Bana ne oluyor sizce?

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.987
9.630
158
Abla ve kardeşlerim kafama çok fazla takılan bir konu var sizinde fikrinizi almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Benim son iki aydır kulaklarım sanki duymuyor, ilk zamanlar eşime herşeyi tekrarlatmam rahatsız etmiyordu ama artık sıkıldı oda. Başkaları ile konuşunca da böyle sanki duyduklarım beynime gitmiyo gibi duymak ve anlamak için tekrar dermisin deyip duruyorum herkese yaşım çok genç böyle sağırlık veya beyinde birşey olabilir mi sizce
Yada çok yorulup uykusuz kalmaktan olabilir mi
Ben ağlıyorum salak gibi davranıp herşeyi defalarca söyletip yanlış anlamaktan dolayı en kısa zamanda kulak burun Boğaz a gitcem sadece sizden fikir almak istedim
💐💛

Çok geçmiş olsun, bende yaşadım benzer bir durum ama kulak tıkanmasıydı benim yaşadığım senin de öyledir inş çünkü tık diye açıyolar içini temizliyip, çıkan görüntüye inanamıştım sordum doktora sürekli temizlerim ben nasıl oldu bu falan diye meğer temizlemekten oluyomuş zaten, kulak kendini temizler hiçbişey değdirme bile demişti, yine dayanamıyorum ama şükür yaşamadım bidaha

Kulaklarını yıkatabilirsin bir arkadaşıma da olurdu üstelik 19 daydik daha o zaman şimdi 23 üz hala her sene yikatir

Benimde aynı durumda iş yerinde adam kurumsal burası mı diye sormuş ben mescit üst kattamı diye anlayıp cevap veriyorum en ufak sesi duysamda hep yanlış anlıyorum doktora gittim odtoloji testi verdi amaa testte maalesef camın arkasında testi uygulayan kadının dudakları okudum farkında olmadan doktorda bana dikkat dağınıklığından olabilir demişti.İnsanın hayatını zorlaştırıyor gerçekten doktora görünün

Benimde aynı durumda iş yerinde adam kurumsal burası mı diye sormuş ben mescit üst kattamı diye anlayıp cevap veriyorum en ufak sesi duysamda hep yanlış anlıyorum doktora gittim odtoloji testi verdi amaa testte maalesef camın arkasında testi uygulayan kadının dudakları okudum farkında olmadan doktorda bana dikkat dağınıklığından olabilir demişti.İnsanın hayatını zorlaştırıyor gerçekten doktora görünün
Aynen bende herşeyi alakasız şekilde yanlış anlıyorum. Gidicem teşekkür ederim

Gecmis olsun, ama burda fikir almak yerine coooktan doktora gitmis olman gerekirdi. Üstelik iki ayfir böyleyken☹️

Bana da oluyor ama dikkat dağınıklı bence fiziksel bir sorun oldugunu hiç düşünmedim. Genelde kendi dünyamda oldugum için biri bişey diyince hemen adapte olup anlayamayabiliyorum. Kendi kendime birşey düşünüyor oluyorum. Bir de arkam dönükken seslenenleri duymuyorum bazen.

Bana da oluyor ama dikkat dağınıklı bence fiziksel bir sorun oldugunu hiç düşünmedim. Genelde kendi dünyamda oldugum için biri bişey diyince hemen adapte olup anlayamayabiliyorum. Kendi kendime birşey düşünüyor oluyorum. Bir de arkam dönükken seslenenleri duymuyorum bazen.
Ben tüm dikkatimi verip dinliyorum yok yinede yanlış anlama oluyo bende . Dikkat dağınıklığıdir umarım

Back
X