- 1 Ocak 2015
- 11
- 0
- 1
- Konu Sahibi narinevrem
Biliyorum yaptigim yanlis lutfen atacaginiz cevaplar dahada fazla icime islemesin rica ediyorum. Ben 19 o 20 yasinda. Ayri sehirlerde oturuyoruZ kizligimi istemisti bir suru vaatler verip hep karsi koydum. Ama o gun bu pazartesi gunu yakinlasrik ve icime girdi. Hepsini sokmadi zaten ben aci hissedince hemen dogruldum kalktim vajinamda bir agri oldu. Kan var vajinanda dedi inanamadim titredim aglayamadim dus almak icin dusa gittim ve iki parca hani adetin son gunu belli belirsiz kan gibi bisey gelir ya o geldi. Ondan sonra yapmadim iliskiye girmedim Allahin izniylede girmek istemiyorum. O onun istedigi gibi olmami istiyordu yani ona karsi gelmiycem iste suan tamda oyleyim.gunlerdir agliyorum icim perisan dua ediyorum kizLigim bozulmamis olsun zedelenmis olsun diye iki hafta sonra doktora gidecegim bu durumu nasil anlatirim bilmiyorum adet duzensiLigim icin gidicem ve bekaret testi yaptiricam. Evlenmemize 4 5 sene var insallah. Erkek arkadasimin ailesi beni biliyor annesinin numarasi falan var. Final haftasi pek ilgilenemiyor benimle ama seni birakmiycam diyor fakat ben ondan resmen sogudum icim almiyor keske bakireligim kesin olsada biraksan kurtulsan diyorum bu sey beni mahvetti. Nolur yardim edin bu konuyu kimseye acamiyorum