- 11 Ağustos 2018
- 10
- 27
- 38
Sağlık ocağında bi kaç kere kan tahlili yaptırdım. Ama bu baş dönmeleri olduğundan beri yalnız çıkmamaya çalışıyorum genelde hava çok sıcaksa falan. Ama işin garip yani evdeyken otururken de oluyor. Yorgun değilken veya yemekten yeni kalktığımızda
Bi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
Bi kere avmde başıma geldi. Durumu farkeden bi bayan beni otutturdu. Dinlen dedi. Oturdum kendime geldim biraz ama eve taksiyle döndüm.
Son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Tansiyonumu Ölçtürüyorum normalde düşük zaten. O anlarda da aynı çıkıyor. Sağlık ocağına söyledim önemsemedi. Yorgunsundur açsındır dediler ama ikiside değildi. Gözüm kararması neyse de soğuk soğuk terlemeye başlayınca korkuyorum yalnızken. Böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda?
Kan tahlili yaptırdım. Bi ara sadece açlık kan şekerim çok düşük çıkmıştı normalin de altında. Endokrine görün dediler. Göründüm normalsin akş düşük çıkabilir dedİ
Sağlık ocağına değil de başka bir doktora gitseniz.Bi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
Bi kere avmde başıma geldi. Durumu farkeden bi bayan beni otutturdu. Dinlen dedi. Oturdum kendime geldim biraz ama eve taksiyle döndüm.
Son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Tansiyonumu Ölçtürüyorum normalde düşük zaten. O anlarda da aynı çıkıyor. Sağlık ocağına söyledim önemsemedi. Yorgunsundur açsındır dediler ama ikiside değildi. Gözüm kararması neyse de soğuk soğuk terlemeye başlayınca korkuyorum yalnızken. Böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda?
Yemekten sonra olan da reaktif hipoglisemi olabilir. Mutlaka doktora gidin.
Peki tokken şekerim düşer mi? Kahvaltıdan hemen sonra da yaşadım bu durumu. Yemek yiyip yürüyüşe çıktığımda daŞekeriniz düşüyordur,annem de şeker hastası ve ara sıra şekeri düştüğünde böyle oluyor,baş dönmesi,göz de kararma,terleme,elde titreme oluyor.
Ailemde şeker hastası var. Tatlıya da düşkünüm malesef tatlı yemediğim gün yok şeker yüklemesi yaptırmadım hiç. Zararlı değil mi oBahsettiginiz durum bana da seker hastalığını hatirlatti. Ailenizde seker hastasi var mi yoksa tip 2 diyabet olabilir. Beslenme bozukluguna bagli yani.Yasiniz kac seker yüklemesi yaptırdınız mi hiç? Ben de tip 2 diyabet var bazi gidalar cokrahatsiz eder beni. Açken once tuzlu yemeliyim tatli cok cok canim istemedikçe yemem. Ya da en son yerim tadımlık. Yediginiz ictiginiz seylere dikkat edin yemekten sonra oluyorsa mesrla aclik kan sekeriniz cok dusuyorsa yemek sonrasi ani yukselmeler de bu tur sikayetlere sebep olabilir. Gecmis olsun. Seker yüklemesi yapilmadiysa basit bir olcum cihazi alip yaklasik 50 tl sizi 1 yil gubluk ölçüm icin götürür isinizi görür
Bi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
Aclik kan sekerinize baktirin.
Kanım ve vitaminlerim iyi çıktıBende boyleydim. Kan degerlerim nerdeyse sifirlanmisti. Kan ilacina baslamistim. Bir an once doktora gidin tetkik yaptirin
Peki tokken şekerim düşer mi? Kahvaltıdan hemen sonra da yaşadım bu durumu. Yemek yiyip yürüyüşe çıktığımda da
Sadece yazın olsaydı susuzluk derdim ama vu mevsimde de oluyor. Baş dönmesi göz kararması falan normal dicem de soğuk soğuk terlemeye başlıyorum bişey oluyor sanki bana diye korkuyorumTansiyon düşüklüğü. Benim de normalde tansiyonum düşük. Ama sıcak havalarda ozellikle de aldigim sıvı miktarina dikkat etmezsem soğuk soguk terleyip oldugum yere yığıliyordum. Sıcak havalarda öğün aralarında ayran içmeye çalışın.
9/6 falano reaktif hipoglisemiymiş işte taylor yazmış.
tansiyonun normalde kaç? düşük demişsin.
Sadece yazın olsaydı susuzluk derdim ama vu mevsimde de oluyor. Baş dönmesi göz kararması falan normal dicem de soğuk soğuk terlemeye başlıyorum bişey oluyor sanki bana diye korkuyorum
9/6 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?