• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana oruspu dedii:(((

sadece erkeklerin mi dikkatini çekiyor, herkesin dikkatini çeker. çünkü zaten dikkat çekme amaçlı giyindikleri çok belli. mini giyenlerden daha çok dikkat çekiyorlar hatta. bir sürü aksesuar, her seferinde 1 şişe parfüm, bir sürü makyaj... birinin yazdıgı gibi kapanmayı yanlış anlamışlar. ''dikkatler üzerimde olsun, herkes bana hayran kalsın'' amacıyla giyiniyorlar. halbuki kapanmanın amacı dikkat çekmemek. çok enteresan bi çelişki. ne şiş yansın ne kebap misali. ''hem o çevreye ait olayım hem de begenilme istegimi alabildigine serbest bırakayım....'' gibi.

o zihniyetin erkekleri de ona dikkat ediyor, dışarıdan çok dikkat çekmeyen kadın istiyorlar yani. örtülü birini aslında bu yüzden istiyorlar, kıskançlık hat safhada falan... e böyle olunca da biliyorlar ki kız dikkat çekmek için giyiniyor ve dikkat çekiyor, sinirleniyorlar. bazıları yani.... yoksa bazıları da hem örtülü olsun (çevrem örtüsüz kızla evlendi demesin diye) hem de çok dikkat çeksin istiyorlar.

şimdi bana kalsa beni ilgilendirmez kimin ne giydigi. bi yandan kapalı olsun diger yandan makyajlar, takıp takıştırmalar, parfümü boca etmeler, rengarenk giyinmeler (başörtülü kullanmayan kadınların o kadar rengarenk giyenini görmedim yani)... vs. istedigini yapsınlar. işin kötü tarafıbu kişilerin tavrında. mesela istanbul'da herhalde mini ve açık giyenin illa başına gelmiştir. ''ay iyi bari kumaşın icadından haberi var... örtmüş yine bazı yerlerini'' diyor biri ve şok :53::53: dönüp bakıyorsun, bu anlattıgım tipten 4 kız... bir de dondurma yiyorlar :60::60: işin sinir oldugum kısmı bu.

zaten çelişki içindesin, amacınla uygulaman çelişkili, bir de gelmişler yoldan geçenlere ahlak puanı veriyorlar jüri gibi. içindeki dikkat çekme istegi tavan yapmış, bir güzel de elinden geldigi kadar uyguluyor da... ama örtülü olunca ahlak jüriligine terfi ediyorlar. böyle tiplerden nefret ediyorum.

Bazılarının sırf muhafazakar desinler diye kapalı olduğunu düşünüyorum.

aklim sasti magdur arkadasimizin son yorumunu okurken insan biraz seviyesini korur ne o öyle b*k mok allah allah ben su an itibariyle tam olarak adama suc veremiyorum sen tanimadiginla böyle konusuyosan nisanlinla nasil bi uslupla konusuyosundur sabir yarabbi .... burda herkes yardim etmek istiyo kiz kalkmis gereksizlerrrr diyo ozaman yürü git kimsenin zamanini calma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bonenin altından iç tülbenti takmanın nedeni kabarık yapmak değildir canım bonenin kaymasına engel olmaktır.
Şahsen benim amacım o, kullanıyorum.
Saçlarım zaten çok uzun ve gürdür, özel bir kabarıklık vermek gibi derdim yok yani.
Bonem kayınca önden saç diplerim görünür ama;)

Benim kızdığım da ne biliyor musunuz?

Tesettürlü bir bayanın en ufak süsü, giyimindeki renk uyumuna dikkat etmesi bile yargılanıyor.

Yani kapalı olunca kombin yapmaya da hakkı yok, göz kalemi sürmeye de hakkı yok.
Çünkü güzel olur ve dikkat çeker.
Kapalıysan güzel görünmekten kaçın hatta çirkin ol deniyor..

Oysa dekolteli, açık giyinmekten rahatsız olup kapalı olmak, ama kendisini güzel hissetmek de isteyebilir
bir bayan.

Daracık giyip, vücut hatları, ten ortada, kırmızı bordo ruj salınmaktan bahsetmiyorum.

Ama her bayan aynaya baktığında kendini güzel bulmak ister.
Kapalı, açık farketmez..

Bunu anlayamıyorlar..Tesettürlü gelinlerin süsü bile yargılanıyor.
En özel gününde bile azıcık parıltı, gösteriş çok görülüyor onlara.

Kimse kusura bakmasın ben açıkların mini eteğine, yırtmacına, görünen iç çamaşırına bakmam,
zerre de yorum yapmam. Beni ilgilendirmez.

Ama her bayan mutlu olduğu kadar güzel görünsün bırakın.

Kapalı olup tayt giyilmesi gibi anormal örneklere değil onayım.
Anlamak isteyen anlar..

Konu sahibi nişanlının zihniyeti bozuk.
Apaçık full dekolte bayana bile o.... demeye hakkı yok kendisinin. Onu ilgilendirmez.
Bu adamla evlenmen büyük hata olur. Mutluluklar..

Canım konu sahibi mesajlarından birinde bone yerine iç tülbent kullandığım için büyük duruyor gibi bir anlam çıkacak şekilde bir mesaj yazmıştı, onu vurgulamıştı. Ben ona ithafen yazdım.

Kendimi de düşündüm. Bir gün yeni örtündüğümde bonemi bulamamış ve aceleyle siyah bir tülbentle toplamıştım saçlarımı. Devasa bir şey olmuştu başımın arkasında. :) O görüntü geldi direkt gözümün önüne. Kast edilen o sanırım dedim.

Diğer konularda tabi sana hak veriyorum. Beni az çok tanımışsındır burada. O tarz yargılamam kimseyi.

Bonenin altından iç tülbenti takmanın nedeni kabarık yapmak değildir canım bonenin kaymasına engel olmaktır.
Şahsen benim amacım o, kullanıyorum.
Saçlarım zaten çok uzun ve gürdür, özel bir kabarıklık vermek gibi derdim yok yani.
Bonem kayınca önden saç diplerim görünür ama;)

Benim kızdığım da ne biliyor musunuz?

Tesettürlü bir bayanın en ufak süsü, giyimindeki renk uyumuna dikkat etmesi bile yargılanıyor.

Yani kapalı olunca kombin yapmaya da hakkı yok, göz kalemi sürmeye de hakkı yok.
Çünkü güzel olur ve dikkat çeker.
Kapalıysan güzel görünmekten kaçın hatta çirkin ol deniyor..

Oysa dekolteli, açık giyinmekten rahatsız olup kapalı olmak, ama kendisini güzel hissetmek de isteyebilir
bir bayan.

Daracık giyip, vücut hatları, ten ortada, kırmızı bordo ruj salınmaktan bahsetmiyorum.

Ama her bayan aynaya baktığında kendini güzel bulmak ister.
Kapalı, açık farketmez..

Bunu anlayamıyorlar..Tesettürlü gelinlerin süsü bile yargılanıyor.
En özel gününde bile azıcık parıltı, gösteriş çok görülüyor onlara.

Kimse kusura bakmasın ben açıkların mini eteğine, yırtmacına, görünen iç çamaşırına bakmam,
zerre de yorum yapmam. Beni ilgilendirmez.

Ama her bayan mutlu olduğu kadar güzel görünsün bırakın.

Kapalı olup tayt giyilmesi gibi anormal örneklere değil onayım.
Anlamak isteyen anlar..

Konu sahibi nişanlının zihniyeti bozuk.
Apaçık full dekolte bayana bile o.... demeye hakkı yok kendisinin. Onu ilgilendirmez.
Bu adamla evlenmen büyük hata olur. Mutluluklar..

Bir de şu kombin yapma kısmı nedense dikkatimi çekti. Ben hatlarımı belli etmeyecek şekilde, uzun; ama özellikle yazları renkli giyinmeyi çok severim. Pudra pembesi, ekru, mint yeşili, mavi falan... Onunla alakalı da mı eleştiri yapılıyormuş? Ben çok araştırdım halbuki, tesettürde renk diye bir ölçüt, siyah giyme zorunluluğu vs yokmuş ki.

Canım konu sahibi mesajlarından birinde bone yerine iç tülbent kullandığım için büyük duruyor gibi bir anlam çıkacak şekilde bir mesaj yazmıştı, onu vurgulamıştı. Ben ona ithafen yazdım.

Kendimi de düşündüm. Bir gün yeni örtündüğümde bonemi bulamamış ve aceleyle siyah bir tülbentle toplamıştım saçlarımı. Devasa bir şey olmuştu başımın arkasında. :) O görüntü geldi direkt gözümün önüne. Kast edilen o sanırım dedim.

Diğer konularda tabi sana hak veriyorum. Beni az çok tanımışsındır burada. O tarz yargılamam kimseyi.

Evet biliyorum canım.

Ben bone altına tülbent takıyorum dediğim gibi kaymasın diye.
Uclarını da bozuk durmayacak şekilde saçımın etrafına saklıyorum.

Evet güzel olsun istiyorum, güzel olmak her bayanın hakkı.
Yamuk eşarpla dikkat çekmektense, düzgün bağlanmış eşarpla dikkat çekerim ne yapayım?

Tesettürlü bayana süs, güzellik yasak diye düşünenler var..
Süs, bakım, güzel giyim için illa açık olmak mı gerekiyor? Kızıyorum elimde değil..

Evet biliyorum canım.

Ben bone altına tülbent takıyorum dediğim gibi kaymasın diye.
Uclarını da bozuk durmayacak şekilde saçımın etrafına saklıyorum.

Evet güzel olsun istiyorum, güzel olmak her bayanın hakkı.
Yamuk eşarpla dikkat çekmektense, düzgün bağlanmış eşarpla dikkat çekerim ne yapayım?

Tesettürlü bayana süs, güzellik yasak diye düşünenler var..
Süs, bakım, güzel giyim için illa açık olmak mı gerekiyor? Kızıyorum elimde değil..

Ben de mi düşünsem acaba o dediğini... Benim de saçlarım uzun ve dalgalı olduğu için kabarık. Zor toplanıyor. Özelden bu konuyu bir ara görüşelim canım. :)

Bir de şu kombin yapma kısmı nedense dikkatimi çekti. Ben hatlarımı belli etmeyecek şekilde, uzun; ama özellikle yazları renkli giyinmeyi çok severim. Pudra pembesi, ekru, mint yeşili, mavi falan... Onunla alakalı da mı eleştiri yapılıyormuş? Ben çok araştırdım halbuki, tesettürde renk diye bir ölçüt, siyah giyme zorunluluğu vs yokmuş ki.

Yok tabi ama bazı arkadaşlar şallar,eşarplar neon renkler seçiliyor benim bile
dikkatimi çekiyor diye eleştirmiş.
Yani kapalı bayana albenili renklerde yasak görülüyor canım..

Çünkü güzel oluyorsun ve açıktan bile çok dikkat çekiyormuşsun yorumları bu..

Olayı çarpıtıp saçma sapan yorumlar yapan yapmasın.neymiş bone varmiş ,kıskanırmış,doğruymuş sızın kadar aklımız fıkrımız yok .bu sayfda ki muhalefet yorum yapanlardan Bi bok olmaz.o kadar yorumu okuduktan sonra buraya fıkır almak için yazarak yanlış yaptığımı anladım.duzgun ve yonlendırıcı yorum yapanlara teşekkür ederim ,gereksız olanlarıda Allah bıldıgı gıbı yapsın yersızler.yorumlarınızla bırıme bın ekledınız.gereksızlerr

fikrimi değiştirdim.tam birbirinize göresiniz:19:

Yok tabi ama bazı arkadaşlar şallar,eşarplar neon renkler seçiliyor benim bile
dikkatimi çekiyor diye eleştirmiş.
Yani kapalı bayana albenili renklerde yasak görülüyor canım..

Çünkü güzel oluyorsun ve açıktan bile çok dikkat çekiyormuşsun yorumları bu..

Ama burnuna kadar kapalı da olsa yine de kendine baktıracak kadar güzel kadınlar var bir de. O iş de karışık aslında. :)

Ama burnuna kadar kapalı da olsa yine de kendine baktıracak kadar güzel kadınlar var bir de. O iş de karışık aslında. :)

Ne yapsın etsin kendini olabildiğince çirkinleştirsin canım.
Kapalıysa böyle, açıktan çok göz alıyorsa sorun var o kapalılıkta:ssz:

Bilgece kusura bakma ama geçenlerde konuşmuştuk, ben hala senin üslubunu beğenmiyorum.
Beğendirmek zorunda değilsin tabi ki, bilgili birisi olduğuna baştan beri inanıyorum ancak şurda kırmızıyla yazdığın yer kimseye bir şey öğretmez. Sen açıkları pek adam yerine koymuyorsun heralde. Eee hocayım diyorsun, böyle mi vesile olacaksın insanlara.
Tartışmak değil amacım, ama insanlara bilgini göster. Kendinden soğutursan bilmeyerek belki de bir insanı başka şeylerden de soğutursun.
Aynen sonuna kadar katiliyorum :)

Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???

Walla simdi boyleyse ileride dusunemiyorumm :/ bence sewiosan al karsina konus sen benle nisanlanirken bunlari gozun gormedimi de ben senden sonra boyle olsam ok karis ( aslinda ona bile karismamasi lazimda hadi neyse) ama ben senle nisanlanirkende senden oncede boyleydim de eger bunlar boyle dewam edicekse ben bunu biliyim ona gore bi dusunuyim de bu lafinla biraz korkut ben olsam oyle yapardim sewiosam kaybetmek istemiosam ama baktim dewam edio kisitlamalara allah muhafaza bu iki gun sonra ewlenince ewden cikarmaz hatta balkona pencereye cikarmaz hatta bazi kronik tipler war kizin annesine babasina gondermio sman cnm dikkatli kararlar al

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu yine kaynamis gitmis.... Konu sahibi neyden bahsediyor bizim kk milletimiz nelere saptirmis konuyu. Tayt giyen basörtülüsü mü, sütyeni belli olani mi, asiri makyajlisimi var Allah var. Saymadiginiz baska bisey kaldimi?

Son düzenleme:
Aaaa hayret konu hala kapanmamış konuyu dağıtan üyelerde gezinip duruyor:51:

15 yil once insanlar arasinda boyle tartismalar ve farkli goruslere pek rastlanmazdi. Sizce neden bu tartisma ve ayri gorusler cogaldi dersiniz. Canim sende kapalisin zaten. Nisanlinin dedigini yapsan daha fazla sevaba girersin inan: ))

15 yil once insanlar arasinda boyle tartismalar ve farkli goruslere pek rastlanmazdi. Sizce neden bu tartisma ve ayri gorusler cogaldi dersiniz. Canim sende kapalisin zaten. Nisanlinin dedigini yapsan daha fazla sevaba girersin inan: ))

Merak ettim sizce neden ?

Back
X