yatınca bir nefes darlığı bir panik ataklar geçirdim. Hasta olurum da çocuklarıma kim bakar diye uykularım da kaçtı. Ama yok olmadı bir şey. İnşallah sizde de olmaz.
Aynı düşünceler bende de oluyor iste
Uyuyamıyorum düşünmekten
İnsallah teşekkür ederim 🤩

Esim okuldan getirdi .Ben,kv,19 aylik ikiz bebeklerim hepimiz gecirdik.Merak etmeyin bebekler en kolay atlattilar.3 gun ates akabindeki 3 gun arada oksuruk oldu..

Merhabalar
Eşim covid testi pozitif cıktı
Geçen hafta cumartesi ve pazar günü kendimi iyi hissetmiyorum diyerek yattı .
Baya halsizdi
Kendisi insanlar ile içiçe bir işi olduğu için arada test veriyordu
En son persembe verdi temizdi
Ama cumartesi pazar pek iyi değildi
Sanırım o zaman virüslü idi eşim

pazaresi salı işe gitti iyiydi çarsamba tests vermiş ve pozitif cıkmıs

ct pz tüm gün beraberdik
2 yasında da bebeğimiz var
Babasıyla oyun oynadı
Aynı masada yemek yedik falan

eşim test verince ben de verdim ama ben negatif çıktım ancak yine de güvenmiyorum yani bende de sonradan çıkabilir diyorum
Allah’a şükür bebeğimde bir belirti yok
Emziriyorum ilaç da alamazsın dediler

bende belirti hiç yoktu
2 gündür mide bulantım var
Bir de psikolojik mi bilmiyorum her arayan sende sonradan da çıkabilir diyor.

böyle aynı evde yaşayıp negatif kalan var mi?
Biz eşimle, esim covidili iken en az 4 gün aynı evde kalmışız.
Arkadaşımın eşi de pozitif çıktı, kendisi negatifti. Hiç semptomu da olmadı sonrada, eşi aynı evde başka odada grip gibi atlattı. Çocuklarında da hiç semptom olmadı. Bir gece önce aile büyükleri ile yemektelermiş, onlara da bir şey olmadı çok şükür. Siz psikolojik olarak semptom hissedebilirsiniz belki, testiniz negatifmiş, rahatlamaya çalışın, başka şeylerle ilgilenmeye çalışın, arkadaşım da 10 gün semptom beklemişti midesi bulanıyordu korkudan. İnşallah eşiniz de toparlar hemen, şifa diliyorum.

Arkadaşımın eşi de pozitif çıktı, kendisi negatifti. Hiç semptomu da olmadı sonrada, eşi aynı evde başka odada grip gibi atlattı. Çocuklarında da hiç semptom olmadı. Bir gece önce aile büyükleri ile yemektelermiş, onlara da bir şey olmadı çok şükür. Siz psikolojik olarak semptom hissedebilirsiniz belki, testiniz negatifmiş, rahatlamaya çalışın, başka şeylerle ilgilenmeye çalışın, arkadaşım da 10 gün semptom beklemişti midesi bulanıyordu korkudan. İnşallah eşiniz de toparlar hemen, şifa diliyorum.
Eşim iyi onda az bulantı var
İnsallah benim de korkudan bulanıyordur 🙄

Merhabalar
Baya halsizdi

ct pz tüm gün beraberdik
Babasıyla oyun oynadı

eşim test verince ben de verdim ama ben negatif çıktım ancak yine de güvenmiyorum yani bende de sonradan çıkabilir diyorum

bende belirti hiç yoktu

Esimin amcasi esi oglu gelini hep birlikte yasiyorlar. Once gelininde cikti digerlerinde bisey cikmadi daha sonra kayinvalidede cikti . Yine evdeki diger insanlarda cikmadi. Umarim sizde de cikmaz

Merhabalar
Baya halsizdi

ct pz tüm gün beraberdik
Babasıyla oyun oynadı

bende belirti hiç yoktu

Psikolojik olma ihtimali var. Bende hiç bir belirti yaşamamış olmama rağmen ablam pozitif çıktığı için 2 gün sonra test yaptırdım (hafta sonu evdeydim pazartesi işe gitmedim). Pozitif çıktım ve o gece hafif ateş ve ağrı oldu o kadar. Sonrasında devam etmedi ve çok şükür ateşsiz ağrısız hatta nefesle alakalı hiç bir sorun yaşamadan nezle olmuş gibi atlattım. Anne babamla aynı evdeyiz yemekte vs hep birlikteydik zaten onların kronik hastalıkları olmasına rağmen onlar benden bi tık daha belirtilerle geçirdiler ama ağrıları vs oldu sadece. Onun dışında hep burun akıntısı, geniz akıntısı vs oldu. Çok hafifte öksürük. Sadece belki de 14 gün kadar hiç evden adım atmadığım için sonrasında yürüyüşte hafif göğsümde ağrı hissettim bişey varmış gibi. Tekrar test oldum negatif çıktım. 1 hafta sonrasında hastaneye gidip göğüs tomografisi falan çektirdim bir sıkıntı var mı acaba farketmediğim bir şekilde ciğerlerime inmiş midir diye ama tamamen temiz çıktı hiç bir sıkıntı yok dedi doktor :KK66: Umarım eşiniz içinde hafif geçer

Kayinbiraderim geçirdi evdeki 6-7 kişiye bulasmadi. Mide bulantısı psikolojik olabilir. Bebek nasıl

Ben pozitif olduğumu bilmeden ailenle dört gün iç iceydim canım ama hiç birine bulaşmadi bile inşallah sendede bişey yoktur psikolojik olabilir.

Back
X