bana oruspu dedii:(((

Bazılarının sırf muhafazakar desinler diye kapalı olduğunu düşünüyorum.

aklim sasti magdur arkadasimizin son yorumunu okurken insan biraz seviyesini korur ne o öyle b*k mok allah allah ben su an itibariyle tam olarak adama suc veremiyorum sen tanimadiginla böyle konusuyosan nisanlinla nasil bi uslupla konusuyosundur sabir yarabbi .... burda herkes yardim etmek istiyo kiz kalkmis gereksizlerrrr diyo ozaman yürü git kimsenin zamanini calma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım konu sahibi mesajlarından birinde bone yerine iç tülbent kullandığım için büyük duruyor gibi bir anlam çıkacak şekilde bir mesaj yazmıştı, onu vurgulamıştı. Ben ona ithafen yazdım.

Kendimi de düşündüm. Bir gün yeni örtündüğümde bonemi bulamamış ve aceleyle siyah bir tülbentle toplamıştım saçlarımı. Devasa bir şey olmuştu başımın arkasında. :) O görüntü geldi direkt gözümün önüne. Kast edilen o sanırım dedim.

Diğer konularda tabi sana hak veriyorum. Beni az çok tanımışsındır burada. O tarz yargılamam kimseyi.

Bir de şu kombin yapma kısmı nedense dikkatimi çekti. Ben hatlarımı belli etmeyecek şekilde, uzun; ama özellikle yazları renkli giyinmeyi çok severim. Pudra pembesi, ekru, mint yeşili, mavi falan... Onunla alakalı da mı eleştiri yapılıyormuş? Ben çok araştırdım halbuki, tesettürde renk diye bir ölçüt, siyah giyme zorunluluğu vs yokmuş ki.

Evet biliyorum canım.

Ben bone altına tülbent takıyorum dediğim gibi kaymasın diye.
Uclarını da bozuk durmayacak şekilde saçımın etrafına saklıyorum.

Evet güzel olsun istiyorum, güzel olmak her bayanın hakkı.
Yamuk eşarpla dikkat çekmektense, düzgün bağlanmış eşarpla dikkat çekerim ne yapayım?

Tesettürlü bayana süs, güzellik yasak diye düşünenler var..
Süs, bakım, güzel giyim için illa açık olmak mı gerekiyor? Kızıyorum elimde değil..

Ben de mi düşünsem acaba o dediğini... Benim de saçlarım uzun ve dalgalı olduğu için kabarık. Zor toplanıyor. Özelden bu konuyu bir ara görüşelim canım. :)

Yok tabi ama bazı arkadaşlar şallar,eşarplar neon renkler seçiliyor benim bile
dikkatimi çekiyor diye eleştirmiş.
Yani kapalı bayana albenili renklerde yasak görülüyor canım..

Çünkü güzel oluyorsun ve açıktan bile çok dikkat çekiyormuşsun yorumları bu..

fikrimi değiştirdim.tam birbirinize göresiniz

Ama burnuna kadar kapalı da olsa yine de kendine baktıracak kadar güzel kadınlar var bir de. O iş de karışık aslında. :)

Ama burnuna kadar kapalı da olsa yine de kendine baktıracak kadar güzel kadınlar var bir de. O iş de karışık aslında. :)

Ne yapsın etsin kendini olabildiğince çirkinleştirsin canım.
Kapalıysa böyle, açıktan çok göz alıyorsa sorun var o kapalılıkta

Aynen sonuna kadar katiliyorum :)

Walla simdi boyleyse ileride dusunemiyorumm :/ bence sewiosan al karsina konus sen benle nisanlanirken bunlari gozun gormedimi de ben senden sonra boyle olsam ok karis ( aslinda ona bile karismamasi lazimda hadi neyse) ama ben senle nisanlanirkende senden oncede boyleydim de eger bunlar boyle dewam edicekse ben bunu biliyim ona gore bi dusunuyim de bu lafinla biraz korkut ben olsam oyle yapardim sewiosam kaybetmek istemiosam ama baktim dewam edio kisitlamalara allah muhafaza bu iki gun sonra ewlenince ewden cikarmaz hatta balkona pencereye cikarmaz hatta bazi kronik tipler war kizin annesine babasina gondermio sman cnm dikkatli kararlar al

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu yine kaynamis gitmis.... Konu sahibi neyden bahsediyor bizim kk milletimiz nelere saptirmis konuyu. Tayt giyen basörtülüsü mü, sütyeni belli olani mi, asiri makyajlisimi var Allah var. Saymadiginiz baska bisey kaldimi?

Son düzenleme:
Aaaa hayret konu hala kapanmamış konuyu dağıtan üyelerde gezinip duruyor

15 yil once insanlar arasinda boyle tartismalar ve farkli goruslere pek rastlanmazdi. Sizce neden bu tartisma ve ayri gorusler cogaldi dersiniz. Canim sende kapalisin zaten. Nisanlinin dedigini yapsan daha fazla sevaba girersin inan: ))

15 yil once insanlar arasinda boyle tartismalar ve farkli goruslere pek rastlanmazdi. Sizce neden bu tartisma ve ayri gorusler cogaldi dersiniz. Canim sende kapalisin zaten. Nisanlinin dedigini yapsan daha fazla sevaba girersin inan: ))

Merak ettim sizce neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…