Bana ne oluyor? Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

Kan şekeriniz düşüyor sanırım, dahiliye doktoruna görünün mutlaka.

Tiroid kontrolü yaptır bi. Geçmiş olsun. Bi arkdşım düzenli ilaç kullanıyo tiroid düzensizliğinden dolayı. Belirti olarak ilk söyledigi şey baş dönmesiydi.
Kan değerlerinide kontrol ettir. Üstüne düşün ama. Öyle sağlık ocagıyla olacak şey değil.

Bende de baş dönmesi vardı canım KBB beyin nöroloji hepsine gittim b12 eksikliği çıktı iğne çok iyi geldi çok şükür düzeldi kan testi yaptırmanı öneririm yada boyun eğriliği vs den de olabilir.

Kan değerlerinize baktirin bende de aynı şikayetler vardı ve demir çinko b 12 d vitamini ve daha başka ismini hatırlayamadığım değerler eksikmis hap kullanırorum normale döndüm geçmiş olsun buarada

bana ani tansiyon düşmesi gibi geldi.
bacakların boşalır gibi de oluyor mu?
benim normal tansiyonum 7/5 bir düşse hemen farkediyorum fiziksel olarak.
Tansiyonumu ölçüyoruz her zamanki gibi çıkıyor. Bacaklarımda olmuyor ama sanki sırtımda bi yük var ağırlık yapıyo gibi oluyor bayılmamak için zor duruyorum

Demirim iyi vitaminlerim de iyi çıktı. Kan şekerimde bi problem var sanırım

Kan değerlerinize baktirin bende de aynı şikayetler vardı ve demir çinko b 12 d vitamini ve daha başka ismini hatırlayamadığım değerler eksikmis hap kullanırorum normale döndüm geçmiş olsun buarada
Kan değerlerim ve vitaminlerim iyi çıktı. Sadece bi ara açlık kan şekerim baya bi düşüktü aç yaptırdığım tahlilde. Doktor olabilir dedi

Tip 1 diaybet olabilir..menieri olabilir..orta kulak sıvısıyla da ilgili olabilir..beslenme tarzı da ara ara tetikliyor böyle durumları.fazla hamur işi ya da ekmek tüketimin varsa sınırlandır..
Ekmeği fazla tüketmiyorum aslında ama ailemde şeker hastası olduğundan dolayı risk altındayım.

Endokrine gittim normal değerlerden de düşük olan kan şekerime normal dedi. Bidaha da gitmedim. Açlıktan olmuştur dedi ama hepsinde toktum. Uzun süreli aç kalmam zaten çok uzun süreli aç kaldığımda elim titrer tutmaz

Kanım ve vitaminlerim iyi çıktı

Yanii bi çok insan acıkınca titrer vs. Onalar normal ama sen toktum diyosun.
Allah göstermesin kötü bi hastalıgın başlangıcı vs olabilir. Belki erken farketmen hayatını kurtarır. Kötüyü düşündürmek için demiyorum bunu. Ama insan kendi vücudunu tanır. Tepkilerini bilir.sen bi anormallik seziyosan bunu doktorla paylaş.

Bende acıkınca titrerim ama, kanım şekerim vitaminlerim hep normaldir.

Kuzenimde ani yorulma şikayetiyle gitti doktora. Tam emin değilim ama al yuvar veya ak yuvar üretiminde sorun var demişti doktor. İlaçla düzenliyo ve hep takip ediyo.

Hani doktor daha iyi bilir yönlendirir

Aynı sıkıntıları bende yasamıstım,gözüm kararıyor soguk terleme ve mide bulantısıda oluyordu. Doktorum kan şekerimin düştügünü böyle kötüleştiğimde bir tane kesme şeker yememi söylemişyi. Gerçektende 5 dk. İçinde normale dönüyordum. Belki sizinde kan şekeriniz düşüyordur

Canim oncelikle gecmis olsun ayni durum benimde basima geldi. Daha 3 ay once bu sikayetlerden gidip kan verdim ve kolesterol dusuk cikti. En basitinden evi supururken bile her yeni odaya gecisimde yarim saat bacaklarimi dikip uzaniyodum. Yada supurebildigim kadariyla kaliyodu. Halim kalmiodu birden soguk ter gelip butun gucum cekilodu sanki tansiyonum dustu zannederek tuzlu ayran fln yapiodum. Sen birde iyi ve kotu kolesterolune baktir ondada bisi cikmazsa norolojik bi problem olabilir

Genetik olarak da varsa ailede bi şeker hastası.Özellikle de hipoglisemi belirtisi bu dedikleriniz.Bi insülin degerlerinize bakarlar.Siz bi endokrinoloji bulamazsanız da dahiliyeye gorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…