- 3 Nisan 2014
- 615
- 290
- 63
sadece erkeklerin mi dikkatini çekiyor, herkesin dikkatini çeker. çünkü zaten dikkat çekme amaçlı giyindikleri çok belli. mini giyenlerden daha çok dikkat çekiyorlar hatta. bir sürü aksesuar, her seferinde 1 şişe parfüm, bir sürü makyaj... birinin yazdıgı gibi kapanmayı yanlış anlamışlar. ''dikkatler üzerimde olsun, herkes bana hayran kalsın'' amacıyla giyiniyorlar. halbuki kapanmanın amacı dikkat çekmemek. çok enteresan bi çelişki. ne şiş yansın ne kebap misali. ''hem o çevreye ait olayım hem de begenilme istegimi alabildigine serbest bırakayım....'' gibi.
o zihniyetin erkekleri de ona dikkat ediyor, dışarıdan çok dikkat çekmeyen kadın istiyorlar yani. örtülü birini aslında bu yüzden istiyorlar, kıskançlık hat safhada falan... e böyle olunca da biliyorlar ki kız dikkat çekmek için giyiniyor ve dikkat çekiyor, sinirleniyorlar. bazıları yani.... yoksa bazıları da hem örtülü olsun (çevrem örtüsüz kızla evlendi demesin diye) hem de çok dikkat çeksin istiyorlar.
şimdi bana kalsa beni ilgilendirmez kimin ne giydigi. bi yandan kapalı olsun diger yandan makyajlar, takıp takıştırmalar, parfümü boca etmeler, rengarenk giyinmeler (başörtülü kullanmayan kadınların o kadar rengarenk giyenini görmedim yani)... vs. istedigini yapsınlar. işin kötü tarafıbu kişilerin tavrında. mesela istanbul'da herhalde mini ve açık giyenin illa başına gelmiştir. ''ay iyi bari kumaşın icadından haberi var... örtmüş yine bazı yerlerini'' diyor biri ve şokdönüp bakıyorsun, bu anlattıgım tipten 4 kız... bir de dondurma yiyorlar
işin sinir oldugum kısmı bu.
zaten çelişki içindesin, amacınla uygulaman çelişkili, bir de gelmişler yoldan geçenlere ahlak puanı veriyorlar jüri gibi. içindeki dikkat çekme istegi tavan yapmış, bir güzel de elinden geldigi kadar uyguluyor da... ama örtülü olunca ahlak jüriligine terfi ediyorlar. böyle tiplerden nefret ediyorum.
Bazılarının sırf muhafazakar desinler diye kapalı olduğunu düşünüyorum.