Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???
Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.
Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.
Merhaba arkadaşlar,
Konuya şöyle başlayım, ben kapalı bı bayanım .topuz yapıyorum ,makyaj olarak sadece göz kalemi ve rımel dir başka hiç bısey kullanmam,dışarıya uzerımde kabım olmadan asla çıkmam ve günlük yaşantımda dolgu topuk olmak üzere özel günlerde sivri topuk gıyerımm.ben buyumm abartılı oldugumu düşünmüyorum. Konuya gelince nişanlım benim bunların hiç birini yapmamı ıstemıyor hoş olmuyormuş.ve ben hala yaptığım için ona göre onu dınlemıyomuşum ve bana ben senin gibileri dışarıda gördüğüm de oruspu dıyorum dedi.resmen bana oruspu dedı.surekli kısıtlama getırıyo bıyere gıtsem ona sormadığım için bozuluyo ,bu sorunları sureklı yasıyoruz.geçen gün de telefonumun açma kapama tuşu bozuldu,ona bozuldu telefoncuya götureyım de yapsın dedım.bana sen götürme ,götürecek kımse yok mu abım falan gotursun dedı.gotururecek zamanım olmadı ama ona götürdüm dedım,yalan soyledımm bıkıyorum ama o da bu şekilde saçma sapan kısıtlamalara son vermeli..bana akıl verın ne yapayım mm???
keske değerli esya gibi gorseler de başlarının üstünde tasisalar. değerli gören adam hic o**** dermi nisanlisina. Canm der kiymetlim der askim der. ... onlarinki deger veriorum kispesi altinda kolelestirmek kendilerine bağımlı yaratiklastirmak. deger veren adam yemegini hazirlamak icin markete giden karısını disari ciktin die dövmez bitanem bnm icin yoruldun der öper koklar... he ama suc bi tek onlarda d eğ il onlarin bu kisitlamalarini deger gören ayy beni kiskaniooo ay benisevioo die aval aval peslerinde kosturan hatunlarda da....Erkekler kadinlari bir esya gibi.degerli bir esya gibi gorurler.sadece onlara ait.sanki kadinlar onlar olmadan her tur kotuluge maruz kalacaklarmis gibi davranirlar.halbuki yin kadinlara gelen kotuluk erkektendir.kendilerinin pis davranislari yuzlerinden.kendilerini bildikleri icin hic bir erkegede guvenmiyorlar.aslinda onlar kendilerini duzeltseler bizrahatiz.
Ben evlenmeden oturdugum sehri feteden bayan evlenince kapinin dibindeki bakkala indim kibrit aldim diee bir dayak yememistim.anneme o goturup getirirdi.sanki her kez kapida benim cikmami beklio da.simdi kaybolsam haberi olmaz.hahahhaha:36
Merhaba arkadaşlar,
Canım benim bunun değerle alakası yok böyle değer olmaz olsun kıza yaptıkları dedikleri değer verdiğinden mi.
Değerli olmanın ne demek olduğunu bilmesek inanırdıkta bu nedir yaaa sevdiği değer verdiği bir insana o.... mu der bir insan.
Benim başım açık sevgilimin sülalesinin geneli kapalı ama hiç böyle birşey ne duydum ne gördüm sevgilimden
hoş zaten olsaydı hala daha devam etmezdik... çok iyimsersin gerçekten ama konu sahibinin gözünü açması lazım değerden falan değil o bildiğin terbiyesizlik ve yobazlık başka birşey olamaz
Dine baglilik bu degildir hanim efendi, hic karistirmayin onu.
Dinine gercekten bagli biri karsisindakini kirmaktan ölesiye korkar.
bu adamin hangi davranisinda böyle bir sey gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?