• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana oruspu dedii:(((

Sevgili eskaram,yorumunun altna ben de imzamı atıyorum.

Bazı yorumları görünce gözlerim büyüyor yanlış mı okudum diye.
Sanki konu bir insan bozuntusu bütün kadınların günahını almıyor, nişanlısının yanında pis ağzı ve ahlakıyla ipe sapa gelmez laflar etmiyor da konu sahibi benim giyimim yanlış mı diye soruyormuş gibi;
"Giyme ne var"
"Bir tane nişanlın var bir tane kocan olacak" ki en çok buna güldüm. Bundan 10 tane olsa ne olur 😆 :1:
"Bence dindar" 😎 :9:
"Sözünü dinle sen yalnış yapıyorsun" gibi saçma sapan şeyler.

Adam farkında belli bu tiplerin bir tek kadına sözü geçer ya verip veriştiriyor. Dindar insan görmesek inanacağız.

Bu adam benim karşımda olacaktı yüzüne okkalı tükürülmeyi öyle haketmiş ki.

Erkekler için kapalı bir bayan topuklu giyip makyaj yapınca
başı açık olanlardan daha çok dikkat çekiyor
sevgilin bunun farkında bunu teşhircilik olarak görüyor olabilir
ama söylediği çok yanlış resmen ima etmiş
telefonu sen götürme demesinde kötü niyet olduğunu düşünmüyorum
eşim evlenmeden önce aşırı kıskançtı bir yere gitmemi istemezdi ev oturması bile
bu kaybetme korkusundan kaynaklanıyor

valla canim benim ben yasadim bunu maalesef evlilikten sonra örtün dedi hayir dedim etek dedi hayir dedim vs vs vs simdi ayrildik perperisan ama benimde hayatim bu evlilikten sonra uzun bi süre cehennem gibiydi... cok cok iyi düsün karakterinden hayatindan senin icin dogru olandan hic bir zaman taviz verme ..! bu isin olmayacagi simdiden belli sana yazik olur sende gencsin karsina sana saygi duyan cok seven biri cikar elbetki bende öyle oldu lütfen bak göz göre göre yakma kendini adam kendine mal ariyo sende bi ananin babanin evladisin onlara saygdindan en azindan kimsenin mali olma onlar seni kolay büyütmemistir. sonra mutsuz olursan senden cok onlar üzülecek emin ol. ailenide düsün ... cok yazdim farkindayim ama yasadigim icin annemin babamin gözyaslari benim pisman olmama yetti ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlilik önce saygı sonra sevgiden oluşur. Terbiyesini takınsın.

dışarda görüp o... dedigi biriyle
neden nişanlanmış o zaman
madem hoşuna gitmiyor nişanlanma takılma kızın peşine
gıcık oldum nişanlına
evlenince degişir diye düşünme degişmez

evleneceği kadına bu lafı sarfeden adam adam değildir !!! ha kadınlara bu yakıştırmayı yapan adamlar da cok masum değil

Bazı yorumları görünce gözlerim büyüyor yanlış mı okudum diye.
Sanki konu bir insan bozuntusu bütün kadınların günahını almıyor, nişanlısının yanında pis ağzı ve ahlakıyla ipe sapa gelmez laflar etmiyor da konu sahibi benim giyimim yanlış mı diye soruyormuş gibi;
"Giyme ne var"
"Bir tane nişanlın var bir tane kocan olacak" ki en çok buna güldüm. Bundan 10 tane olsa ne olur 😆 :1:
"Bence dindar" 😎 :9:
"Sözünü dinle sen yalnış yapıyorsun" gibi saçma sapan şeyler.

Adam farkında belli bu tiplerin bir tek kadına sözü geçer ya verip veriştiriyor. Dindar insan görmesek inanacağız.

Bu adam benim karşımda olacaktı yüzüne okkalı tükürülmeyi öyle haketmiş ki.

Doğru tesbit:))
Gerçek hayatta patronluk taslayabileceği kimseyi bulamayıp ezilen manyaklar eşlerine,nişanlılarına patronluk taslayıp ego tatmin ediyorlar.
Bizim bazı kadınlarımızda bunu sahiplenme zannedip mutlu olabiliyor:ssz:

terbiyesizliğin dini imanı eğitimi mevkiisi yoktur al işte hödüğün biri üstelik dindar geçinen arkadaş hem kadınlara bakıyor inceliyor,hem onlara benzeyen bir hanımla nişanlanıyor,sonra aklına dindar olduğu gelip basıyor küfürü.ayrıca iftira atıp kul hakkına da girmiş oluyor.bizim dinimizde tesettür sadece kadın için değildir.konu sahibi arkadaşım nişanlına çok açık bir şekilde bir daha böyle küfürlü terbiyesizce konuşmamasını söyle.aksi takdirde seni kaybedeceğini bilsin.konu sahibi dışındaki arkadaşlar bazı yorumlarda görüyorum şöyle bir ifade kullanıyorsunuz "bana göre .. günah değil, bana göre ... daha büyük günah" günahın bana göresi sana göresi olmaz.buna dikkat edin Allah muhafaza imanımızı tazelemek zorunda kalıyor olabiliriz

Olayı çarpıtıp saçma sapan yorumlar yapan yapmasın.neymiş bone varmiş ,kıskanırmış,doğruymuş sızın kadar aklımız fıkrımız yok .bu sayfda ki muhalefet yorum yapanlardan Bi bok olmaz.o kadar yorumu okuduktan sonra buraya fıkır almak için yazarak yanlış yaptığımı anladım.duzgun ve yonlendırıcı yorum yapanlara teşekkür ederim ,gereksız olanlarıda Allah bıldıgı gıbı yapsın yersızler.yorumlarınızla bırıme bın ekledınız.gereksızlerr

Bunlari yapmani istemiyosa guzel bi dille soylemeliydi.Kaldiki senin boyle oldugunu bilerek neden senle nisanlanmis ki.Erkek milleti iste sasirmamak lazimm

Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???

Yillar once bekarken konustugum bir insan vardi.
Masada otururken bana aynen buna benzer kotu bir kelime etti aninda ayrildim ve bitirdim.
Ve kararimin ne kadar isabetli oldugunu cok cok iyi anlamistim sonralari.
sana alalen bu sekilde hitap eden bir adamin sana saygisi olmaz kesinlikle.
iyi dusun derim gelecegin hakkinda..

nisanliyken o... diyen evlenince Ooooo Ooooo... nisanliyken kibar sevgi dolu maskelerini takarlar zira. yada sevgiliyken yada elde etmek istediklerini elde edene dek.
arkadasin biri de sofu pez... demis pek hosuma gitti.
kapali kadin o... oluyorda sofudan neden pez... olmasin degil mi?

Nisanlin evlenince kibarlasir saniyorsan yaniliyorsun... Evlenince sana yaptigi baskilari azaltir saniyorsan yaniliyorsun... Evlenince iyiye fused saniyorsan yaniliyorsun.. tecrubeyle sabit.... Kac kurtar kendini derimm .. hakkinda hayirlisi olsun..

Şimdiden laçkalaşmış, kaba terbiyesiz bir nişanlın var, birbirinizin kafasına silah dayamıyorsunuz heralde evlenicez diye, bence iyi düşün demiycem öylesine bile düşünsen sen cevabını alırsın, değmez böyle adama hele evlenince dahada kabalaşır:19:

Bencede kac kurtar kendini gozunun yasina bakma.
sevgide, ask da bir yere kadar. O kim oluyorda sana bu kadar baski yapiyor.
hemde kullandigi cumleler hic hos degil.. simdiden boyle yapiyorsa gelecegi hic dusunmek istemiyorum..

Olayı çarpıtıp saçma sapan yorumlar yapan yapmasın.neymiş bone varmiş ,kıskanırmış,doğruymuş sızın kadar aklımız fıkrımız yok .bu sayfda ki muhalefet yorum yapanlardan Bi bok olmaz.o kadar yorumu okuduktan sonra buraya fıkır almak için yazarak yanlış yaptığımı anladım.duzgun ve yonlendırıcı yorum yapanlara teşekkür ederim ,gereksız olanlarıda Allah bıldıgı gıbı yapsın yersızler.yorumlarınızla bırıme bın ekledınız.gereksızlerr

Bu nasıl bir eleştiridir açıklar mısın?
Karşıt görüşten yazınca hemen gardınızı kuşanıyorsunuz.
Bu da çaresizliktir.

nişanlınızın üslubu ne kadar çirkinse sizinki de oyle..

karşıt yorum yapıldı dıye burada kımseye hakaret edemezsınız :20:

Back
X