bana neden böyle davranıyor

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
Arkadaşlar sevdiğim bi cocuk vardi dediğim gibi ama suan ona karşı olan hislerim tükenmeyr başladı bildiginiz gibi zaten ayrıyiz şimdi sorun şu eski sevgilim olan çocuğun en yakın kız arkadaşı var ve ben bu kızın kuzeniyle takılıyorum ama surekli gelip kızı yanimdan çağırıyorlar ve artık gücüme gitmeye başladı ve ayrıca onun bütün kız arkadaşları yani kız kankalari hayvan gibi bakıyor ona ne yaptığımı neden böyle yaptıklarını düşünüyorum ve üzülüyorum

Hamide hiç anlamadık inan. Kuzeniyle takıldığın kızı kim senin yanından çağırıyor? Kimin kız arkadaşları kime kötü bakıyor? Sen tam olarak neyi dert ettin?

hamide tenefüs zili çaldı dersine gir sonra anlatırsın . anlayan bize de bi zahmet ne demek istemiş anlatabilir mi

Kaç yaşındasınız Allah aşkına taktığınız şeylere bakın kız da gitmesin onlarla biz konuşuyoruz desin. Gidiyorsa da onlara daha çok önem veriyorsa görüşmeyin hem başka arkadaş mı kalmadı da eski sevgilinizin en yakın arkadaşının kuzeniyle takılıyorsunuz özellikle yapıyorsunuz siz de bence eski sevgilinizin en yakın arkadaşını kıskanıyorsunuz ayrıldığınız için kuzeniyle arkadaşlık yaparak onu sinirlendirmeye çalışıyorsunuz yoksa içlerinde ne işiniz var uzaklaşın.

Hamide hiç anlamadık inan. Kuzeniyle takıldığın kızı kim senin yanından çağırıyor? Kimin kız arkadaşları kime kötü bakıyor? Sen tam olarak neyi dert ettin?
Eski sevgilimin kankasi var onun kız kuzeni benim yakın arkadaşım gibi ama ne zaman yanima gelse hemen eski sevgilim ve kankasi gelip kızı çağırıyor ve eski sevgilimin bütün arkadaşları bana kötü bakışlar atıyor

Hayır alakası yok kız benim en takin arkadaşımla arkadaşti öyle takilmaya başladık kuzen olduklarını bile yeni öğrendim

Boşver o zaman, umursama bilen. O onların çocukluğu. Ergenliklerini tamamlayamamışlar demekki.

Kız arkadaşın da kendi adına karar veremiyor mu? Gel diyenin lafıyla geliyor, git diyenin lafıyla gidiyor mu? Bozulduğunu belirt. Olmadı tüm bu etrafındakilerden ayrı, yeni arkadaşlar edin. :)

Son düzenleme:
Dert ettiğin şeye bak,baksınlar ne var sende onlara aynı şekilde bak ödeşmiş olun

kısaca eskı sevgılısının bütün samımı kız arkadaşları bizim kıza hayvan gıbı bakıyormuş,ben ne yaptım ki dıyor..

(ilk kez Bi konuyu anlayanlardan oldum)

kısaca eskı sevgılısının bütün samımı kız arkadaşları bizim kıza hayvan gıbı bakıyormuş,ben ne yaptım ki dıyor..

(ilk kez Bi konuyu anlayanlardan oldum)
Aynen öyle canim özeti bu olayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…