Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insan 7 sinde neyse 70 in de de odur. Sen eşini cinsellikle terbiye edemezsin değişmez canım...
Eşin sana sürekli şiddet uygulayıp hakaret ediyorsa boşanıp kendine yeni hayat kurman gerekiyor... Boşanmak istemiyorsan sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmez kocan... Yani ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidicek sin demiş atalarımız🤷

Bir insan 7 sinde neyse 70 in de de odur. Sen eşini cinsellikle terbiye edemezsin değişmez canım...
Eşin sana sürekli şiddet uygulayıp hakaret ediyorsa boşanıp kendine yeni hayat kurman gerekiyor... Boşanmak istemiyorsan sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmez kocan... Yani ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidicek sin demiş atalarımız🤷
O beni sürekli dövmüyor onunla dilleştiğimde hafifçe vurur ama o gece onun aramalarına cevap vermediğim için,evden gidiyorum dediğim için seni abime şikayet edeceğim dediğim için story’e gözlüklü resmimi koyduğum için delirdi

O beni sürekli dövmüyor onunla dilleştiğimde hafifçe vurur ama o gece onun aramalarına cevap vermediğim için,evden gidiyorum dediğim için seni abime şikayet edeceğim dediğim için story’e gözlüklü resmimi koyduğum için delirdi
Neden didişiyorsun eşinle anlaşamadığınız konu nedir ?

Vurmasından ziyade benimle hiç ilgilenmez,güzel bir fotomu whatsapta görünce o zaman anlar ki böyle bir karım var ve ısrarla fotonu ordan götürmemi söyler
Vurmasından ziyade ne demek? Bakın siz eşinizin size gösterdiği şiddeti kafanızda meşrulaştırmışsınız. Siz böyle düşünürseniz ne Azerbaycan'daki aileniz ne de Rusya'daki yetkililer yardım etmez. Fotoğraf falan diyorsunuz ama çok daha temel bir sorun var öldüresiye dövülmeniz gibi. Siz kocanızı dövüyor musunuz? Madem bu sizin için normal siz de ona saldırın ne diyim

Vurmasından ziyade ne demek? Bakın siz eşinizin size gösterdiği şiddeti kafanızda meşrulaştırmışsınız. Siz böyle düşünürseniz ne Azerbaycan'daki aileniz ne de Rusya'daki yetkililer yardım etmez. Fotoğraf falan diyorsunuz ama çok daha temel bir sorun var öldüresiye dövülmeniz gibi. Siz kocanızı dövüyor musunuz? Madem bu sizin için normal siz de ona saldırın ne diyim
Yine de söylüyorum bu adam beni sürekli dövmez anneme şikayet ettiğim için,aramalarını açmadığım için filan,zannetmeyin övüyorum yok olanı söylüyorum sadece

Yasaklar koymuşlar bunu yapma şunu yapma,anne babası ne der o olur ve saire maddi imkanı çok iyi de büyükler kısıtlıyor yaşamımı
Ozaman büyükler ölmeden sana rahat yok 🤪 Bence eşine naz cilve işve yapmalısın oturup güzelce sakince konuşup ikna etmelisin sinirlenme den... Sürekli güzelce oturup anlatırsan eşin seni dinlemeye başlar tabi bunun içinde sabır lazım... Didişmek yerine konuşup ikna etmeyi denemelisin baktın olmuyor Uzak soğuk durup birşey söylerse sakince cevap verip
Başka işle meşgul olursun. Yapacak başka birşey yok çünkü

Yine de söylüyorum bu adam beni sürekli dövmez anneme şikayet ettiğim için,aramalarını açmadığım için filan,zannetmeyin övüyorum yok olanı söylüyorum sadece
Ben sizi kırmak ya da üzmek için söylemiyorum belli ki çocuklarınız için katlanmak durumundasınız ama öncelikle düşünme şeklinizi değiştirmelisiniz. Eşiniz sizi sürekli değil hiçbir şekilde dövemez. Annenize şikayet ettiğiniz ya da aramalarını açmadığınız için de dövemez. Sizin böyle düşündüğünüzü biliyorsa neden şiddet uygulamaktan çekinsin? İlişkinizin normali bu olmuş. Madem sizin ilişkinizde şiddet var o zaman siz de özsavunma öğrenin. Sizi alt edemedikçe belki yavaş yavaş fiziksel şiddeti bırakır. Kendinizi ezdirmeyin. Çok aradınız mı böyle birini onu da anlamadjm

Ya hanımlar akıl verip durmayın.
Bazı karı kocalar inanın böyle.
Bu şekilde sevişiyorlar.
Salın gitsin.
Dayak yiyorsa boşansın, boşanmıyorsa da yesin.
Ne yapabiliriz
Sinirlerinize yazık.
Konu sahibi şiddeti normal görüyor. Kocam beni sürekli dövmüyor diyor oysaki hiç dövmemesi lazım ve 2022 yılında bunu anlatmaya çalışmak çok absürt. Ben durumuna çok üzüldüm açıkçası.

Ne konuşuyorsun lan sen?sanki beni tanıyor da yorum yapıyor gerizekalı

Bi gitsene sayfamdan

Ya bir yürü defol 😤

Fen bilimleri?ha ha ha çok komik defol sen kim oluyorsun benim eğitimimle dalga geçersin fen bilimleriymişmiş yok seni delirtmek bilimlerini okudum

Git be gene gibi yapıştın insan bildim sizleri defolun

Numaranı yazda anlatayım gerizekalııııııııı
Ne terbiyesiz saygısızsın sen. Yaşadıklarının acısını burada hakaret ederek çıkarmaya çalışma. O rezil hayatı yaşamayı sen seçiyorsun. Senin gibilere akıl verilmez.
Siteden temelli atsalar senin gibi ağzı bozukları edepsiz!

Ben sizi kırmak ya da üzmek için söylemiyorum belli ki çocuklarınız için katlanmak durumundasınız ama öncelikle düşünme şeklinizi değiştirmelisiniz. Eşiniz sizi sürekli değil hiçbir şekilde dövemez. Annenize şikayet ettiğiniz ya da aramalarını açmadığınız için de dövemez. Sizin böyle düşündüğünüzü biliyorsa neden şiddet uygulamaktan çekinsin? İlişkinizin normali bu olmuş. Madem sizin ilişkinizde şiddet var o zaman siz de özsavunma öğrenin. Sizi alt edemedikçe belki yavaş yavaş fiziksel şiddeti bırakır. Kendinizi ezdirmeyin. Çok aradınız mı böyle birini onu da anlamadjm
Onu ben bulmadım kendisi buldu,ben burada onu savunmuyorum ona da söylemiyorum bunları

Ne terbiyesiz saygısızsın sen. Yaşadıklarının acısını burada hakaret ederek çıkarmaya çalışma. O rezil hayatı yaşamayı sen seçiyorsun. Senin gibilere akıl verilmez.
Siteden temelli atsalar senin gibi ağzı bozukları edepsiz!
Ya sanane ya?seni de bu dünyadan atsalar keşke

Ablam ben hep dayak yemiyorum ki sebeplerini yazmışım telefonunu açmadığım için kendi fotolarımı whatsapp storylerine koyduğunu için(gözlüklü resmimi😂😂😂) delirdi o beni vurur ama şiddetli vurmaz o geceki gibi
:olamaz::olamaz:

Yukarıdaki geyikli mesajım size değil, konunuzda geyik sohbeti yapan üyelereydi, onlar anladı ama siz anlamadan dinlemeden defol yazmışsınız, burada ağzınıza geleni yazamazsınız, mesaj içeriğini anlayamıyorsanız sorar ne denmek istendiğini öğrenirsiniz.

Konu kapatıldı hanımlar, bunca hakaretin üslupsuz mesajların yazıldığı ve üyelerin kovulduğu bir konunun açık kalması uygun olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X