Bana ne olmuş?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Uzun süre görmedigim bir arkadasimi gördüm ve bana sen önceden böyle degildin, cökceksin yapma böyle dedi. Hayatimda bosanmadan aileden, maddi sorunlar ve yeni hayatimi tam düzene oturtamamaktan dolayi cok stres vardi. Kendime dogru dürüst bakmadim yediklerime fazla dikkat etmedim ve zaten asiri her seyi kafasina takan hassas bir insanim. Genc ve saglikli kalmak icin neler yapabilrim, hangi bakimlari uygulayabilirim? Stresle bas etmek ve vücuduma zararlarini engellemek icin neler yapabilirim? gec olmadan önlemlerimi almak istiyorum. Bakimli ve genc görünen hanimlar kendinize bakmak icin neler yapiyorsunuz?

Sarımsak çok iyi geliyor bir de bol bol su için denildiği gibi. Seviyorsanız maydonoz ve Yeşilçay çok sağlıklı zamanı gelince turp...Olabildiğince hamur işinden ve şekerden de uzak durun.

Makyaj yapıyorsanız düzenli temizleyin gece çok yorgun olsanız bile çıkarmadan makyajınızı uyumayın, bol su önemli meyveler önemli, nemlendirici krem sürün gece yatmadan önce, düzenli kuaföre gidin kaşlar bıyıklar alınsın mutlaka, saçlarınız bakımlı olsun bakım kremlerinizi falan eksik etmeyin. Bir de güzel giyinin. 😇

Sarımsak çok iyi geliyor bir de bol bol su için denildiği gibi. Seviyorsanız maydonoz ve Yeşilçay çok sağlıklı zamanı gelince turp...Olabildiğince hamur işinden ve şekerden de uzak durun.
Sarimsak derken yemeklere mi koymak gerektiginden mi bahsediyorsunuz?

Makyaj yapıyorsanız düzenli temizleyin gece çok yorgun olsanız bile çıkarmadan makyajınızı uyumayın, bol su önemli meyveler önemli, nemlendirici krem sürün gece yatmadan önce, düzenli kuaföre gidin kaşlar bıyıklar alınsın mutlaka, saçlarınız bakımlı olsun bakım kremlerinizi falan eksik etmeyin. Bir de güzel giyinin. 😇
Fazla düzenli degilim bakim konusunda aksam cok yorgun olunca üseniyorum bakimlari yapmaya:(

Iç huzura ulaştıracak kitaplar okumanızı , motivasyon videoları izlemenizi tavsiye ediyorum öncelikle.

Cünkü Bir kadın önce kendi içinde mutlu olmalı diye düşünüyorum kimseye ihtiyaç duymadan kendine ait dünyasında kendi değerinin farkında olmalı . Ilk şartı sağladıktan sonra sağlıklı ve mutlu görünuyoruz.

Kan değerlerine baktırılmalı demir eksikliği vs de solgun gösteriyor kişiyi. Ben ölü gibi geziyordum yine eksik regl sebebiyle ama takviye devamlı alıyorum.

Arkadaşların dediği gibi bol su :) akşam yatmadan önce gül suyu surüyorum ben. Göz kremi ,yuz ve el kremi sürüyorum. 5 dk mı almıyor zaten. Gündüz de bunları tekrarlıyorum.

Vucut içinse ben yeni oğrendim soğuk su gençlestiriyormus. Sıcak su ise tam tersi.duş alırken belki 5 dk da olsa yapılabilir.

Iç huzura ulaştıracak kitaplar okumanızı , motivasyon videoları izlemenizi tavsiye ediyorum öncelikle.

Cünkü Bir kadın önce kendi içinde mutlu olmalı diye düşünüyorum kimseye ihtiyaç duymadan kendine ait dünyasında kendi değerinin farkında olmalı . Ilk şartı sağladıktan sonra sağlıklı ve mutlu görünuyoruz.

Kan değerlerine baktırılmalı demir eksikliği vs de solgun gösteriyor kişiyi. Ben ölü gibi geziyordum yine eksik regl sebebiyle ama takviye devamlı alıyorum.

Arkadaşların dediği gibi bol su :) akşam yatmadan önce gül suyu surüyorum ben. Göz kremi ,yuz ve el kremi sürüyorum. 5 dk mı almıyor zaten. Gündüz de bunları tekrarlıyorum.

Vucut içinse ben yeni oğrendim soğuk su gençlestiriyormus. Sıcak su ise tam tersi.duş alırken belki 5 dk da olsa yapılabilir.
Evet kendi icimde cok huzursuzum zaten, gelecek kaygilarim ve baska elimde olmayan sorunlar var. Huzur cok önemli. Dediginiz gibi demir eksikligimde var belkide ondandir. Kendimi depresyonda hissediyrm, icimden hic bir sey gelmiyor ve solgunum.

Evet kendi icimde cok huzursuzum zaten, gelecek kaygilarim ve baska elimde olmayan sorunlar var. Huzur cok önemli. Dediginiz gibi demir eksikligimde var belkide ondandir. Kendimi depresyonda hissediyrm, icimden hic bir sey gelmiyor ve solgunum.

Gelecek kaygıları hangi birimizin yok ki . Hayat zor gerçekten . Ama bize sadece bir kere verilmiş bir armağan yine de. Arada dibe batmalar olabiliyor ama bu uzun sürmemeli. Bence biraz böyle bakın:) önemli olan saglık hele ki şu neslican taya o kadar üzüldüm ki uzüldügum her andan utandım..

Fazla düzenli degilim bakim konusunda aksam cok yorgun olunca üseniyorum bakimlari yapmaya:(

Bir kavanoza makyaj pamuğu koy üstünede makyaj temizleme suyu dök yeterli miktarı göz kararı ayarlarsın kapağını kapat baş ucuna koy. çook yorgun olup banyoya gidemediğinde yattığın yerden makyajını silmiş olursun en azından

Spora başla paketli gıda şeker yok sigara alkol yok.

Şimdi eminim burada sağlıklı beslenme, spor ve bakım hakkında bir çok güzel öneri olacaktır. Fakat en az bunlar kadar önemli olan bi şey varsa o da strestir. Şu yaşlanma konusunda bundan daha güçlü bi sebep görmedim ben. İnsanı 1 ayda bile çökertir. Zaten sağlıksız beslenmenize, spor ve bakım yapacak motivasyonu bulamamanıza en büyük sebep de bu değil mi ? Stresli, huzursuz, mutsuz bi ruh hali ile burada önerilen hiçbi şeyi düzenle yapamayacaksınız. O yüzden bence en başta ruhunuza iyi gelecek önerilere kulak verin.

Back
X