Bana neler oluyor.

Bomboş bir argüman. Bence siz bize bu kişi kimdir, size nasıl davranır, sohbetiniz ne boyuttadır bunları anlatın, biz de bir yol gösterelim.

Hayatında kimse yok onu biliyorumda aynı işte çalışıyoruz bide ters teperse utancımdan olurum
Önce kendinize biraz zaman verin ve duygularınızı netleştirin sonra baktınız bu hoşlanma durumu devam ediyor hafiften belli edebilirsiniz. Kastım direk gidin konuşun değil bu arada siz azıcık belli edersiniz şayet onun da öyle bir hissi düşüncesi varsa zaten durmaz karşılık verir hemen emin olun baktınız istediğiniz karşılık yok siz de yolunuza devam edersiniz

Haklısınız

Benle muhabbet ederken sürekli güldürür. Kendisi benim ustum okuyor bu arada çok sıcak davranıyor
Peki bu sıcak tavırları diğer kadınlara karşı da aynı mı yoksa size özgü mü?
Direkt konuşmazsınız da hafiften belli edersiniz mesela. Eğer size ilgisi varsa bu sinyalleri alacaktır eminim ki. Normal, sıradan bir sohbette bile jest ve mimiklerle anlaşılıyor çünkü.

Ben onun tavırlarından hoşlandığını düşünmüştüm ama sonrada umut baglamamak için içimden inkâr ettim. Ama bu gün son günümüzdu artık beraber çalışmamicaz

Ben onun tavırlarından hoşlandığını düşünmüştüm ama sonrada umut baglamamak için içimden inkâr ettim. Ama bu gün son günümüzdu artık beraber çalışmamicaz
İletişime devam edebileceğiniz bir ortam yok mu? Sosyal medya olabilir, ortak arkadaşlar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…