- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Kurslara katılın,bakın ben zorunlu olarak evdeyim.Bu sürede güzellik uzmanlığı belgesi,protez tırnak belgesi aldım,şimdi ise ustalık sınavına hazırlanıyorum.Alanimla alakakli kursları takip ediyorum,oldukça gideceğim.Insam kendine yatırım yaptıkça,kendini daha iyi hissediyor.Ve ben bunları 6 ay içinde yaptım.Bende düstüm acile aslinda hergun gitEm giderim uzaniyorim orgü oruyorim oyun oynuyorum oyaliyorim kendimi
Allahim okadar kotu bsyki anlatamam 1ay once kafam dagilsin diye kadinlar matinasina gittim orda yakaladi beni hicbsy anlamadiim herkes doya doya eglenirken ben nabzimi dinliyordumAynı annem . Oda sizin gibi dönem dönem kadına bişeyler oluyor mevsimsel gecıslerde özellikle banyoda falan bogulacakmıs gibi hissediyor daralıyorum diyor - panik atak hastası kendisikıyamam ne heyecanını ne mutluluğunu ne üzüntüsünü dozunda yaşayamıyor
Psikiyatriste gitmeniz lazım. Sorun fiziksel değil gibi görünüyor.
Masallah size tebrik ediyorum bende calisiyorum isdeyken hicbirseyim yok zaten nezaman eve geliyorum yemek camasir bitiyor oturuyorum basliyor icimden diyorum gercekten saglik olsa ayakta duramazsin kizim diyorum kendine gel gercekten hasta olsan gunduzde olur calisamazsin diyorumKurslara katılın,bakın ben zorunlu olarak evdeyim.Bu sürede güzellik uzmanlığı belgesi,protez tırnak belgesi aldım,şimdi ise ustalık sınavına hazırlanıyorum.Alanimla alakakli kursları takip ediyorum,oldukça gideceğim.Insam kendine yatırım yaptıkça,kendini daha iyi hissediyor.Ve ben bunları 6 ay içinde yaptım.
Üzülmeyin yahu bunda üzülecek bir şey yok. Gidin psikiyatriste hem güzelce derdinizi anlatırsınız, size yol gösterir hem de ihtiyaç duyuyorsanız ilaç tedavisi başlar rahatlarsınız.
Siz boş durmaya gelemiyorsunuz,o zaman evde de aktivite alanı oluşturun kendinize.Mesela mandala boyamak,nasıl iyi geliyor,anlatamam.Benim kafamı iyi dağıtıyor,o ayrıntıları boyamak,taşırmamaya çalışmak,insanı düşüncelerinden uzaklaştırıyor.Masallah size tebrik ediyorum bende calisiyorum isdeyken hicbirseyim yok zaten nezaman eve geliyorum yemek camasir bitiyor oturuyorum basliyor icimden diyorum gercekten saglik olsa ayakta duramazsin kizim diyorum kendine gel gercekten hasta olsan gunduzde olur calisamazsin diyorum
Panik atak gibi duruyor.Psikiyatriste görünebilirsinixMerhaba Kizlar
Bana neler oluyor bilmiyorum 7ay önce basladi 1 gun birden durup dururken yemekten sonra midem bulandi kalbim bogazimda atti ve afedersiniz zorla cikardim yuzumde lekeler cikti. Hastaneye gittim tansiyon kalp hersey normal cikti bisey cikmadi. Sonra ev doktoruna gittim kan aldirdim ordada d vitamin eksikligi cikti baska bisey cikmadi. Ama bana 7aydir her aksam bir carpinti geliyor nefes alamiyormusum gibi midem bulaniyor kalbim cikti cikacak aha öldüm ölüyorum diyorum uyuyorum uyaniyorum sabah hicbirsey yok. Bir fikriniz varmi kimseyede soyleyemedim bu nedir boyle anlamiyorum cildircam aksam olsun istemiyorum artik. 7aydir ölücem beyin kanamasimi kalpkrizi geciriyorum diye diye ölecem korkusu beni mahvediyor. Sagolun hakkinizi helal edin
Bunuda denicem mutlaka Allah kimseye yasatmasin bu neden oliyor acaba sebebi neSiz boş durmaya gelemiyorsunuz,o zaman evde de aktivite alanı oluşturun kendinize.Mesela mandala boyamak,nasıl iyi geliyor,anlatamam.Benim kafamı iyi dağıtıyor,o ayrıntıları boyamak,taşırmamaya çalışmak,insanı düşüncelerinden uzaklaştırıyor.
İnşallah gecıcı bi stres falandır da panik atak değildirAllahim okadar kotu bsyki anlatamam 1ay once kafam dagilsin diye kadinlar matinasina gittim orda yakaladi beni hicbsy anlamadiim herkes doya doya eglenirken ben nabzimi dinliyordum
Insallah ne cok varmis bu durumda olan ben kendimi delirmis hissediyorduumİnşallah gecıcı bi stres falandır da panik atak değildir
Bir anda olmuyor,aslında.Birikmişlikler,hayatın yorucu olması ,durağanlık,stres bir ton sebep sayabilirim size.Sizin ki anladığım kadarıyla boşluğa düşmek,işsiz kalmaktan kaynaklı.Gününüzü olabildiğince dolu yaşarsanız,geçecektir.Bunuda denicem mutlaka Allah kimseye yasatmasin bu neden oliyor acaba sebebi ne
Haklisiniz piskolog degince hemen insan korkuyor ama ihtiyacim varÜzülmeyin yahu bunda üzülecek bir şey yok. Gidin psikiyatriste hem güzelce derdinizi anlatırsınız, size yol gösterir hem de ihtiyaç duyuyorsanız ilaç tedavisi başlar rahatlarsınız.
Psikiyatriyi gözünüzde büyütmeyin. Başınızın ağrımasıyla ruhunuzun ağrıması arasında hiçbir fark yok.
Ama Ölecekmis gibi oluyor cok kotu bisey Allah kimseye vermesinAnnem aynı böyle doktor doktor gezmişti. Panik atağı varmış.
Kendi kendinizi telkin etmeniz gerekiyor. Öncelikle şunun farkına varın; ölmeyeceksiniz, kalp krizi geçirmiyorsunuz, doktorlara gittiniz, fiziksel olarak hiçbir sorununuz zaten yok, sağlıklısınız, bu geçici bir durum. Bunları tekrar edin, derin derin nefes alın, kötü düşünmeyin, güzel şeyler geçirin aklınızdan ve geçeceğinin farkına varın. Saate de odaklanmayın, başka şeylerle oyalayın kendinizi o anda, o atak gelecek diye diken üstünde olmayın. Hayatın akışına uyun.Sabah ise gidiyorum cocuklarla ilgileniyorum saat aksam 19 basliyorum anlamiyorum cok kotu Allah kimsenin basina vermesin
Panik atak yaşıyorsun muhakkak psikiyatri gidip görüşMerhaba Kizlar
Bana neler oluyor bilmiyorum 7ay önce basladi 1 gun birden durup dururken yemekten sonra midem bulandi kalbim bogazimda atti ve afedersiniz zorla cikardim yuzumde lekeler cikti. Hastaneye gittim tansiyon kalp hersey normal cikti bisey cikmadi. Sonra ev doktoruna gittim kan aldirdim ordada d vitamin eksikligi cikti baska bisey cikmadi. Ama bana 7aydir her aksam bir carpinti geliyor nefes alamiyormusum gibi midem bulaniyor kalbim cikti cikacak aha öldüm ölüyorum diyorum uyuyorum uyaniyorum sabah hicbirsey yok. Bir fikriniz varmi kimseyede soyleyemedim bu nedir boyle anlamiyorum cildircam aksam olsun istemiyorum artik. 7aydir ölücem beyin kanamasimi kalpkrizi geciriyorum diye diye ölecem korkusu beni mahvediyor. Sagolun hakkinizi helal edin
Kalbe baktırdınız mı? Tansiyon ile birlikte ritim bozukluğu olmuş olabilir.Gitmedim kimseyede soyleyemiyorum ya öyle bisey degilse tibbi biseyse diyorum Doktor kan tahlillerin gzl senede 1 kan vermen yeterli diyor doktora bile guvenmiyorum
panik atak gibi duruyor bi uzmandan yardım alabilirsinMerhaba Kizlar
Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz Allah razi olsunKendi kendinizi telkin etmeniz gerekiyor. Öncelikle şunun farkına varın; ölmeyeceksiniz, kalp krizi geçirmiyorsunuz, doktorlara gittiniz, fiziksel olarak hiçbir sorununuz zaten yok, sağlıklısınız, bu geçici bir durum. Bunları tekrar edin, derin derin nefes alın, kötü düşünmeyin, güzel şeyler geçirin aklınızdan ve geçeceğinin farkına varın. Saate de odaklanmayın, başka şeylerle oyalayın kendinizi o anda, o atak gelecek diye diken üstünde olmayın. Hayatın akışına uyun.
En yakın zamanda da psikiyatr için randevu alın ve teşhis konsun. Teşhis konulursa En azından bunun ne olduğunu ve bu ataklarla nasıl başa çıkacağınızı, ciddi sonuçları olmadığını öğrenip rahatlarsınız. Siz şuan kalp hastalığınız var veya kalp krizi geçiriyorsunuz sanıyorsunuz. O yüzden de bu atak bana kalırsa alevleniyor, tekrarlıyor.
Tabi ki bu sadece benim öngörüm. Mutlaka doktora gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?