slm canım seninle burda buluşmak varmış)
ya tatlım boş ver o kadar dert etmeben en yakınlarımın kazığını o kadar çok yedim ki ..... neyse canım hayat çok kısa bazen boş vericen her şeyi kafaya takmayacan yoksa sonun hiç iyi olmaz... çünkü hep üzülen sen oluyosun bi bakmışın günler su gibi geçmiş ne yaşadın hiç...
aldırmayacan boş vericen hadi be sende diyicen ben keendime en yakın bulduğum insanı kaybettim şimdi düşünüyorum o kadar üzülmeme bile değmezmiş ben onu hiç tanıyamamışım
o kadar içime dert olduki anlatamam.resmen depresyon ilaçlarına başladım.ve saolsun onun yüünden 5 kilo verdim.)
ben bu gün bunu yazıcam sonu ne olur bilmiyorum ama düşüncelerim tarifsiz.
paylaşmak güzel ama paylaşacağın seni anlaycağın bir olsa benim içimi dökeceğim konuşacağım o kadar şey var ki.... ama buna değer biri yok malesefneyse biraz da olsa rahatlarsın yazmak insanı rahatlatıyo gerçekten
bence her insanın yalnız kalmak istediği anlar vardır demekki sende böyle bir dönemdesin şuanda bence kendine biraz zaman tanı. kendinde suç arama
yani şimdi olay tam olarak ne ben onu anlamadım?
o sizin arkanızdan dedikodumu yapmış sürekli? aranızdaki problem ne.. daha detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışabiliriz..
canım tam olarak olayı bi özetlesen daha güzel olucak
ben kuzenimşn telefonuna hattımı takmıştım.sonra kendi hattını takınvca tel bozulmuş bana laf duyurdular bende para yolladım.daha önce benim oglanın kumandalı arbasını bozdu bu arkadaşın yiğeni ve hiç oralı olmadılar.bende bozuldum yanikendi eşyanıza gelince parayı hatırlıyosunuzda bana gelince neden atlıyosunuz diye.
ben para yollayıp anlattım birde kardeşine böle durum ldu hiç oralı olmadınız diye.bunlarda telikendi paralarıyla yaptırıp parayı beana tel bozuk degilm,ş diye geri yollayacaklarını söylediler bende acele yollayın borcum var dedim demez olaydım.ben paramın peşine nasıl düşermişim patladı gitt.meger biriktirdikleri çok şey varmış yazıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?