Bir de hemen adamı görmeden etmeden niyeaaaaa belki taş gibi belki 45 göstermiyor belki enerjik hepsi mi amca diyorlar. Benim babam 55 yaşında oldukça yakışıklı fit 20 yaş küçük sevgilisi var. Ve ben çok rahatsız oluyorum asla normal bulmuyorum ki değil. Aynı şekilde 45 yaşında birinin 30 yaşında biriyle olması da değil. Kız kardeşim 19 yaşında 30 yaşında biriyle olsa asla normal bulmam. Her ilişki farklıdır atıyorum sosyal ortamda tanışıp yaşı fark etmemişlerdir ok. Ama bi adam 40 yaşında gidip 30 yaşında 20 yaşında bi kadınlaysa ve bu sürekli oluyorsa asla normal değil. Görüyoruz 30 yaşında kadınlara omlet vs diyorlar. Evet yumurtaların pırt yaşlı seninle ne işim olur diyor bu 45 yaşındaki amcalar

bir de uydurmuşlar erkek geç olgunlaşır kadın erken çöker vs
45 yaş genç bir yaş ama teyze amca yaşı. Bu yaş konusunda ciddi bir kompleks var bence. İnsanlar yaşlarını kabul etmek istemiyor. Herkes yaşını göstermiyor sözde. Oysa her yaşın özelliği farklı. 28 yaşındayım biri abla dediğinde alınmam. 40 yaşında da teyzeden alınmam. Hatta eşimin arkadaşımın 10 yaşında kızı bana hep teyze der. Annesi düzeltir abla diye aman boş ver derim.