Bana Neler Oluyor

Bende düstüm acile aslinda hergun gitEm giderim uzaniyorim orgü oruyorim oyun oynuyorum oyaliyorim kendimi
Kurslara katılın,bakın ben zorunlu olarak evdeyim.Bu sürede güzellik uzmanlığı belgesi,protez tırnak belgesi aldım,şimdi ise ustalık sınavına hazırlanıyorum.Alanimla alakakli kursları takip ediyorum,oldukça gideceğim.Insam kendine yatırım yaptıkça,kendini daha iyi hissediyor.Ve ben bunları 6 ay içinde yaptım.

Allahim okadar kotu bsyki anlatamam 1ay once kafam dagilsin diye kadinlar matinasina gittim orda yakaladi beni hicbsy anlamadiim herkes doya doya eglenirken ben nabzimi dinliyordum

Masallah size tebrik ediyorum bende calisiyorum isdeyken hicbirseyim yok zaten nezaman eve geliyorum yemek camasir bitiyor oturuyorum basliyor icimden diyorum gercekten saglik olsa ayakta duramazsin kizim diyorum kendine gel gercekten hasta olsan gunduzde olur calisamazsin diyorum

Üzülmeyin yahu bunda üzülecek bir şey yok. Gidin psikiyatriste hem güzelce derdinizi anlatırsınız, size yol gösterir hem de ihtiyaç duyuyorsanız ilaç tedavisi başlar rahatlarsınız.
Psikiyatriyi gözünüzde büyütmeyin. Başınızın ağrımasıyla ruhunuzun ağrıması arasında hiçbir fark yok.

Siz boş durmaya gelemiyorsunuz,o zaman evde de aktivite alanı oluşturun kendinize.Mesela mandala boyamak,nasıl iyi geliyor,anlatamam.Benim kafamı iyi dağıtıyor,o ayrıntıları boyamak,taşırmamaya çalışmak,insanı düşüncelerinden uzaklaştırıyor.

Panik atak gibi duruyor.Psikiyatriste görünebilirsinix

Bunuda denicem mutlaka Allah kimseye yasatmasin bu neden oliyor acaba sebebi ne

Bunuda denicem mutlaka Allah kimseye yasatmasin bu neden oliyor acaba sebebi ne
Bir anda olmuyor,aslında.Birikmişlikler,hayatın yorucu olması ,durağanlık,stres bir ton sebep sayabilirim size.Sizin ki anladığım kadarıyla boşluğa düşmek,işsiz kalmaktan kaynaklı.Gününüzü olabildiğince dolu yaşarsanız,geçecektir.

Haklisiniz piskolog degince hemen insan korkuyor ama ihtiyacim var

Sabah ise gidiyorum cocuklarla ilgileniyorum saat aksam 19 basliyorum anlamiyorum cok kotu Allah kimsenin basina vermesin
Kendi kendinizi telkin etmeniz gerekiyor. Öncelikle şunun farkına varın; ölmeyeceksiniz, kalp krizi geçirmiyorsunuz, doktorlara gittiniz, fiziksel olarak hiçbir sorununuz zaten yok, sağlıklısınız, bu geçici bir durum. Bunları tekrar edin, derin derin nefes alın, kötü düşünmeyin, güzel şeyler geçirin aklınızdan ve geçeceğinin farkına varın. Saate de odaklanmayın, başka şeylerle oyalayın kendinizi o anda, o atak gelecek diye diken üstünde olmayın. Hayatın akışına uyun.
En yakın zamanda da psikiyatr için randevu alın ve teşhis konsun. Teşhis konulursa En azından bunun ne olduğunu ve bu ataklarla nasıl başa çıkacağınızı, ciddi sonuçları olmadığını öğrenip rahatlarsınız. Siz şuan kalp hastalığınız var veya kalp krizi geçiriyorsunuz sanıyorsunuz. O yüzden de bu atak bana kalırsa alevleniyor, tekrarlıyor.
Tabi ki bu sadece benim öngörüm. Mutlaka doktora gidin.

Ayrıca size bir öneri daha vereyim.El bileğinizi bir süre soğuk suyun altına tutun,panik geldiği zaman.Bu beyninize tehlikenin geçtiği sinyalini verir.

Panik atak yaşıyorsun muhakkak psikiyatri gidip görüş

panik atak gibi duruyor bi uzmandan yardım alabilirsin

Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…