aslında lafa nasıl başlasam bilmiyorum nisanlımla bugun biraz tartıştık bn üniversitede okuyorum ve ister istemez sınıftaki erkekler(bende yanıma gelip konuşmasını istemiyorum bir kaç kişinin)geliyor yanımıza bugun telde nişanlımla konuşurken biri geldi ben kalktım tabi ordan ama yinede duymuş sesi kıskanmış birazda işte sizin yanınıza niye geliyorlar fln trip yaptı bende biraz abarttım sanki güvenmiyorsun bana fln derken küstüm 3 saat boyunca ne aradı ne msj attı kayınpederm yani amcam umreye gidecekti o yola çıkmadan aradım amcamı o yanındaydı herhalde ondan sonra bana msj attı ama soğuktu .zaten ben hiç sevmediğim bir yerde üniversite okuyorum ailemden uzaktayım k
çük bir kardeşim var 4 yasında annemden çok bana bağlı benm bebeğim gibi ben büyüttüm ondan uzaktayım ve onla her konuştuğumda ağlıyo ve ben çok üzülüyorum
etrafımda birsürü yapmacık insan var onlarla zaten ugrasmak zor geliyor vize haftası ve bana nefes almak bile zor gelmeye başladı ben hep nişanlım bana destek olsun iyi olalım mutlu olalım istiyorum ama arada tartışmalar çıkıyor bazen çok saçma sebepler yzünden tartışıyoruz .abartılacak tartışmalar değil aslında 1 saat fln konuşmuyoruz sonra birşey yokmuş gibi davranıyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor birilerine bunları anlatmam gerekiyordu
( tartışmalar herkeste oluyor mu olmaması için tavsiyesi olan varmı çok ihtiyacım var
çük bir kardeşim var 4 yasında annemden çok bana bağlı benm bebeğim gibi ben büyüttüm ondan uzaktayım ve onla her konuştuğumda ağlıyo ve ben çok üzülüyorum