- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Tiroid kontrolü yaptır bi. Geçmiş olsun. Bi arkdşım düzenli ilaç kullanıyo tiroid düzensizliğinden dolayı. Belirti olarak ilk söyledigi şey baş dönmesiydi.Bi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
Bi kere avmde başıma geldi. Durumu farkeden bi bayan beni otutturdu. Dinlen dedi. Oturdum kendime geldim biraz ama eve taksiyle döndüm.
Son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Tansiyonumu Ölçtürüyorum normalde düşük zaten. O anlarda da aynı çıkıyor. Sağlık ocağına söyledim önemsemedi. Yorgunsundur açsındır dediler ama ikiside değildi. Gözüm kararması neyse de soğuk soğuk terlemeye başlayınca korkuyorum yalnızken. Böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda?
Kan değerlerinize baktirin bende de aynı şikayetler vardı ve demir çinko b 12 d vitamini ve daha başka ismini hatırlayamadığım değerler eksikmis hap kullanırorum normale döndüm geçmiş olsun buaradaBi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
Bi kere avmde başıma geldi. Durumu farkeden bi bayan beni otutturdu. Dinlen dedi. Oturdum kendime geldim biraz ama eve taksiyle döndüm.
Son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Tansiyonumu Ölçtürüyorum normalde düşük zaten. O anlarda da aynı çıkıyor. Sağlık ocağına söyledim önemsemedi. Yorgunsundur açsındır dediler ama ikiside değildi. Gözüm kararması neyse de soğuk soğuk terlemeye başlayınca korkuyorum yalnızken. Böyle bi durumu yaşayan var mı aranızda?
Tansiyonumu ölçüyoruz her zamanki gibi çıkıyor. Bacaklarımda olmuyor ama sanki sırtımda bi yük var ağırlık yapıyo gibi oluyor bayılmamak için zor duruyorumbana ani tansiyon düşmesi gibi geldi.
bacakların boşalır gibi de oluyor mu?
benim normal tansiyonum 7/5 bir düşse hemen farkediyorum fiziksel olarak.
Demirim iyi vitaminlerim de iyi çıktı. Kan şekerimde bi problem var sanırımTansiyon kontrolu yaptir 1 ay ayni saatte hergun olctur.
Kan sekerin dusuk olabilir.
Demir ve d vitamin eksikligi olabilir.
Kulaklarinda problem olabilir avm gibi ugultulu yerlerde daha fazla yasiyorsan.asansor yuruyen merdiven vs vsde dengeni bozabilir kulaginda problem varsa
Kan değerlerim ve vitaminlerim iyi çıktı. Sadece bi ara açlık kan şekerim baya bi düşüktü aç yaptırdığım tahlilde. Doktor olabilir dediKan değerlerinize baktirin bende de aynı şikayetler vardı ve demir çinko b 12 d vitamini ve daha başka ismini hatırlayamadığım değerler eksikmis hap kullanırorum normale döndüm geçmiş olsun buarada
Ekmeği fazla tüketmiyorum aslında ama ailemde şeker hastası olduğundan dolayı risk altındayım.Tip 1 diaybet olabilir..menieri olabilir..orta kulak sıvısıyla da ilgili olabilir..beslenme tarzı da ara ara tetikliyor böyle durumları.fazla hamur işi ya da ekmek tüketimin varsa sınırlandır..
Endokrine gittim normal değerlerden de düşük olan kan şekerime normal dedi. Bidaha da gitmedim. Açlıktan olmuştur dedi ama hepsinde toktum. Uzun süreli aç kalmam zaten çok uzun süreli aç kaldığımda elim titrer tutmazTiroid kontrolü yaptır bi. Geçmiş olsun. Bi arkdşım düzenli ilaç kullanıyo tiroid düzensizliğinden dolayı. Belirti olarak ilk söyledigi şey baş dönmesiydi.
Kan değerlerinide kontrol ettir. Üstüne düşün ama. Öyle sağlık ocagıyla olacak şey değil.
Kan değerlerinize baktirin bende de aynı şikayetler vardı ve demir çinko b 12 d vitamini ve daha başka ismini hatırlayamadığım değerler eksikmis hap kullanırorum normale döndüm geçmiş olsun buarada
Kanım ve vitaminlerim iyi çıktıKan değerlerinize baktirin bende de aynı şikayetler vardı ve demir çinko b 12 d vitamini ve daha başka ismini hatırlayamadığım değerler eksikmis hap kullanırorum normale döndüm geçmiş olsun buarada
Yanii bi çok insan acıkınca titrer vs. Onalar normal ama sen toktum diyosun.Endokrine gittim normal değerlerden de düşük olan kan şekerime normal dedi. Bidaha da gitmedim. Açlıktan olmuştur dedi ama hepsinde toktum. Uzun süreli aç kalmam zaten çok uzun süreli aç kaldığımda elim titrer tutmaz
Aynı sıkıntıları bende yasamıstım,gözüm kararıyor soguk terleme ve mide bulantısıda oluyordu. Doktorum kan şekerimin düştügünü böyle kötüleştiğimde bir tane kesme şeker yememi söylemişyi. Gerçektende 5 dk. İçinde normale dönüyordum. Belki sizinde kan şekeriniz düşüyordurBi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
Bilinç kaybından bahsetmemiş gayet farkında baygınlık öncesi durum yaşadığı nöbete benzemiyor bence.Norologa da gidin mutlaka. Korkutmak istemem ama senkop epilepsi belirtileri bunlar.
Baslangic belirtileridir belki nerden bileceksiniz? İlla bayilmasini mi beklemek mantikli sizce?Bilinç kaybından bahsetmemiş gayet farkında baygınlık öncesi durum yaşadığı nöbete benzemiyor bence.
Bi kaç aydır yorgun veya aç olmadığım halde aniden başım dönüyor gözüm kararıyor. Sanki bi yük beni sırtımdan aşağıya çekiyor. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Bayılıcak gibi oluyorum.
:)) Fikrimi söyledim sadece epilepsiyle çok haşır neşir olduğumdan neden kızıyorsunuz. Tabii ki gitsin nörolojiye.Baslangic belirtileridir belki nerden bileceksiniz? İlla bayilmasini mi beklemek mantikli sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?