• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neler oluyor lutfen birsey soyleyin

iskandinav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3
0
1
44
Son yillarda bana neer oluyor bilmiyorum.H.ep sinirliyim sabirsizim,herseyden nefret ediyorum herkesle kusum.Herkesten darbe yiye yiye psikopata bagladim eski beni masum beni ozluyorum.Ama oyle bir dunyaki bes yasinda anneni kaybedip uvey ana elinde buyuyunce ki anlatsam yeminle film olur arti baba ve akrabalardanda sefkat ve sevgi gormeyince.....Ama yinede iyi niyetliydim yeminle oyleki eskiden bir sure sonra olacagi hissederdim aynen bes on dakka sonrasi film seridi gibi gozumun onune gelirdi,tabi simdi kaybettim o ozelligimi cunku kalbi kirlendi.Hani kucuk emrah filmleriyle dalga geceriz ya ama gercek dunyada insanlar ondan beter. Kimseye guvenim kalmadi herseyin altinda fesatlik arar oldum sefkatin sevgini s`sini gormedim,simdi kendi cocuklarima sevgi gostremiyorum. Bu halime sebeb olan herkesi Allaha havale ediyorum.Bir kopek yavrusunu surekli tekmele ne olur doner insani isirir. Allahtan kendim icin istedigim pek birsey yok bir tek cocuklarim buyumeden canimi almasin, onlar benim yasadiklarimi yasamasinler Allah kimseyi anasis sevgisiz birakmasin cunku butun hayati etkleniyor.Simdi bu kadar kotu, sevgisiz bir insan olduysam bu suc tek benim degil:(

Son yillarda bana neer oluyor bilmiyorum.H.ep sinirliyim sabirsizim,herseyden nefret ediyorum herkesle kusum.Herkesten darbe yiye yiye psikopata bagladim eski beni masum beni ozluyorum.Ama oyle bir dunyaki bes yasinda anneni kaybedip uvey ana elinde buyuyunce ki anlatsam yeminle film olur arti baba ve akrabalardanda sefkat ve sevgi gormeyince.....Ama yinede iyi niyetliydim yeminle oyleki eskiden bir sure sonra olacagi hissederdim aynen bes on dakka sonrasi film seridi gibi gozumun onune gelirdi,tabi simdi kaybettim o ozelligimi cunku kalbi kirlendi.Hani kucuk emrah filmleriyle dalga geceriz ya ama gercek dunyada insanlar ondan beter. Kimseye guvenim kalmadi herseyin altinda fesatlik arar oldum sefkatin sevgini s`sini gormedim,simdi kendi cocuklarima sevgi gostremiyorum. Bu halime sebeb olan herkesi Allaha havale ediyorum.Bir kopek yavrusunu surekli tekmele ne olur doner insani isirir. Allahtan kendim icin istedigim pek birsey yok bir tek cocuklarim buyumeden canimi almasin, onlar benim yasadiklarimi yasamasinler Allah kimseyi anasis sevgisiz birakmasin cunku butun hayati etkleniyor.Simdi bu kadar kotu, sevgisiz bir insan olduysam bu suc tek benim degil:KK43:
Canım yınede yuregını karartmasın hıckımse ve hıcbırsey.. Bnde suara okadar darbe aldım ki içimde ah kalmadı.. Ama onlar kötu dıye bnde kötu olamam .. Bnmde annem hayatta degıl neler hıssettıgını anlıyorum.. Yınede ışıgını kaybetme daha pozıtıf ol..

Canım yınede yuregını karartmasın hıckımse ve hıcbırsey.. Bnde suara okadar darbe aldım ki içimde ah kalmadı.. Ama onlar kötu dıye bnde kötu olamam .. Bnmde annem hayatta degıl neler hıssettıgını anlıyorum.. Yınede ışıgını kaybetme daha pozıtıf

haklisin ama ne yapayim kisiligim degisti.eskiden ensesine vur ekmegini al, o cesit bir insandim ama simdi bir buldozer gibi yikip geciyom herkesi hep bir huzursuzluk hep bir vicdan azabi icindeyim aslinda iyi nietli oldugum zamanlarada donmek istemiyorum o zamanda gelen giden kullaniyor insanlar neden boyle biraz iyi oldunmu seni somurme pesindeler. Kimse umurumda degil gunahsa gunah bir tek esimle cocuklarima yansitmak istemezdim bu huzursuzlugumu agrasifligimi cunku bu dunyda yasama istegim tek onlar

haklisin ama ne yapayim kisiligim degisti.eskiden ensesine vur ekmegini al, o cesit bir insandim ama simdi bir buldozer gibi yikip geciyom herkesi hep bir huzursuzluk hep bir vicdan azabi icindeyim aslinda iyi nietli oldugum zamanlarada donmek istemiyorum o zamanda gelen giden kullaniyor insanlar neden boyle biraz iyi oldunmu seni somurme pesindeler. Kimse umurumda degil gunahsa gunah bir tek esimle cocuklarima yansitmak istemezdim bu huzursuzlugumu agrasifligimi cunku bu dunyda yasama istegim tek onlar
İyi olunca kullanıyorlar kötu olmakta senı yoruyor be canım .. Yıne kendıne olucak olan.. dilerım huzuru bulursun..

[CQUOTE="iskandinav, post: 43252970, member: 713110"]Son yillarda bana neer oluyor bilmiyorum.H.ep sinirliyim sabirsizim,herseyden nefret ediyorum herkesle kusum.Herkesten darbe yiye yiye psikopata bagladim eski beni masum beni ozluyorum.Ama oyle bir dunyaki bes yasinda anneni kaybedip uvey ana elinde buyuyunce ki anlatsam yeminle film olur arti baba ve akrabalardanda sefkat ve sevgi gormeyince.....Ama yinede iyi niyetliydim yeminle oyleki eskiden bir sure sonra olacagi hissederdim aynen bes on dakka sonrasi film seridi gibi gozumun onune gelirdi,tabi simdi kaybettim o ozelligimi cunku kalbi kirlendi.Hani kucuk emrah filmleriyle dalga geceriz ya ama gercek dunyada insanlar ondan beter. Kimseye guvenim kalmadi herseyin altinda fesatlik arar oldum sefkatin sevgini s`sini gormedim,simdi kendi cocuklarima sevgi gostremiyorum. Bu halime sebeb olan herkesi Allaha havale ediyorum.Bir kopek yavrusunu surekli tekmele ne olur doner insani isirir. Allahtan kendim icin istedigim pek birsey yok bir tek cocuklarim buyumeden canimi almasin, onlar benim yasadiklarimi yasamasinler Allah kimseyi anasis sevgisiz birakmasin cunku butun hayati etkleniyor.Simdi bu kadar kotu, sevgisiz bir insan olduysam bu suc tek benim degil:([/QUOTE] Canım umarım kendini toparlrsın ama çocukların için kendini toparlaman lazım.Kendini üzme.Annenden Allah rahmetini esirgemesin,toprağı bol olsun inş.

Back
X