Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum.demek o günden bu yana eşim olacak adamla konuşmuyorum,elbiselerini bıraktığı gibi götürür hiç bir elbisesine bakmam,eve gelince aç mısın diye sormuyordum, o da kendi kendine söylenirdi bana bir şey söylemezdi,dün gece artık dayanamadı neyse geldi yanıma,bu arada yatağı ondan ayırmışım kızımla uyuyorum,gece geldi güya benim telefonumu arıyordu benden almağa.artık dayanamıyordu çünkü (18+anlamında)ben onu reddettim.seni hiçbir zaman affetmem,beni kimlerin yanında rezil ettin şimdi o insanların yanında seninle mi konuşacağım hiçbir şey olmamış gibi falan filan,bekleseydin bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,birde benden özür dilememi bekliyormuş,neyse istediği olmadı ama biliyorum yine gelecek ne yapayım sizce?konudan haberi olmayanlar bundan önceki konumu okuyup öğrene bilir

Şimdi ben anlamadım, kocan seni aldattı kadın mı morarttı onu, yoksa seni dövdü sen mi morardın?
Onceki konunuzu okumadim.
Morluk dediğinize göre okumama da gerek yok.
Bunun bedeli sadece yatak ayirip cinsellikten mahrum etmek olmamali.
Peki ne olmalı?
Şiddet görmüşsünüz
Bunun karşılığı bu olmamalı bana gore. Eve almayın ya da evi terk edin

Siz evdesiniz adam biliyor ne yaparsa yapsın hep evde olacağınızı.
Nerde yaşadığımı nasıl bir durumda olduğumu bilmediğiniz için önceki konuyu okuyun dedim,ben Moskova’da yaşıyorum nasıl evi terk edeydim kimsem yok şurda

Şiddet görmüşsünüz napayım diye sormayın muhtacsa muhtac. Ya bosanin. Buna gücünüz yoksa en azından 1 yıl yalvarıp yakarsın ağlasın sizlasin ozurler dilesin hediyeler alsın gerçekten bir daha şiddet gostermeyecegine inanın ondan sonra. Hemen inanmayın ama iki söze kanmayın

Kuku ne ya?edep biraz yahu,bilseydim şuraya yazmazdım
beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim

ayağım şişmiş kolum mosmor,

yine bana saldırmak istedi
Bunları yaşayan sizsiniz
Darp raporu bile almamışsınız
Yatak ayırmışsınız
Adam size yanaştı diye bana muhtaç şimdi diye konu açıyorsunuz
Ben mi edepsiz oldum şimdi?

Peki ne olmalı?

Nerde yaşadığımı nasıl bir durumda olduğumu bilmediğiniz için önceki konuyu okuyun dedim,ben Moskova’da yaşıyorum nasıl evi terk edeydim kimsem yok şurda
Diğer konunuzu belki 1 ya da 2 kişi okur
Ya da kimse okumaz. Diğer konunuzdan alıntı yapsaydınız daha iyi olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X