Merhaba,daha yeni nişanlandım.Birkaç gün önce doğum günümdü ve kayınvalidem aradı sağ olsun doğum günümü kutladı,havadan sudan konuştuk.Kayınpeder rahatsız onu sorayım dedim. “X bey” nasıl oldu dedim.Konuştuk iyi şekilde kapattık.Akşamına nişanlım burada değil onunla telefonda konuşmuş.Kayınvalide Doğum günüm diye de hediye alamadı diye kafasına takmış.Ben hiçbir şey istemediğimi söyledim zaten istediğimi alıyorum.Onlara da nişanlım bakıyor çünkü maddi olarak ve gerek görmedim nikah öncesi masrafa.Neyse işte nişanlım gülerek x bey nasıl diye sormuşsun falan dedi.Ne demeliydim garipsedi annen sanırım dedim.Alışkın değiller ya ondan resmi gelmiştir dedi bana. Annesine de anne bende demiyorum onun ailesine valla demiş. Biz nişan öncesinde hiç tanışmadık hep bir aksilik çıktı bende istemedim açıkçası,anneler bir otursun dedik onda da hastalıklar oldu zaten nişanlım yurtdışında oluyor ayın belli dönemleri burada.Geçenlerde nişan sonrası bizi çağırdılar kadınlar oturduk nişanlımda vardı teyzeleriyle falan tanıştım.Normaldi yani iyi havada geçti.Üç dört gün sonra onların orada bir avmye gittim uzak oturuyoruz biraz.Annesi beni de çapırmış yemek yesin gelsin diye ben gitmedim üşendim.Sonrasında evden nişanlım çıkarken markete diye o da çıkmış.Bende geleyim sizle oturur biraz dönerim sonrasında siz bakarsınız keyfinize demiş ama gelmedi sonra.Nişanlım yanıma gelince anlattı.Ee dedim niye gelmedi bilmem gelmedi dedi.Büyük ihtimalle bizimki gel diye yorum yapmadı benden çekindiği için o da gelmedi.Yani daha görüşeli üç dört gün olmuş ve nişanlımın yurtdışına gideceği bir dönemdi.Birkaç ay göremeyeceğim,hani başbaşa vakit geçirmek isterken zaten vaktimiz kısıtlı bir iki saat seninle niye oturayım? Uzak oturuyoruz yolum bir bir buçuk saat sürüyor.Gittiğimde zaten nişanlımın oraya çok oturamıyorum geç saate kalamıyorum vasıta problemi yüzünden falan.Yani bilmiyorum elli yaşında kadınsın bunlarla mı uğraşıyor anlamıyorum.İyi hoş biri gibi duruyor ama bence içten içe değil.Nişanlım o evin direği gibi babası rahatsız her şeyle o ilgileniyor, erkek kardeşi de var ama her sorumluluk onun üstünde.Evleneceği için de kıymete bindiğini düşünüyorum sonuç olarak evin direği gidiyor bu yüzden de içten içe bence kıskanıyor beni.Bana takılan kendi beğenip tasarlattığım ajda bileziği çok beğendi.Nişanlım ona da alırım başka türlüsünü bir ara falan diyince kıyameti kopardım nişan öncesi.Kirada olacağım daha arabamız yok,kendi masrafımız kendimize yetiyor bir de altın bilezik? Zaten yeterince o eve masraf yapıyor tamam iyi kazanıyor ama kardeşi öküz gibi otururken her şeyi bizimkinin yapmasına sinir oluyorum.Maddi olarak bir şeyleri oturtunca da nişanlıma,annesine altın vs alamayacağını çok istiyorsa bana alıp yatırım için kasaya koyacağımı söyledim.O da tamam almayacağım dedi üzüldü bu duruma beni üzmüş olmasına falan.Ayrıca Beni niye şikayet ediyor oğluna daha yeni bir süreçteyiz onu da saçma buldum ve bozuldum ama nişanlıma pek belli etmedim.Bundan sonra teyze amca diyeceğim ki öyle derim diye düşünüyordum.Bey hanım olmaz çünkü bunun bilincindeyim.Sizlerin yorumunu da merak ettim