Merhaba ben almanya dogumluyum ve kendimi bildim bilelei almanyadayim. Esim istanbuldan geldi buraya 7 yildir evliyim bir kizimiz var 4 yasinda. Ben esimi yanlis tanimisim daha dogrusu bana kendini farkli tanitti. Biz ne yasasak ne yapsak kavgada etsek gülsekde fark etmez hepsini ablasina ve annesine anlatir ve ben bu durumdan cok rahatsizim. Üc ay önce tartismamiza ablasi karisinca sinirlendim ve sadece seytan bile kari koca arasina girmez o niye karisiyor bize diye kayinvalideme söyledim. O da gitmis esime beni bi güzel kötülemis yok bagirmisim falsn filan. Ablasida bana msj cekti görüsmek istemiyorum diye ben cvp yazmadim bile. Bu sefer de esimle konustuklqri zaman onu bana fisnikliyorlar. Ablasi yok yigenimi göremiyorum artik görüntülü telden diye her seferinde kavga cikiyor ben ne yapmaliyim benim esim beni hic savunmaz arkamda destek olmaz ona göre kayitsoz sartsiz ailesi hakli özellikle ablasi. Ben sustukca ailemi ve beni cok kötülüyorlar tatilime evime kadar karisiyorlar. Annesi anneme senin kizini aldima cok pusmanim dedini söyledimde esime annem demez dedi daha neyi anlatim daha neler neler bana yol gösterin lütfen sevgiler