Bana Neler Oluyor

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Merhaba Kizlar
Bana neler oluyor bilmiyorum 7ay önce basladi 1 gun birden durup dururken yemekten sonra midem bulandi kalbim bogazimda atti ve afedersiniz zorla cikardim yuzumde lekeler cikti. Hastaneye gittim tansiyon kalp hersey normal cikti bisey cikmadi. Sonra ev doktoruna gittim kan aldirdim ordada d vitamin eksikligi cikti baska bisey cikmadi. Ama bana 7aydir her aksam bir carpinti geliyor nefes alamiyormusum gibi midem bulaniyor kalbim cikti cikacak aha öldüm ölüyorum diyorum uyuyorum uyaniyorum sabah hicbirsey yok. Bir fikriniz varmi kimseyede soyleyemedim bu nedir boyle anlamiyorum cildircam aksam olsun istemiyorum artik. 7aydir ölücem beyin kanamasimi kalpkrizi geciriyorum diye diye ölecem korkusu beni mahvediyor. Sagolun hakkinizi helal edin

Panik atak bu sanki.
Bende de birden aniden nefesim daralıyor ve kalbim sanki bogazımda atıyormuş hissi geliyor.
Ha aynen ve hissediyorsun gümgümgümgüm nabiz saymaya falan basladim bu sefer sayinca daha cok moralim bozuluyor cözümü varmi bunun artik dayanamiyorum saate bakmak istemiyorum aksam olsun istemiyorum

Gercekten faydasi olurmu sizce tekrar kan aldiripmi gitsem yoksa 7ay oncrki kan tahlili yeterlimidir ilac icmek bile istemiyorum nolcak bana
siz hiç bir şey yapmadan bir an önce psikiyatriste görünün bence, ciddi kaygı bozukluğu da yaşıyor gibisiniz, zaman kaybetmeyin.

Ha aynen ve hissediyorsun gümgümgümgüm nabiz saymaya falan basladim bu sefer sayinca daha cok moralim bozuluyor cözümü varmi bunun artik dayanamiyorum saate bakmak istemiyorum aksam olsun istemiyorum
Panik atak yaşıyorsun muhtemelen.
Bunlar belirli birikimlerin sonucu maalesef.

siz hiç bir şey yapmadan bir an önce psikiyatriste görünün bence, ciddi kaygı bozukluğu da yaşıyor gibisiniz, zaman kaybetmeyin.
Delirmekten korkuyorum evet cunku o panik geldigindr etrafimi duyuyorum goruyorum ama sanki orda degilim gibi hissediyorum algiliyamiyorum bakin suan yaziyorum.algim var aksam yok

Panik atak yaşıyorsun muhtemelen.
Bunlar belirli birikimlerin sonucu maalesef.
Ozaman ben vakit kaybetmiyim cok yoruldum yorucu bunu yasamak 7aydir anneme anlattim sadece ha öldüm ha ölecem kalp krizi gecirdim gecircem annem 7aydir kalp krizi gelse gelmezmiydi dedi seninki piskolojik dedi

Ozaman ben vakit kaybetmiyim cok yoruldum yorucu bunu yasamak 7aydir anneme anlattim sadece ha öldüm ha ölecem kalp krizi gecirdim gecircem annem 7aydir kalp krizi gelse gelmezmiydi dedi seninki piskolojik dedi
Herhangi bir sağlık sorunu çıkmadıysa maalesef psikolojik.
Psikologa bir gidin bakalım sizi yönlendirecektir.

Bana panik atak gbi geldi,kendim yaşadığım için.En son atak geçirdiğim zaman kendimi acile zor attım,ve ayak üstü acil doktorunun söylediği söz, yıllardır aklımdan çıkmadı.Sen kendine yardım etmezsen,ne bir ilaç ne bir insan hepsi geçici çözüm olacaktır.

Kendinizi rahat bırakın, tahlilleriniz şükür temiz çıkmış.Endise sizi iyice kötü edecek,atak geldiği zaman oturun ve nefes egzersizi yapın.Pskilojik destek de alabilirsiniz.Sizi yoran sorunlarınız varsa,onları çözmeye çalışın.

Bende düstüm acile aslinda hergun gitEm giderim uzaniyorim orgü oruyorim oyun oynuyorum oyaliyorim kendimi

Aynı annem . Oda sizin gibi dönem dönem kadına bişeyler oluyor mevsimsel gecıslerde özellikle banyoda falan bogulacakmıs gibi hissediyor daralıyorum diyor - panik atak hastası kendisi kıyamam ne heyecanını ne mutluluğunu ne üzüntüsünü dozunda yaşayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…