bana nolur yardim edin

narinevrem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
11
0
1
Biliyorum yaptigim yanlis lutfen atacaginiz cevaplar dahada fazla icime islemesin rica ediyorum. Ben 19 o 20 yasinda. Ayri sehirlerde oturuyoruZ kizligimi istemisti bir suru vaatler verip hep karsi koydum. Ama o gun bu pazartesi gunu yakinlasrik ve icime girdi. Hepsini sokmadi zaten ben aci hissedince hemen dogruldum kalktim vajinamda bir agri oldu. Kan var vajinanda dedi inanamadim titredim aglayamadim dus almak icin dusa gittim ve iki parca hani adetin son gunu belli belirsiz kan gibi bisey gelir ya o geldi. Ondan sonra yapmadim iliskiye girmedim Allahin izniylede girmek istemiyorum. O onun istedigi gibi olmami istiyordu yani ona karsi gelmiycem iste suan tamda oyleyim.gunlerdir agliyorum icim perisan dua ediyorum kizLigim bozulmamis olsun zedelenmis olsun diye iki hafta sonra doktora gidecegim bu durumu nasil anlatirim bilmiyorum adet duzensiLigim icin gidicem ve bekaret testi yaptiricam. Evlenmemize 4 5 sene var insallah. Erkek arkadasimin ailesi beni biliyor annesinin numarasi falan var. Final haftasi pek ilgilenemiyor benimle ama seni birakmiycam diyor fakat ben ondan resmen sogudum icim almiyor keske bakireligim kesin olsada biraksan kurtulsan diyorum bu sey beni mahvetti. Nolur yardim edin bu konuyu kimseye acamiyorum

anlamadım kızlıgını vermek zorunda değildin zorla mı birlikte oldu?
işin günahında veya namusundaysan günahı da zarında değil, namusu da..
4-5 seneye de neler olur Allah bilir...

4-5seneye kim öle kim kala ya annesinin numarasi olsa napican seni biraksa tel acip beni boyle boyle mi yapti diceksin boyle korkularin varsa bu bekaretini alan senin sahibin olu0abiliyorsa niye evlenmeden yapiyorsun

O onun istedigi gibi olmami istiyordu yani ona karsi gelmiycem iste suan tamda oyleyim

Bu ne demek yaw, vaatlerine karşı koyacağınıza neden ayrılmadınız daha önce?
Hayır öyle bir durum ortaya çıkıyor ki zaten sevmiyormuşsunuz gibi?

Telefon numarası sizi tanımaları demek değildir, seviyorsanız devam edin, sevmiyorsanız ayrılın bir an önce o zaman.
Evlenirsek bu mahvolmuşluğum düzelir diyorsanız da evlilik için elinizden geleni yapın bari ne diyim.
Bu elinizden geleni yapın derken kendi istemediğiniz şeyler işin içine girmesin yoksa bu ruh hali kalıcı olur. Forumda örnekleri bol.

Birleşme esnasında kanama olduysa zarın yırtılmış olma, ama sonrasında bir miktar kan geldiyse zedelenmiş olma ihtimali yüksek. Bir büyüğün olarak sana tavsiyem, eğer yapmak istemiyorsan yapma, yakınlaşmada. Eğer yaptıysanda oturup pişman olacağına olgun bir kadın gibi yaşadıklarının arkasında dur, tecrübe edin. Ve zarın yırtılmış, yırtılmamış bir önemi yok, asla yanlış bir adamla evlilik yapma. Evlenmeden senden böyle bir istek için baskıda bulunan bir erkektende bir cacık olmaz, bunu da bil.

Onedir ya kızlığımı istedi,ilişkiye girmek istedi deseniz daha iyi olur.
Kör cahillik bu olsa gerek.bilmediğin işine neden kalkışıyosun.
Büyük ihtimalle kızlık zarınızdan dolayı kanama olmuş.

Ailelerin bilmeleri garanti evleneceğiniz anlamına gelmiyor malesef.
Heleki 5 yıl oooo kim öle kim kala.millet düğününe birgün kala ayrılıyor.

Bu ne demek yaw, vaatlerine karşı koyacağınıza neden ayrılmadınız daha önce?
Hayır öyle bir durum ortaya çıkıyor ki zaten sevmiyormuşsunuz gibi?

Telefon numarası sizi tanımaları demek değildir, seviyorsanız devam edin, sevmiyorsanız ayrılın bir an önce o zaman.
Evlenirsek bu mahvolmuşluğum düzelir diyorsanız da evlilik için elinizden geleni yapın bari ne diyim.
Bu elinizden geleni yapın derken kendi istemediğiniz şeyler işin içine girmesin yoksa bu ruh hali kalıcı olur. Forumda örnekleri bol.
Bana kalsa ben aninda ayrilicam ama bakire degilsem endisem bu

Onedir ya kızlığımı istedi,ilişkiye girmek istedi deseniz daha iyi olur.
Kör cahillik bu olsa gerek.bilmediğin işine neden kalkışıyosun.
Büyük ihtimalle kızlık zarınızdan dolayı kanama olmuş.

Ailelerin bilmeleri garanti evleneceğiniz anlamına gelmiyor malesef.
Heleki 5 yıl oooo kim öle kim kala.millet düğününe birgün kala ayrılıyor.
Bir hata oldu evet cahillik

Ben şu cümleye çok takıldım:

"kizligimi istemisti"

Kızlık istemek? Bu bir mal mı? Sana "kızlığını istiyorum. Verir misin mi?" dedi. Afedersin ama sevgilinin karakteri hakkında şüpheye düştüm. İlk cinsel deneyimini seninle mi yaşadı?
birbirini seven, birbirine aşık iki insan arasında cinsellik yaşanacaksa bile bir eşyaya sahip olmak istermiş gibi sorulmaz.
Kızlık zarı vajinanın 3-4 cm girişindedir. Hepsinin girmesi şart değil kızlık zarınızın bozulması için. Bozulduysa da ağlayıp sızlama bence. Adam sana tecavüz mü etti sanki?

Ben bunu anlayamıyorum ya cinsel dürtülerine hakim olup hiç yakınlaşmayacaksın, ya da gerçekten istediğine eminsen korkmadan cinsellik yaşayacaksın. Hem birliktelik yaşayacak kadar ileri gidip hem de kızlık zarı diye ağlamak saçmalık.

Bana kalsa ben aninda ayrilicam ama bakire degilsem endisem bu
he3rşeyin bir tamiratı var böyle kaygısı olanları evlenmeden üç gün önce tamir ediyorlar da içindeki tahribat nolacak tüm erkeklerden de soğumuş olabilirsin onun yüzünden

Birleşme esnasında kanama olduysa zarın yırtılmış olma, ama sonrasında bir miktar kan geldiyse zedelenmiş olma ihtimali yüksek. Bir büyüğün olarak sana tavsiyem, eğer yapmak istemiyorsan yapma, yakınlaşmada. Eğer yaptıysanda oturup pişman olacağına olgun bir kadın gibi yaşadıklarının arkasında dur, tecrübe edin. Ve zarın yırtılmış, yırtılmamış bir önemi yok, asla yanlış bir adamla evlilik yapma. Evlenmeden senden böyle bir istek için baskıda bulunan bir erkektende bir cacık olmaz, bunu da bil.
Sorun su ki ben bu utancla nasil yasiycam her sey biranda oldu. O diyor birakmam seni namusumsun ama ben bu utancla yasayamiyorum

Umarım bakireyimdir, öyleysem ayrılacağım; değilsem ayrılamam kafası barındıran insana boşuna yorum yaparız hatunlar. Seninle bu şekilde birlikte olmak isteyen insanın da koooskoca 5 yıl ne yapacağı hiç belli olmaz. Kendi düşüncelerine göre kumar oynamışsın. Umarım kazanan sen olursun.

he3rşeyin bir tamiratı var böyle kaygısı olanları evlenmeden üç gün önce tamir ediyorlar da içindeki tahribat nolacak tüm erkeklerden de soğumuş olabilirsin onun yüzünden
Ben onunla evlenmesem.bile evlenecegim adama demek istiyorum bunu. Sogudum evet ondanda sogudum

Back
X