- 6 Mart 2020
- 605
- 1.885
- 113
- 29
- Konu Sahibi Karamsarkiz
-
Önce kendinize biraz zaman verin ve duygularınızı netleştirin sonra baktınız bu hoşlanma durumu devam ediyor hafiften belli edebilirsiniz. Kastım direk gidin konuşun değil bu aradaHayatında kimse yok onu biliyorumda aynı işte çalışıyoruz bide ters teperse utancımdan olurum
Benle muhabbet ederken sürekli güldürür. Kendisi benim ustum okuyor bu aradaBomboş bir argüman. Bence siz bize bu kişi kimdir, size nasıl davranır, sohbetiniz ne boyuttadır bunları anlatın, biz de bir yol gösterelim.
HaklısınızÖnce kendinize biraz zaman verin ve duygularınızı netleştirin sonra baktınız bu hoşlanma durumu devam ediyor hafiften belli edebilirsiniz. Kastım direk gidin konuşun değil bu aradasiz azıcık belli edersiniz şayet onun da öyle bir hissi düşüncesi varsa zaten durmaz karşılık verir hemen emin olun baktınız istediğiniz karşılık yok siz de yolunuza devam edersiniz
Wvet29 yasinda misiniz gercekten?
Evet
Ergen gibi geldim dimi size29 yasinda misiniz gercekten?
Direkt ilanı aşk etmeyeceksiniz yahu :) Sohbet etmeye çalışın. Belki o da sizden etkilenirHayatında kimse yok onu biliyorumda aynı işte çalışıyoruz bide ters teperse utancımdan olurum
Peki bu sıcak tavırları diğer kadınlara karşı da aynı mı yoksa size özgü mü?Benle muhabbet ederken sürekli güldürür. Kendisi benim ustum okuyor bu aradaçok sıcak davranıyor
Ben onun tavırlarından hoşlandığını düşünmüştüm ama sonrada umut baglamamak için içimden inkâr ettim. Ama bu gün son günümüzdu artık beraber çalışmamicazPeki bu sıcak tavırları diğer kadınlara karşı da aynı mı yoksa size özgü mü?
Direkt konuşmazsınız da hafiften belli edersiniz mesela. Eğer size ilgisi varsa bu sinyalleri alacaktır eminim ki. Normal, sıradan bir sohbette bile jest ve mimiklerle anlaşılıyor çünkü.
İletişime devam edebileceğiniz bir ortam yok mu? Sosyal medya olabilir, ortak arkadaşlar olabilir.Ben onun tavırlarından hoşlandığını düşünmüştüm ama sonrada umut baglamamak için içimden inkâr ettim. Ama bu gün son günümüzdu artık beraber çalışmamicaz
Ondan sürekli aklınızdadır. Umut edilecek bir durum göremedim.Ben onun tavırlarından hoşlandığını düşünmüştüm ama sonrada umut baglamamak için içimden inkâr ettim. Ama bu gün son günümüzdu artık beraber çalışmamicaz
Sosyal medyamda var numarasıda var ama öyle boş boş kalcak telindeİletişime devam edebileceğiniz bir ortam yok mu? Sosyal medya olabilir, ortak arkadaşlar olabilir.
Evet haklısın onu aklımdan atmam lazım..Ondan sürekli aklınızdadır. Umut edilecek bir durum göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?