• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana oruspu dedii:(((

siz de kufur ettiniz farkindaysaniz....

Olayı çarpıtıp saçma sapan yorumlar yapan yapmasın.neymiş bone varmiş ,kıskanırmış,doğruymuş sızın kadar aklımız fıkrımız yok .bu sayfda ki muhalefet yorum yapanlardan Bi bok olmaz.o kadar yorumu okuduktan sonra buraya fıkır almak için yazarak yanlış yaptığımı anladım.duzgun ve yonlendırıcı yorum yapanlara teşekkür ederim ,gereksız olanlarıda Allah bıldıgı gıbı yapsın yersızler.yorumlarınızla bırıme bın ekledınız.gereksızlerr

Olayı çarpıtıp saçma sapan yorumlar yapan yapmasın.neymiş bone varmiş ,kıskanırmış,doğruymuş sızın kadar aklımız fıkrımız yok .bu sayfda ki muhalefet yorum yapanlardan Bi bok olmaz.o kadar yorumu okuduktan sonra buraya fıkır almak için yazarak yanlış yaptığımı anladım.duzgun ve yonlendırıcı yorum yapanlara teşekkür ederim ,gereksız olanlarıda Allah bıldıgı gıbı yapsın yersızler.yorumlarınızla bırıme bın ekledınız.gereksızlerr

Sen misin kimden ne b*k olacağının karar mekanizması?
Konuyu açtın, milleti birbirine düşürdün üstüne bir de hakaret ediyorsun. Konunun başında topuklu ayakkabıdan, kapalılıktan bahsedip, ilerleyen sayfalarda da topuzdan dem vurunca kavga çıkacağını biliyor olman lazımdı. Herkes seninle aynı fikirde olamaz, eleştiriye açık olman lazım. Böyle her işine gelmeyen fikirle karşılaştığında küfredersen üzgünüm o nişanlıdan gördüğün psikolojik şiddet, ileride fiziksel de olmaya başlayacaktır.

Açıkca söyleyim evlenince bu durum artacak malesef azalmaz..ve yaptıklarını sindirebilecek bi kişilik yapınız varsa siner oturursunuz,yok kaldıramam derseniz işin başında ayrılın.evlendikten sonra pazara markete gitmek bile kıskançlık kavgalarına dönüşür.ten rengi çorabınız bile kavga konusu haline gelir.olumlu yönde değişimini beklemek malesef hayal..size umut vermek isterdim ama balık baştan kokar.evlenince daha çok sorunlar oluyor.lütfen acele etmeyin daha iyi tanıyın.sözleriyle çok büyük ayıp etmiş

Erkekler için kapalı bir bayan topuklu giyip makyaj yapınca
başı açık olanlardan daha çok dikkat çekiyor
sevgilin bunun farkında bunu teşhircilik olarak görüyor olabilir
ama söylediği çok yanlış resmen ima etmiş
telefonu sen götürme demesinde kötü niyet olduğunu düşünmüyorum
eşim evlenmeden önce aşırı kıskançtı bir yere gitmemi istemezdi ev oturması bile
bu kaybetme korkusundan kaynaklanıyor

sadece erkeklerin mi dikkatini çekiyor, herkesin dikkatini çeker. çünkü zaten dikkat çekme amaçlı giyindikleri çok belli. mini giyenlerden daha çok dikkat çekiyorlar hatta. bir sürü aksesuar, her seferinde 1 şişe parfüm, bir sürü makyaj... birinin yazdıgı gibi kapanmayı yanlış anlamışlar. ''dikkatler üzerimde olsun, herkes bana hayran kalsın'' amacıyla giyiniyorlar. halbuki kapanmanın amacı dikkat çekmemek. çok enteresan bi çelişki. ne şiş yansın ne kebap misali. ''hem o çevreye ait olayım hem de begenilme istegimi alabildigine serbest bırakayım....'' gibi.

o zihniyetin erkekleri de ona dikkat ediyor, dışarıdan çok dikkat çekmeyen kadın istiyorlar yani. örtülü birini aslında bu yüzden istiyorlar, kıskançlık hat safhada falan... e böyle olunca da biliyorlar ki kız dikkat çekmek için giyiniyor ve dikkat çekiyor, sinirleniyorlar. bazıları yani.... yoksa bazıları da hem örtülü olsun (çevrem örtüsüz kızla evlendi demesin diye) hem de çok dikkat çeksin istiyorlar.

şimdi bana kalsa beni ilgilendirmez kimin ne giydigi. bi yandan kapalı olsun diger yandan makyajlar, takıp takıştırmalar, parfümü boca etmeler, rengarenk giyinmeler (başörtülü kullanmayan kadınların o kadar rengarenk giyenini görmedim yani)... vs. istedigini yapsınlar. işin kötü tarafıbu kişilerin tavrında. mesela istanbul'da herhalde mini ve açık giyenin illa başına gelmiştir. ''ay iyi bari kumaşın icadından haberi var... örtmüş yine bazı yerlerini'' diyor biri ve şok :53::53: dönüp bakıyorsun, bu anlattıgım tipten 4 kız... bir de dondurma yiyorlar :60::60: işin sinir oldugum kısmı bu.

zaten çelişki içindesin, amacınla uygulaman çelişkili, bir de gelmişler yoldan geçenlere ahlak puanı veriyorlar jüri gibi. içindeki dikkat çekme istegi tavan yapmış, bir güzel de elinden geldigi kadar uyguluyor da... ama örtülü olunca ahlak jüriligine terfi ediyorlar. böyle tiplerden nefret ediyorum.

sadece erkeklerin mi dikkatini çekiyor, herkesin dikkatini çeker. çünkü zaten dikkat çekme amaçlı giyindikleri çok belli. mini giyenlerden daha çok dikkat çekiyorlar hatta. bir sürü aksesuar, her seferinde 1 şişe parfüm, bir sürü makyaj... birinin yazdıgı gibi kapanmayı yanlış anlamışlar. ''dikkatler üzerimde olsun, herkes bana hayran kalsın'' amacıyla giyiniyorlar. halbuki kapanmanın amacı dikkat çekmemek. çok enteresan bi çelişki. ne şiş yansın ne kebap misali. ''hem o çevreye ait olayım hem de begenilme istegimi alabildigine serbest bırakayım....'' gibi.

o zihniyetin erkekleri de ona dikkat ediyor, dışarıdan çok dikkat çekmeyen kadın istiyorlar yani. örtülü birini aslında bu yüzden istiyorlar, kıskançlık hat safhada falan... e böyle olunca da biliyorlar ki kız dikkat çekmek için giyiniyor ve dikkat çekiyor, sinirleniyorlar. bazıları yani.... yoksa bazıları da hem örtülü olsun (çevrem örtüsüz kızla evlendi demesin diye) hem de çok dikkat çeksin istiyorlar.

şimdi bana kalsa beni ilgilendirmez kimin ne giydigi. bi yandan kapalı olsun diger yandan makyajlar, takıp takıştırmalar, parfümü boca etmeler, rengarenk giyinmeler (başörtülü kullanmayan kadınların o kadar rengarenk giyenini görmedim yani)... vs. istedigini yapsınlar. işin kötü tarafıbu kişilerin tavrında. mesela istanbul'da herhalde mini ve açık giyenin illa başına gelmiştir. ''ay iyi bari kumaşın icadından haberi var... örtmüş yine bazı yerlerini'' diyor biri ve şok :53::53: dönüp bakıyorsun, bu anlattıgım tipten 4 kız... bir de dondurma yiyorlar :60::60: işin sinir oldugum kısmı bu.

zaten çelişki içindesin, amacınla uygulaman çelişkili, bir de gelmişler yoldan geçenlere ahlak puanı veriyorlar jüri gibi. içindeki dikkat çekme istegi tavan yapmış, bir güzel de elinden geldigi kadar uyguluyor da... ama örtülü olunca ahlak jüriligine terfi ediyorlar. böyle tiplerden nefret ediyorum.

Tamamen katılıyorum:6:
ben kadınlarında yazacaktım aslında ama hadi dedim şimdi herkesi başıma toplamıyım

Bu nasıl bir eleştiridir açıklar mısın?
Karşıt görüşten yazınca hemen gardınızı kuşanıyorsunuz.
Bu da çaresizliktir.

ipek birde bu hakaretleri acaba ben hakkettimde ondanmı dedi diye düşünen kızlarımız var allah akıl fikir versin..

Bence herkesin söylediğinin aksine evlenince hepsi biticek. Benim eşim evlenmeden önce aynen anlattığın gibiydi. Balkona bile çıkamazdım. Şimdi evleneli 2 ay olmasına rağmen saldı çayıra, mevlam kayıra :) Şimdi başka şeylerle uğraşıo. Tek sorun kıskançlığıysa, mutlaka geçicidir üzülme. Kullandığı kelime çok çirkin. Ne senin için ne başkası için böyle kelimeleri senin yanında kullanmamalı. Bence bu konu üzerine yoğunlaşıp ciddi ve net bir şekilde uyarmalısın.

Çok yerinde bir yorum olmuş, katılıyorum.

Valla ister başını kapatır g.tünü açar, ister g.tnü kapar başını açar. Bunlara yorum yapmak hiç kimseye düşmez. Konu sahibi başı kapalı ve makyajıyla topuklusuyla mutluysa kime ne? Kız derdini anlatıyor hemen giyimi kuşamı eleştirilmiş burda nişanlısıyla aynı şeyi yapmışınız.

Konu sahibi son yorumun ne kadar irrite edici olsa da nişanlınla tartışmalarında haklısın. evlendiğinde daha kötü olacak, senin üzerinde daha çok hakimiyet kurmaya çalışacak, evvden çıkmana bile laf edicek bu adam. Lütfen iyi düşün. annene babana danış konuyu. Bu adam seni böyle görüp beğendiyse iş bitmiştir. Ona da söyle kimseyi değiştirmekle uğraşmasın. Kendi tercihlerine uygun bir kız bulsun evlensin. makyaj yapmayan düz ayakkabı giyen çıkma diyince çıkmayan..

Ama buraya yazarken gelecek yorumlara da hazırlıklı ol üslubunu bozma.

Söyle nişanlına gitsin kendine orospu (!) olmayan birini bulsun pislik heriff :47: Yüzüğü çıkar kafasına at.zaten o kafanın içi boş olduğundan takk diye ses gelir.belki o zaman dank eder :41:

evlenince geçer diyenlere pess diyorum!!:53::53: eşi evlenince düzelenler şanslıymış demekki.. benim çevremde öyle kıskanç olup evlenince rahata eren pek yok. aksine genelinde bir doz daha artıyor.. artmasa bile sözlerinden çıkınca "ben evlenmeden öncede böyleydim ses çıkarmıyordun şimdi ne değişti" diye tripleri bir kademe daha büyüyor.. değişme değişmeme kısmını bir kenara atarsak böyle zihniyetteki bir adamla evlenmek istediğine emin misin? bence bu sorunun yanıtını düşünmelisin..

Bence herkesin söylediğinin aksine evlenince hepsi biticek. Benim eşim evlenmeden önce aynen anlattığın gibiydi. Balkona bile çıkamazdım. Şimdi evleneli 2 ay olmasına rağmen saldı çayıra, mevlam kayıra :) Şimdi başka şeylerle uğraşıo. Tek sorun kıskançlığıysa, mutlaka geçicidir üzülme. Kullandığı kelime çok çirkin. Ne senin için ne başkası için böyle kelimeleri senin yanında kullanmamalı. Bence bu konu üzerine yoğunlaşıp ciddi ve net bir şekilde uyarmalısın.

Bence çok çok istisnai bir durumsunuz. Hani 100 kişide belki 1 tane pozitif yönde değişen görülür kıskançlık durumlarında.

evlendiğinizde annenizin evine bile tek başınıza yollamaz bu sizi. kesinlikle kıskançlık değil bu ego tatmini yapıyor, sizi yönetmeye çalışıyor. üzerinizde güç uyguluyor. benim istediğim olsun da ne olursa olsun kafasında. daha iyi birini, daha güzel, daha mutlu bir ilişkiyi hakettiğinizi düşünmüyor musunuz? bi oturup düşünün kendi kendinize ben bunu mu hakediyorum diye? en iyi cevabı kendiniz vereceksiniz kendinize zaten..

bu sayfaya olumsuz yorum yapanlardan bi b...k olmaz yorumunuzu okuduktan sonra nişanlınız ve sizin için tencere-kapak benzetmesinin cuk diye oturduğunu fark ettim.

bence ayrılmayın,hakaret konusunda yarışırsınız!

Tamam da ne gerek var. Bonenin suyu mu çıkmış? Suizanda bulunmak da istemiyorum ama resmen olan saçı daha kabarık, daha hacimli gösterme çabası sanki.

Ve tesettürün ruhuna tamamen aykırı...

Bonenin altından iç tülbenti takmanın nedeni kabarık yapmak değildir canım bonenin kaymasına engel olmaktır.
Şahsen benim amacım o, kullanıyorum.
Saçlarım zaten çok uzun ve gürdür, özel bir kabarıklık vermek gibi derdim yok yani.
Bonem kayınca önden saç diplerim görünür ama;)

Benim kızdığım da ne biliyor musunuz?

Tesettürlü bir bayanın en ufak süsü, giyimindeki renk uyumuna dikkat etmesi bile yargılanıyor.

Yani kapalı olunca kombin yapmaya da hakkı yok, göz kalemi sürmeye de hakkı yok.
Çünkü güzel olur ve dikkat çeker.
Kapalıysan güzel görünmekten kaçın hatta çirkin ol deniyor..

Oysa dekolteli, açık giyinmekten rahatsız olup kapalı olmak, ama kendisini güzel hissetmek de isteyebilir
bir bayan.

Daracık giyip, vücut hatları, ten ortada, kırmızı bordo ruj salınmaktan bahsetmiyorum.

Ama her bayan aynaya baktığında kendini güzel bulmak ister.
Kapalı, açık farketmez..

Bunu anlayamıyorlar..Tesettürlü gelinlerin süsü bile yargılanıyor.
En özel gününde bile azıcık parıltı, gösteriş çok görülüyor onlara.

Kimse kusura bakmasın ben açıkların mini eteğine, yırtmacına, görünen iç çamaşırına bakmam,
zerre de yorum yapmam. Beni ilgilendirmez.

Ama her bayan mutlu olduğu kadar güzel görünsün bırakın.

Kapalı olup tayt giyilmesi gibi anormal örneklere değil onayım.
Anlamak isteyen anlar..

Konu sahibi nişanlının zihniyeti bozuk.
Apaçık full dekolte bayana bile o.... demeye hakkı yok kendisinin. Onu ilgilendirmez.
Bu adamla evlenmen büyük hata olur. Mutluluklar..

nişanlınız beni askılılarımla, şortlarımla falan görse ne der acaba:19:halbuki hiç de öyle bir kız değilim.ve etrafımdaki o tarz giyinen arkadaşlarım da değil.ne demek tanımadığın insanlara böyle yakıştırmalarda bulunmak falan.ve bu lafı size de söylemiş dolaylı yoldan, bir insan nasıl nişanlısına böyle bir şey diyebilir?bu zihniyette bir adamla işiniz zor, daha evlenmemişken kararınızı tekrar gözden geçirin derim.devam edecekseniz de Allah sabır versin.

Back
X