- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Gitmedim kimseyede soyleyemiyorum ya öyle bisey degilse tibbi biseyse diyorum Doktor kan tahlillerin gzl senede 1 kan vermen yeterli diyor doktora bile guvenmiyorumPanik atak olabilir mi? Psikiyatriye gittiniz mi?
Ha aynen ve hissediyorsun gümgümgümgüm nabiz saymaya falan basladim bu sefer sayinca daha cok moralim bozuluyor cözümü varmi bunun artik dayanamiyorum saate bakmak istemiyorum aksam olsun istemiyorumPanik atak bu sanki.
Bende de birden aniden nefesim daralıyor ve kalbim sanki bogazımda atıyormuş hissi geliyor.
var tabii, psikiyatriste giderseniz yardımcı olacaktır.Ha aynen ve hissediyorsun gümgümgümgüm nabiz saymaya falan basladim bu sefer sayinca daha cok moralim bozuluyor cözümü varmi bunun artik dayanamiyorum saate bakmak istemiyorum aksam olsun istemiyorum
Gercekten faydasi olurmu sizce tekrar kan aldiripmi gitsem yoksa 7ay oncrki kan tahlili yeterlimidir ilac icmek bile istemiyorum nolcak banavar tabii, psikiyatriste giderseniz yardımcı olacaktır.
Sabah ise gidiyorum cocuklarla ilgileniyorum saat aksam 19 basliyorum anlamiyorum cok kotu Allah kimsenin basina vermesinBuradan teşhis koyamayız tabi ki ama belirtiler panik atağa da benziyor. Bir psikiyatriste de gidin bana kalırsa.
siz hiç bir şey yapmadan bir an önce psikiyatriste görünün bence, ciddi kaygı bozukluğu da yaşıyor gibisiniz, zaman kaybetmeyin.Gercekten faydasi olurmu sizce tekrar kan aldiripmi gitsem yoksa 7ay oncrki kan tahlili yeterlimidir ilac icmek bile istemiyorum nolcak bana
Panik atak yaşıyorsun muhtemelen.Ha aynen ve hissediyorsun gümgümgümgüm nabiz saymaya falan basladim bu sefer sayinca daha cok moralim bozuluyor cözümü varmi bunun artik dayanamiyorum saate bakmak istemiyorum aksam olsun istemiyorum
Delirmekten korkuyorum evet cunku o panik geldigindr etrafimi duyuyorum goruyorum ama sanki orda degilim gibi hissediyorum algiliyamiyorum bakin suan yaziyorum.algim var aksam yoksiz hiç bir şey yapmadan bir an önce psikiyatriste görünün bence, ciddi kaygı bozukluğu da yaşıyor gibisiniz, zaman kaybetmeyin.
Ozaman ben vakit kaybetmiyim cok yoruldum yorucu bunu yasamak 7aydir anneme anlattim sadece ha öldüm ha ölecem kalp krizi gecirdim gecircem annem 7aydir kalp krizi gelse gelmezmiydi dedi seninki piskolojik dediPanik atak yaşıyorsun muhtemelen.
Bunlar belirli birikimlerin sonucu maalesef.
Herhangi bir sağlık sorunu çıkmadıysa maalesef psikolojik.Ozaman ben vakit kaybetmiyim cok yoruldum yorucu bunu yasamak 7aydir anneme anlattim sadece ha öldüm ha ölecem kalp krizi gecirdim gecircem annem 7aydir kalp krizi gelse gelmezmiydi dedi seninki piskolojik dedi
Tesekkur ederimHerhangi bir sağlık sorunu çıkmadıysa maalesef psikolojik.
Psikologa bir gidin bakalım sizi yönlendirecektir.
Bende düstüm acile aslinda hergun gitEm giderim uzaniyorim orgü oruyorim oyun oynuyorum oyaliyorim kendimiBana panik atak gbi geldi,kendim yaşadığım için.En son atak geçirdiğim zaman kendimi acile zor attım,ve ayak üstü acil doktorunun söylediği söz, yıllardır aklımdan çıkmadı.Sen kendine yardım etmezsen,ne bir ilaç ne bir insan hepsi geçici çözüm olacaktır.
Kendinizi rahat bırakın, tahlilleriniz şükür temiz çıkmış.Endise sizi iyice kötü edecek,atak geldiği zaman oturun ve nefes egzersizi yapın.Pskilojik destek de alabilirsiniz.Sizi yoran sorunlarınız varsa,onları çözmeye çalışın.
Psikiyatriste gitmeniz lazım. Sorun fiziksel değil gibi görünüyor.Gitmedim kimseyede soyleyemiyorum ya öyle bisey degilse tibbi biseyse diyorum Doktor kan tahlillerin gzl senede 1 kan vermen yeterli diyor doktora bile guvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?