bana neler oluyo bilmiyorum :(

denizgzr

нüѕєуιη &т
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
180
2
46
Diyarbakır
aslında lafa nasıl başlasam bilmiyorum nisanlımla bugun biraz tartıştık bn üniversitede okuyorum ve ister istemez sınıftaki erkekler(bende yanıma gelip konuşmasını istemiyorum bir kaç kişinin)geliyor yanımıza bugun telde nişanlımla konuşurken biri geldi ben kalktım tabi ordan ama yinede duymuş sesi kıskanmış birazda işte sizin yanınıza niye geliyorlar fln trip yaptı bende biraz abarttım sanki güvenmiyorsun bana fln derken küstüm 3 saat boyunca ne aradı ne msj attı kayınpederm yani amcam umreye gidecekti o yola çıkmadan aradım amcamı o yanındaydı herhalde ondan sonra bana msj attı ama soğuktu .zaten ben hiç sevmediğim bir yerde üniversite okuyorum ailemden uzaktayım k
çük bir kardeşim var 4 yasında annemden çok bana bağlı benm bebeğim gibi ben büyüttüm ondan uzaktayım ve onla her konuştuğumda ağlıyo ve ben çok üzülüyorum etrafımda birsürü yapmacık insan var onlarla zaten ugrasmak zor geliyor vize haftası ve bana nefes almak bile zor gelmeye başladı ben hep nişanlım bana destek olsun iyi olalım mutlu olalım istiyorum ama arada tartışmalar çıkıyor bazen çok saçma sebepler yzünden tartışıyoruz .abartılacak tartışmalar değil aslında 1 saat fln konuşmuyoruz sonra birşey yokmuş gibi davranıyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor birilerine bunları anlatmam gerekiyordu ( tartışmalar herkeste oluyor mu olmaması için tavsiyesi olan varmı çok ihtiyacım var

cnım benimde vize haftası ve çok yoğun nişanlısın uzaktasın gergin bi dönemdesin bence bumlar çok geçici şeyler zamanla ilişkiniz oturur anladığm kadarıyla da amca çocuklarısınız

tabi ki herkeste olan bişiy..
eminim bukadarda kıskançlık olmaz canım!! diye hemen yadırgıycak insanlar..
ama siz buna alışmıssınız..alışmasanız nişanlanmazdınız değil mi?
e sevmiyorum da demiyosunuz? aranız da kıskançlık harici bi sorun da gözükmüyor gibi..
ozaman bana kalırsa sevgilinize olayı düzgünce anlatıp onu üzebilicek hiç bişey yapmadığınızı ve yapmıycağınızı öğretmeye çalışmalısınız..

yani şöyle bi atasözümz vardır..
"ya bu deveyi güdüceksin..ya da bu diyardan gidiceksin"..:97:

Son düzenleme:
Sorununu küçümsemek maksatlı değil ama keşke bazı insanların tek sorunu ilişkideki ufak tefek kıskançlıklar olsa... Etrafına bir bakar mısın lütfen; kimler ne kadar ağır yaşam mücadeleleri veriyor.. Gördükten sonra haline şükretmen ve böyle ufak tefek şeylerle hayatı kendine zehir etmemen gerektiğini anlarsın belki...

Son düzenleme:
hiç olmazmı canım o tartışmalar olmasa herhalde leyla mecnunlar olurduk hem nişanlıyke hem sevgili hemde evliyken yok yere okadar kavgalar çıkıyorki altdan alamıyoruz bazen susamıyoruz belkide kırıyoruz ama ortada sevgi varsa dediğin gibi 1 saat sonra barışıyoruz .tabi ufak tefek kavgalar bazen çok boğuyo özellikle erkeklerin olduk olmadık ufacık kıskançlıkları boğuyo ama işte olmassa olmuyor sevgi ve saygı varsa ilişkide bunlar çokda önemli değil bence

evet amca çocuklarıyız aslında bizimkiler(babam ) karşıydı ama biz sevdiğimiz için biraz zorladık nişanlanmak için .

kıskançlığı haklı aslnda bende istemiyorum yanıma gelenede kalk git diyemem ki ben kalkıp gidiyorum sonra yine geliyorlar konuşunca yüzlerine bakmıyorum yinede anlamıyorlar yüzsüzlerse ben ne yapabilirim bende biliyorum ufak tefek sorunlar bunlar ama bğuyor beni çok şükür allahım daha büyük dert vermesin ama ne bilim nişanlıyz mutlu olmak varken böyle ufak şeyler yüzünden üzülmek üzmekte zoruma gidiyor açıkçası

şimdi konuştum boş şeyler için üzülüyoruz dedim olur böyle şeyler arada böyle mutsuz olmazsak mutluluğun kıymetini bilmeyiz diyor ama yinede soğuk gibi ben benle çok ilgilensn istiyoryum oda ben onla çok ilgileneyim istiyor :))

vize zamanı çok gergin oluyor insan heleki ailesinden uzakta küçük bi şehirdeyse..
sevdiğinle aran düzelir canım merak etme herkeste var bu küçük tatlı sorunlar sevmese kıskanmaz dimi ? dozunu aşmıyosa elbette. benimde küçük kardeşim var onsuz yapamıyorum çok özledim ama az kaldı.. sabredelim gecici bu günler derslerimize bakalım...

dozunu aşan biri değil çokta anlayışlıdır benm birtanem (çok seviyorum onu :))) derslerimize bakalım salı günü vizeler bitiyor herkse evine gidecek ama bnm cuma günü konu anlatmam gereliyor ve grup arkadaşlarımın uyumsuzluğu yüzünden erteletemedm koca yurtta tek kalacam herkes evlerndeyken (

Amca oğluyla evlilik düşünebilen bir kültürden geliyoruz ve bu "geleneği" devam ettiren üniversiteli gençlerimiz var?

Amca oğlu kardeş gibi değil midir arkadaşım, nasıl kabul edebiliyorsunuz bu durumu merak ettim cidden.

sorma bende herkes evindeyken staj işlemleri için ankarada olucam ve evimi felaket özledim...

sürekli görüşsek birlikte büyüsek bende senin gibi düşünebiliridim kardeş olarak görürdüm ama biz bir kaç yılda bir görüşürdük ki gelenek değil bnm ailemde istemiyordu ama ben sevdiğim kndim istediğim için evlenmeyi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…