Bana ne olmuş?

Susamiyorum ve su icme isini düzene sokamiyorum. Susamadigim icin unutuyorum, ve disarda cok vakit gecirdigim icin aklima gelmiyor. Telefon programlari varmis hatirlaticili belki ondan indiririm.
Eskiden ben de hiç içmezdim unuturdum şöyle alıştım işte masama her gün 5 tane şişe su koydum insan gördükçe aklına geliuo zaten Bi alışınca su içmeye bağımlısı oluyorsunuz :))) bide soğuk su içerim ben yaz kış yağları yakıyo diye. Buarada günde en az 15 bin adım da şart

Uzun süre görmedigim bir arkadasimi gördüm ve bana sen önceden böyle degildin, cökceksin yapma böyle dedi. Hayatimda bosanmadan aileden, maddi sorunlar ve yeni hayatimi tam düzene oturtamamaktan dolayi cok stres vardi. Kendime dogru dürüst bakmadim yediklerime fazla dikkat etmedim ve zaten asiri her seyi kafasina takan hassas bir insanim. Genc ve saglikli kalmak icin neler yapabilrim, hangi bakimlari uygulayabilirim? Stresle bas etmek ve vücuduma zararlarini engellemek icin neler yapabilirim? gec olmadan önlemlerimi almak istiyorum. Bakimli ve genc görünen hanimlar kendinize bakmak icin neler yapiyorsunuz?

Yaşınız kaç ki bu arada?

Sarımsak çok iyi geliyor bir de bol bol su için denildiği gibi. Seviyorsanız maydonoz ve Yeşilçay çok sağlıklı zamanı gelince turp...Olabildiğince hamur işinden ve şekerden de uzak durun.
Sarımsak neye iyi geliyor tam olarak? Yani cok faydali bise oldugunu cok duydum ama. Ben de annemden sarımsak turşusu istedim de😏

Canim bende oyle cogu seyi kafama takan birisiyim cok hassasım hep zayıfım biseye canim sıkılsa yemem icmem. Oturup sigara icerim. Bu sigara omurden götürüyor gercekten
Ben ama kendimi soyle iyi hissediyorum

1) evcil hayvanimla vakit gecirince bir yürüyüş mesela uzunda degil 15 20 dk
2 )dua Kuran-ı Kerim= meditasyon
3) makyaj yapinca😁😁😁
4)yemek yapmak terapi oluyor(kilo sorunun varsa salatala yap cesitli)
Bir de her gece bakımı aksatma yıkama +tonikleme+nemlendirme
Bide ben gece dedorantta surerim kendimi iyi hissediyorum tuhaf bi aliskanlik ama😁
Oyle yatar sabah kalkarim cilt yine yağlı :olamaz::işsiz:

Makyaj yapma, işin gerektiriyorsa hafif yap. Ekmek ve şekerli şeyler yememeye çalış. En azından içtiklerin şekersiz olsun. Ekmeği hiç yeme ama. Negatif insanlardan uzaklaş, slow şarkı dinleme, dram filmi izleme. Mizaha yönel. Olabildiğince gülümse hatta kahkaha at. Ben Tolga Çevik e çok gülüyorum mesela, kafa dağıtmak için Arkadaşım Hoşgeldin seyrederim. Ben bu şekilde genç kaldığımı hissediyorum. Beni yeni tanıyanlar da yaşımı hiç göstermediğimi söylerler.

Canim bende oyle cogu seyi kafama takan birisiyim cok hassasım hep zayıfım biseye canim sıkılsa yemem icmem. Oturup sigara icerim. Bu sigara omurden götürüyor gercekten
Ben ama kendimi soyle iyi hissediyorum

1) evcil hayvanimla vakit gecirince bir yürüyüş mesela uzunda degil 15 20 dk
2 )dua Kuran-ı Kerim= meditasyon
3) makyaj yapinca😁😁😁
4)yemek yapmak terapi oluyor(kilo sorunun varsa salatala yap cesitli)
Bir de her gece bakımı aksatma yıkama +tonikleme+nemlendirme
Bide ben gece dedorantta surerim kendimi iyi hissediyorum tuhaf bi aliskanlik ama😁
Oyle yatar sabah kalkarim cilt yine yağlı :olamaz::işsiz:
Tesekkür ederim bana da yürümek cok iyi geliyor anlamsizca saatlerce yürüyorum. Evcil hayvanim yok. Depresyondan dolayi bakim falan hic bir sey gelmiyor icimden.Diyorum anksiyete icin ilac mi alsam, yoksa dogal yollardan mi kendi mi iyilestirmeye calissam:(

Makyaj yapma, işin gerektiriyorsa hafif yap. Ekmek ve şekerli şeyler yememeye çalış. En azından içtiklerin şekersiz olsun. Ekmeği hiç yeme ama. Negatif insanlardan uzaklaş, slow şarkı dinleme, dram filmi izleme. Mizaha yönel. Olabildiğince gülümse hatta kahkaha at. Ben Tolga Çevik e çok gülüyorum mesela, kafa dağıtmak için Arkadaşım Hoşgeldin seyrederim. Ben bu şekilde genç kaldığımı hissediyorum. Beni yeni tanıyanlar da yaşımı hiç göstermediğimi söylerler.
Makyaj zaten yapmiyorum dügün falan haric. Sekerli seyler icmiyorum ama sekerli ve karbonhidrat agirlikli besleniyorum suyu cok cok az iciyorum ve cok olumsuzum artik bu düsünce yapim haline geldi. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim.

Makyaj zaten yapmiyorum dügün falan haric. Sekerli seyler icmiyorum ama sekerli ve karbonhidrat agirlikli besleniyorum suyu cok cok az iciyorum ve cok olumsuzum artik bu düsünce yapim haline geldi. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim.
Aaa olumsuzluk içindeki enerjinin en büyük düşmanı. İlk önce ondan kurtulmalısın. Hemen atmalısın hayatından, bak nasıl hafifleyeceksin. Hatta melankolik nickini değiştirmekle başlayabilirsin. Ne o öyle daha enerjik bir rumuz bul kendine daha aydınlık. Hadi hadi toparlan...

Tesekkür ederim bana da yürümek cok iyi geliyor anlamsizca saatlerce yürüyorum. Evcil hayvanim yok. Depresyondan dolayi bakim falan hic bir sey gelmiyor icimden.Diyorum anksiyete icin ilac mi alsam, yoksa dogal yollardan mi kendi mi iyilestirmeye calissam:KK43:
Bence alma canim yaaa onlari da surekli ve ya uzun sureli kullanmak gerekiyor kendi kendine çözebilirsin kendi kendine cozenler de var yani. Mutluluk hormonu sadece ilaclarla gelmiyor yerine

Aaa olumsuzluk içindeki enerjinin en büyük düşmanı. İlk önce ondan kurtulmalısın. Hemen atmalısın hayatından, bak nasıl hafifleyeceksin. Hatta melankolik nickini değiştirmekle başlayabilirsin. Ne o öyle daha enerjik bir rumuz bul kendine daha aydınlık. Hadi hadi toparlan...
Tesekkür ederim cok tatlisiniz.Birden atamiyorum iste, beni olumsuzlastiran sebepler cok. Bahane degil gercekten zor seyler. Siddet, bosanma, gurbet, issizlik, yalnizlik..

Bence alma canim yaaa onlari da surekli ve ya uzun sureli kullanmak gerekiyor kendi kendine çözebilirsin kendi kendine cozenler de var yani. Mutluluk hormonu sadece ilaclarla gelmiyor yerine
Ben de ilac alma taraftari degilim aslinda o en son care. Kendi kendime cözmenin yollarini ariyorum iste.

Tesekkür ederim cok tatlisiniz.Birden atamiyorum iste, beni olumsuzlastiran sebepler cok. Bahane degil gercekten zor seyler. Siddet, bosanma, gurbet, issizlik, yalnizlik..
Elbette zordur. Empati kurmaya çalışsam da senin gibi asla hissedemem ama inan benim de kolay bir hayatım olmadı. İnancımı sağlam tutup benden daha büyük olan güce teslim oldum. Ne kadar zor şeyler yaşamış olsam da bol bol şükrettim. Kendi kendimi ayakta tutmaya çalıştım. Kolay olmadı ama yaşadıklarımın ileride yaşayacağım guzel günlerimin bir bedeli olduğunu düşündüm hep ve çok şükür mutluyum şu an. Kendi içinizdeki gücü bi şekilde arayıp bulun.. Orda bir yerde, üstünü örtmüşsünüz sadece, örtüleri birer birer kaldırmak sizin elinizde inanın..

Back
X