Bana ne oluyor? Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

Dahiliyeye gidebilirsin. Eğer denge kaybın varsa seni kulak burun boğaza yönlendirirler.

Hipoglisemi olabilir. Yemekten sonra olan da reaktif hipoglisemi olabilir. Mutlaka doktora gidin.

Bahsettiginiz durum bana da seker hastalığını hatirlatti. Ailenizde seker hastasi var mi yoksa tip 2 diyabet olabilir. Beslenme bozukluguna bagli yani.Yasiniz kac seker yüklemesi yaptırdınız mi hiç? Ben de tip 2 diyabet var bazi gidalar cokrahatsiz eder beni. Açken once tuzlu yemeliyim tatli cok cok canim istemedikçe yemem. Ya da en son yerim tadımlık. Yediginiz ictiginiz seylere dikkat edin yemekten sonra oluyorsa mesrla aclik kan sekeriniz cok dusuyorsa yemek sonrasi ani yukselmeler de bu tur sikayetlere sebep olabilir. Gecmis olsun. Seker yüklemesi yapilmadiysa basit bir olcum cihazi alip yaklasik 50 tl sizi 1 yil gubluk ölçüm icin götürür isinizi görür

Tansiyon düşüklüğü. Benim de normalde tansiyonum düşük. Ama sıcak havalarda ozellikle de aldigim sıvı miktarina dikkat etmezsem soğuk soguk terleyip oldugum yere yığıliyordum. Sıcak havalarda öğün aralarında ayran içmeye çalışın.

Bende boyleydim. Kan degerlerim nerdeyse sifirlanmisti. Kan ilacina baslamistim. Bir an once doktora gidin tetkik yaptirin

Kan tahlili yaptırdım. Bi ara sadece açlık kan şekerim çok düşük çıkmıştı normalin de altında. Endokrine görün dediler. Göründüm normalsin akş düşük çıkabilir dedİ

Belki mevsim gecisindendir. Ama sekerinizi takibe alin derim. Aniden sekeriniz dusuyorsa boyle olabilir.

Sağlık ocağına değil de başka bir doktora gitseniz.

Bas donmesi bircok sebepten olabilir.bir hastaneye gidip her turlu t3sti yaptirip sebebini ogrenin bence

Şekeriniz düşüyordur,annem de şeker hastası ve ara sıra şekeri düştüğünde böyle oluyor,baş dönmesi,göz de kararma,terleme,elde titreme oluyor.
Peki tokken şekerim düşer mi? Kahvaltıdan hemen sonra da yaşadım bu durumu. Yemek yiyip yürüyüşe çıktığımda da

Ailemde şeker hastası var. Tatlıya da düşkünüm malesef tatlı yemediğim gün yok şeker yüklemesi yaptırmadım hiç. Zararlı değil mi o

Sadece yazın olsaydı susuzluk derdim ama vu mevsimde de oluyor. Baş dönmesi göz kararması falan normal dicem de soğuk soğuk terlemeye başlıyorum bişey oluyor sanki bana diye korkuyorum

Sadece yazın olsaydı susuzluk derdim ama vu mevsimde de oluyor. Baş dönmesi göz kararması falan normal dicem de soğuk soğuk terlemeye başlıyorum bişey oluyor sanki bana diye korkuyorum

bana ani tansiyon düşmesi gibi geldi.
bacakların boşalır gibi de oluyor mu?
benim normal tansiyonum 7/5 bir düşse hemen farkediyorum fiziksel olarak.

Tansiyon kontrolu yaptir 1 ay ayni saatte hergun olctur.
Kan sekerin dusuk olabilir.
Demir ve d vitamin eksikligi olabilir.
Kulaklarinda problem olabilir avm gibi ugultulu yerlerde daha fazla yasiyorsan.asansor yuruyen merdiven vs vsde dengeni bozabilir kulaginda problem varsa

Tip 1 diaybet olabilir..menieri olabilir..orta kulak sıvısıyla da ilgili olabilir..beslenme tarzı da ara ara tetikliyor böyle durumları.fazla hamur işi ya da ekmek tüketimin varsa sınırlandır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…