• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ne oluyor bilmiyorum?

geceeeee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
654
552
23
Böyle hiçbir şey yapasım yok. Hayattan bıkmış gibi hissediyorum. Eşimi çok seviyorum ve yanımda olmayınca özlüyorum. Ama eve geldiğinde bir iki saat geçince (herhalde sürekli aynı şeyleri yapmaktan) duruluyorum. Basit bir durgunluk sessizlik anı değil bayağı bildiğiniz duvar gibi oluyormuşum. Gece beraber uyumaya geçiyoruz normalde içim kıpır kıpır olur sarılırdım eşime uykuya dalardım huzurla. Ama şimdi uyuyamıyorum bile. Sürekli bir iç sıkıntısı var. Kalkıp kendimi biraz oyalıyorum sonra yatağa geçince zar zor uyuyorum.
Zaten tv izlemek, beraber yemek yapmak dışında kapı önüne bile çıkabildiğimiz yok. Suratıma yansıyormuş ister istemez, eşim soruyor neyin var diye ama verecek bir cevabım yok esasen. Ne olduğunu bilmiyorum. Şu ara işe gitmiyorum 1 hafta tatil, bir sürü ev işi birikmişti ama kafamı kaldırıp hiçbir şey yapamıyorum. Memlekete gidecektim biraz kafam dağılsın diye ama annemle babam annemin memleketine gittiler cenaze oldu. Öyle olunca başka yere yalnız gitmemi de eşim istemedi. Bana ne oluyor sizce? Eşime yansıtmadan bu durumu kendi içimde nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Böyle hiçbir şey yapasım yok. Hayattan bıkmış gibi hissediyorum. Eşimi çok seviyorum ve yanımda olmayınca özlüyorum. Ama eve geldiğinde bir iki saat geçince (herhalde sürekli aynı şeyleri yapmaktan) duruluyorum. Basit bir durgunluk sessizlik anı değil bayağı bildiğiniz duvar gibi oluyormuşum.
Zaten tv izlemek, beraber yemek yapmak dışında kapı önüne bile çıkabildiğimiz yok. Suratıma yansıyormuş ister istemez, eşim soruyor neyin var diye ama verecek bir cevabım yok esasen. Ne olduğunu bilmiyorum. Şu ara işe gitmiyorum 1 hafta tatil, bir sürü ev işi birikmişti ama kafamı kaldırıp hiçbir şey yapamıyorum. Memlekete gidecektim biraz kafam dağılsın diye ama annemle babam annemin memleketine gittiler cenaze oldu. Öyle olunca başka yere yalnız gitmemi de eşim istemedi. Bana ne oluyor sizce? Eşime yansıtmadan bu durumu kendi içimde nasıl çözebilirim?
sana diğer konunda da demiştim. Gebelik testi yaptın mı? :D

En yakın zamanda hatta yarın baktırmaya gideyim o zaman. Böyle de hayat geçmiyor 😕
Benim anti tpo 1000 çıkmıştı; 0 olması gerekirken.
Sonra 3 sene boyu delik deşik ettiler meğerse o önemli bir sinirimi tutmuş sebebini bulamadılar.
En ağır ilaçları ve tanıları koydular.
Ama tiroid saldırısıymış ana kaynak

Sonra 3 sene boyu delik deşik ettiler meğerse o önemli bir sinirimi tutmuş. Kanser ilacına kadar yazdılar, kullandım uzun zaman. 3 sene boyu bir kuruş maaş biriktemedim sinirden stresten, en ciddi hastalığın tanısı ( yanlış ) koydukları için.
Yok artık. 3 sene ne demek ya peki tek doktora mı göründünüz? Birkaç doktor mu aynı şeyi söyledi?
Çok geçmiş olsun

Böyle hiçbir şey yapasım yok. Hayattan bıkmış gibi hissediyorum. Eşimi çok seviyorum ve yanımda olmayınca özlüyorum. Ama eve geldiğinde bir iki saat geçince (herhalde sürekli aynı şeyleri yapmaktan) duruluyorum. Basit bir durgunluk sessizlik anı değil bayağı bildiğiniz duvar gibi oluyormuşum. Gece beraber uyumaya geçiyoruz normalde içim kıpır kıpır olur sarılırdım eşime uykuya dalardım huzurla. Ama şimdi uyuyamıyorum bile. Sürekli bir iç sıkıntısı var. Kalkıp kendimi biraz oyalıyorum sonra yatağa geçince zar zor uyuyorum.
2 gün gez dolaş açılırsın ya.sürekli evde böyle olmasan şaşırtıcı olurdu zaten.

Sonra 3 sene boyu delik deşik ettiler meğerse o önemli bir sinirimi tutmuş sebebini bulamadılar.
En ağır ilaçları ve tanıları koydular.
Ama tiroid saldırısıymış ana kaynak
şuan nasılsın

2 gün gez dolaş açılırsın ya.sürekli evde böyle olmasan şaşırtıcı olurdu zaten.
Memlekete gidemedim yakın yerlere gideyim dedim onu da eşim istemedi tek gideceğim için, ama bir haftasonu tur gibi bir şeye katılmak istiyorum açıkcası. Ya da yarın kan vermeye gitmişken merkeze geçsem iyi olabilir. Bunun için de kendimi zorlayacağım herhalde çünkü o kadar kafam kalkmıyor.

gece eski konunda bir gelişme var mı ? takipteydin bişeyler çıktı mı
Hiçbir şey çıkmadı henüz mermad. Mesajlaşmaları olmuş yine ama hep resmiyet çerçevesinde. (Bu da tuhaf geldi bana o samimiyetten bu mesajlara geri dönüş? )Ben yine de bakmaya çalışıyorum eşime asla hissettirmeden.

Back
X