peşine düştüğünüz arkadaşlığınızı sildiğiniz para kaç tl? şimdi mesele para değil demeyin,burda da böyle bir moda var öyle oldu şu ytl bu tl kaç dolar diyolar.parayla alakalı bişey sorunca;mesele para değil bana yapılan zoruma gitti diyolar.
anladığım kadarıyla en fazla 20 tl için yapılıyo bu konuşmalar.gerçekten kararınızı bikere daha gözden geçirin.değermi?
kusura bakmayın incitmek istemem sizi ama bütün konuşmalarınızı okudum ve hatalısınız gibi geldi
şimdi daha anlaşılır oldu meseleyi bilince okuduğumu daha iyi anladım :82: sende ki de şansa bak tlf sen de bozulmuş
İnsanları sevmenin tek yolu vardır ve o da onları olduğu gibi sevmektir.
Ve güzellikte buradadır: onları olduğu gibi sevdiğinde onlar değişirler.
Sana göre değil; onlar kendi gerçeklerine göre değişirler. Onları sevdiğinde onlar dönüşüm yaşarlar. Değişmezler, dönüşürler.
Onlar yeni olurlar, onlar varlığın yeni yüksekliklerine erişirler.
Ancak bu onların varlıklarında gerçekleşir ve bu onların kendi doğasına göre olur.
İnsanların doğal olmaları için yardım et,
İnsanlara özgür olmaları için yardım et,
İnsanlara kendileri olmaları için yardım et.
Ve asla hiç kimseye güç uygulamaya, itip kakmaya ve hükmetmeye çalışma.
Bunlar egonun yöntemleridir.
İnsanları sevmenin tek yolu vardır ve o da onları olduğu gibi sevmektir.
Ve güzellikte buradadır: onları olduğu gibi sevdiğinde onlar değişirler.
Sana göre değil; onlar kendi gerçeklerine göre değişirler. Onları sevdiğinde onlar dönüşüm yaşarlar. Değişmezler, dönüşürler.
Onlar yeni olurlar, onlar varlığın yeni yüksekliklerine erişirler.
Ancak bu onların varlıklarında gerçekleşir ve bu onların kendi doğasına göre olur.
İnsanların doğal olmaları için yardım et,
İnsanlara özgür olmaları için yardım et,
İnsanlara kendileri olmaları için yardım et.
Ve asla hiç kimseye güç uygulamaya, itip kakmaya ve hükmetmeye çalışma.
Bunlar egonun yöntemleridir.
kimin gücü yeter ki birini değiştirmeye bazen farkında olamıyosun gerçek yüzlerini göremiyosun sonra birşeyler ters gidiyo bi bakıyosun ki herşey alt üst olmuş karşında bambaşka biri yada o hep böyleydi de sen yeni onu tanıyosun sonuç hayal kırıklığı
yani kimse kimseye hükmedemez
itilen kakılan sen olursan ne yapıcan arkadaşım olduğu gibi kabul edicen aman buda böyle işte beni iter kakar diyip o kişiyi o şekilde kabul mü edicen ilginç bi yaklaşım :82:
Birini değiştirmeye gücün yetmeyebilir bu doğru.
Ama değişmesine yardım edebilirsin.
Bu insanlara yaklaşımla alakalı.
Hani diyoruz ya çok iyi davrandım suistimal edildim.
Karşındaki kişiye ne kendini ezilir göstereceksin ne de kabukları kırılmaz.
Burada görev kişinin kendi analizine kalmış.
Gerçek yüzlerini görmek istiyorsan da onları kendi silahlarıyla vurmak zorundasın.
Onlar sana hükmetmeye çalıştıkça sen onları duymazdan, görmezden geleceksin.
Ve asla olmuyorsa zorlamayacaksın...
yada en iyisi hiç uğraşmayacaksın ben öyle yapıyorum:97: hayatımda ne kadar az insan olursa o kadar sorun az olur diye düşünüyorum
aynen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?