Bana ne oluyor? Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

Hastaneye gidin Allah korusun bir rahatsızlık varsa ilerlemesin

Demir eksikligi veya kansizlik aklima geldi bi degerlerinizi ölçturun isterseniz

Ben yaşıyorum uzun süredir.
2 bebeğim var, insanüstü bir hayat yaşıyorum ve buna bağlıyorum ama son zamanlarda fazlaca olduğundan bir sıkıntı olduğunu biliyorum.
Siz benden önce giderseniz doktora haberdar edin burada bizi de, bilgilenelim.

Ailemde şeker hastası var. Tatlıya da düşkünüm malesef tatlı yemediğim gün yok şeker yüklemesi yaptırmadım hiç. Zararlı değil mi o
Seker yuklemesiyle bizi korkutuyorlar ama iki dilim baklavadan farksiz okdugu söyledi doktorum. Yillardir yapilan bu yukleme uzerinden son zamanlar prim yapmaya calisiliyor. Tedirgin oluyorsani yukleme yaptirmadan kan sekerinizi evde basit bir sekilde siz de ölçebilirsiniz

Büyük ihtimalle panik atak geciriyosunuz bi dahiliye doktoruna gidin bisey cikmazsa panik atak kesinlikle

Kan tahlili yaptırdım. Bi ara sadece açlık kan şekerim çok düşük çıkmıştı normalin de altında. Endokrine görün dediler. Göründüm normalsin akş düşük çıkabilir dedİ

Kbb ye bir görünün, kulak sorunları böyle şeyler yapabiliyor, geçmiş olsun

demir ekskiliği kansizliktan olabilir mi?
aynisini bende yaşadım bu demir ekskiliğinden oluyor..affedersin regl miydi bunlari yaşadığında?

vertigo da olabilir. Doktora gidin. Kbbye de gidin, onlar testle anlıyorlar vertigo olup olmadığını.

şekerinize baktırın, ben de durup durup bayılıyodum, bayılmasam da fenalaşma hissi ve özellikle ense bölgesinden bi soğuk terlemeyle gelen bayılma hissi oluyodu.. Şeker yüklemesi yapıldı hipoglisemi başlangıcı çıktı.. Diyete dikkat edersem sorun yaşamıyorum ilaç kullanmıyorum..çok geçmiş olsun.

Doktora gidin. Aynı şikayetleri yaşayan arkadaşım dün hastaneye gitti tahlil yaptılar. Bugün hastaneden arayıp hemen hastaneye gelin dediler. Ciğerlerinde sorun çıkmış. İhmale gelmez.

Kan şekeri düşmesi gibi anlattığın şikayetler. Post prandiyal hipoglisemi olabilir..

:)) Fikrimi söyledim sadece epilepsiyle çok haşır neşir olduğumdan neden kızıyorsunuz. Tabii ki gitsin nörolojiye.
Size de gecmis olsun. Eger varsa oyle bir durum. Bende noroloji kliniginde calistigim icin uyarmak istedim sadece kizma falan yok estafrullah. Biseylerin onlemini onceden almak gerekir. İnsallah kotu bir sey degildir genel bi check up en iyisi olur sanirim.

bende de uzun süre ayakta kalınca oluyor. beyin oksijensiz kalıyor ondan oluyor dedi dr

Trombofili paneli testi yaptırın.
Dedikleriniz çok sık olmasa da arada bana da olurdu.
Tansiyon şeker vs hiç bir problemim yok, fakat kanımda pıhtılaşma sorunu varmış.
Kan gidiş geliş yapamadığı için yorgunluk, içime fenalık gelme, göz kararması vs problemleri yaşıyordum.

Kan şekerin düşüyor muhtemelen , yanında tatlı bir şeyler bulundur. Kan şekerinin aniden düşmesi ciddi problem yaratabilir.

olası durumlar;
Hipoglisemi (ani şeker düşüşü)
ani tansiyon dalgalanması
tiroit
kansızlık
demir eksikliği
meniere
vertigo diyemem o stabil tekdüze devam eder geçmez..
d ve b vitamininin dibi görmesi
gebelik.
hepsi temiz çıktığı taktirde panik atak anksiyete

Son düzenleme:
Peki tokken şekerim düşer mi? Kahvaltıdan hemen sonra da yaşadım bu durumu. Yemek yiyip yürüyüşe çıktığımda da
Duser elbette annemin de ayni oluyor tokken de düşüyor,hasteneye gitmediniz sanirim.Gitmediyseniz gidin derim dahiliye bolumune

Doktora gidin. Aynı şikayetleri yaşayan arkadaşım dün hastaneye gitti tahlil yaptılar. Bugün hastaneden arayıp hemen hastaneye gelin dediler. Ciğerlerinde sorun çıkmış. İhmale gelmez.
Aa çok üzüldüm. Geçmiş olsun allah şifa versin arkadaşınıza. İnşallah ciddi bişeyi yoktur

Evet evet benimde ensemden sırtımdan soğuk soğuk terlemeye başlıyorum. Peki hipoglisemi derse ne yapmam lazım? Şekerim düşük mü oluyor? Yoksa şeker hastası mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…