• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana oruspu dedii:(((

bende görüyorum bazen tesettürlü bayanları. kafalar deve hörgücü gbi. (hatta bunu aşırı abartıp kafalarının ustunde bi kafa daha taşıyanlar var) altlarına tayt giyip dar kot fln gyıp kafalarını örtenler var. kimisi ince gömlek gyıo içinden sutyenı belli. yani bazen ağzım açık öööle bakakalıyorum onlara. mesela geçenlerde aşırı gotik bi kız gördüm. dudakları fln siyah boyamış. kıyafet desen o biçim. ama kafası kapalı. ben kapalı değilim ama bazen bu halime bile şükrediyorum onları gördükçe =)
makyaja saygı duyuyorum. kapalı kadın makyaj yapmayacak dıye bişey mi var.. ki sen zaten aşırıya kaçmamışsın ki. bi rimel ve kalem dıosun.
bence sen o adama yol ver gitsin. kafasını örümcek ağı kaplamış onun. daha şimdiden sana bu sekılde davranıyorsa ohoooooooooooo:20:

Konu sahibi ortaya bir şey attı kaçtı. Sağolsun hepimiz de birbirimize düşmeye başladık. Konu da tesettüre geldi. Kavga çıkması yakındır, konu da kapanır zaten.

Bazen acaba dış mihrakların kadınlarımızı birbirine düşürme çabası mı diyorum bu tarz konulara. :27:

Yok oyle düşünme cnm kimisi bone kullanmiyor onun yerine küçük yemeniler bağliyorlar saçlar gozukmesin diye.
ya o yemeninin bir görseli var mı çok merak ettim
bizde yemeni deyince ayakkabı akla geliyor ayakkabıyı nasıl başına koycak:44:

Konu sahibi konuna sahip çıkarmısın:1:
Ne yapmayı düşünüyorsun okadar kişi yorum yapıyor
sayfalar doldu taştı 5 sayfada bir araya iki satır yazıp susuyorsun
düşüncelerin ne.. ne yapacaksın sen cevap yaz ki konu ilerlesin..
yoksa konu zaten ilerlicek ama şuanda sapmış olduğu gibi devam edicek ve sonunda kavga çıkıp kapanacak ardındanda bann:27::27:

Nişanlının akıbeti evlendiğinde seni eve kapatmaya kadar gider.
Hatta arkadaşın olmaz, çevren olmaz. Eğer ona karşı çıkarsan da dayak yersin.
Paranoyaklıkları başlar. Ben evde yokken kimlerle fingirdedin der, telefonuna mesaj gelir beni aldattın der.
Sonrası malum...
Görünen köy kılavuz istemez.

Bence abartıyorsunuz benim eşim askerdeyken evet kapı dışarı çıkaramazdı beni aklı kalırdı ama evlendikten sonra öyle olmadı hiçte arkadaşlarımla sabah yada akşam hiç farketmez rahatlıkla görüşüyorum hiçbir zaman da şüphe duyup telefonuma bakmış değildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de biliyorum canım genelde yaşlılar falan yapar boneyi beceremedikleri için hatta. Ama konu sahibi iç yemenisi kullandığım için abartılı duruyor gibi vurgulamış. O yüzden ona ithafen öyle dedim ben.
Evet aynen dedigin gibi oluyo ama konu sahibi burda nasil bagladi onu bilmiyorum iste. Hem saci zaten uzunmuş saclarini yukarida degilde ensede toplasa bu kadar kabarik gozukmezmiş sirf bu yuzfen sacim uzundu kestirdim toka bile takamiyirum gulben ergenin saci gibi kisacik ohhh cok rahat;)

Bence abartıyorsunuz benim eşim askerdeyken evet kapı dışarı çıkaramazdı beni aklı kalırdı ama evlendikten sonra öyle olmadı hiçte arkadaşlarımla sabah yada akşam hiç farketmez rahatlıkla görüşüyorum hiçbir zaman da şüphe duyup telefonuma bakmış değildir

Peki ne hakkı var daha askerdeyken evden çıkmanı engellemeye?
Şimdi senin korumalığını mı yapıyor, sen kendini koruyamıyor musun, ya da bir ailen yok muydu?
Ben karşıyım böyle şeylere, beni ne hakla kısıtlar ki bi erkek :26:
Kafayı yer insan sürekli evde oturmaktan :31:

"Aaa ama bak sen de topuz yapmasaydın keşke,rimeli sürme bir daha.."
"Nişanlın seni çokkkk sevdiği için sana o.... demiş.."
"Kendine çeki düzen ver nişanlını üzme,bak dini bütün adam nasıl da uyarıyor seni"
"Konu sahibesi sen yanlışsın"

Vayyyy be konu buralara kadar geldi pessss diyorum.
Adam sokakta gördüğü hanımlara o... diyor,günahlarına giriyor ama neymiş "konu sahibesi yanlışsın" ne hallerdeyiz ya.
Bravooo.:46::46:

Konu sahibinin konusu nisanlisinin hakareti uzerinden yorum yaptim. Madem elsetirenler var yakin zamanda bunun tartismasina girmis biri olarak dusuncelerimi ifade edeyim..
Ben acik ama dini duygulari kuvvetli biriyim. İcim disima celiski yaratiyor olabilir ama henuz nefsimin onune gecmis degilim. İnsallah yakin zamanda icim gibi disimi da kapatir dogru olani yaparim.
Gecenlerde altina benim gibi dar paca pantalon, uzerinde dar bir bluz giyip sadece kafasini kapatip makyaj yapan biriyle saygi duymama ragmen onun beni elestirmesinden dolayi tartistim. Dogru olan vucut hatlarinin sac telinin gorunmeyecegi sekilde kapanmaktir. Ama o sacinin kapali olmasinin benden bir sifir onde oldugunu soyledi. Yok oyle sey! Dogru olan o degil. Ben degilim. Dogru olan kitabimizda belirtilmis. Ama bu hanimefendilerin kendilerini dogru bilip yuzunde bir karis makyajla!acik olanlara potansiyel gunahkar olarak bakmalarindan biktim. Bu sekilde giyinenlerin benden daha fazla dikkat cektigi asikar.
Herkese iyi gunler dilerim

nişanlınız sizin gibilere OROSPU diyormuş ya, sorar mısınız beyefendiye göre başı açık olanlar mı orospu, kapalı olup topuz yapanlar mı yoksa topuz yapan ve başı açık olanlar mı? te Allah'ım ya. kafaya bak. ben en çok bunların bir de gencecik olmalarına yanıyorum. okumuş, etmiş, bilgi ile donanması gereken, tek tuş ile Kur'an'a ulaşabilecek devrin gençleri bunlar.

Allah yardımcınız olsun, ayrıl ayrılma demek bize düşmez ama işiniz çok zor. zamanla düzelir mi? bilemem, inşallah

Canım benim eşimin ailesi açık ama ben kapalıyım eşim beni böyle beğendi evet 2 senedir evliyim hala daha gözüme rimel dahi sürsem kızar ve öyle dışarı çıkmayacaksın der niye diyorum çok güzel duruyor diyor kapalısın hem sen hoş olmaz diyor eşarbım kenardan açılsa kızar nasıl örtüyorsun der ki ben dışarıda gayet sade ve makyajsız gezerim ama şunu iyi biliyorum ki eşim beni diğer erkeklerden kıskanıyor başkasının benim güzelliğimi görmesini istemiyor bunu anlamak çok zor değil zaten ama senin nişanlın biraz ağır konuşmuş karşılıklı oturup düzgünce konuşun iyiliğini istiyordur ama sözleri çok ağır bunlara dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum

Eşini kısmanmayan tek canlı domuzdur önce bunu bilmek gerekir evet eşim beni dışarıdaki erkeklerden kıskanacak kadar seviyor beni kıskanmak utanılacak birşey değil zira sevginin ve korumanın belirtisidir bende eşimi kıskanırım ve bunu söylemekten gocunmam evet rimel sürmek beni güzel kılıyor çünkü bunu birçok arkadaşımdan çok defa duydum hemen dikkat çekiyor gözlerim büyük çünkü ve benim tessettür konusunda düşündüğüm tek şey vardır tesettür demek güzelliğini yabancı erkeklerden muhafaza etmektir bunun tartışılır bir yanı yok bana göre Allah ne emretmişse odur varmı Allahın lafının üstüne laf edecek?

Allah sizi eşinize bağışlasın da kıskanmak vaaar kıskanmak var hanımefendi. Çok şükür çoğumuzun eli yüzü düzgündür. Elhamdülillah gözlerimiz de büyük, renkli de, boyumuz posumuz da yerinde ama dışardaki erkeklerin hepsi de beni, sizi filan beklemiyor sokakta. Dikkat çekmemek bence de çok hoş türbanlı iken ama yok telefoncuya gitme güzelsin kıskanırım, yok annene gitme bakarlar kıskanırım, yok bakkala gitme bakkal sana aşıktır kıskanırım... bunlar biraz aşırıya kaçmak. bizim de kocalarımız var ama çalışıyoruz da, okuyoruz da, fatura da yatırıyoruz, telefoncuya da gidiyoruz domuz mu onlar? hayır, bence niyetler temiz olmalı biraz. herkesin kocası dışarda bizi beklemiyor değil mi?

Hayır tesettürün amacı kapanmak değil. Bu çok sade bir izah oldu. Tesettürün amacı karşı cinsin dikkatini çekmemek, güzelliği yabancı erkeklerden örtmektir.

Saçı kısa olup onu bezle bohçayla kabartıp dışarıdan bakanlarda "kadında kimbilir ne saç var, şuna bak kocaman duruyor" tepkisini uyandırmak bu yazdığım tanıma ne kadar uygun?

Merak ettim başörtülü müsünüz?
Eger degilseniz böyle konuşmak haddinize düşmez madem çok biliyorsunuz uygularsiniz. Ve bizler de görürüz.

Konu Sahibi arkadaş sana gelecek olursak ya onun gibi olacaksın ya da kendin olup yoluna bakacaksin. Bu sana kalmış. .

asla anlayamayacğım bir durum..kapı dışarı çıkmaya izin vermemeke ne demek ,,ne kadar onur bve gurur kırıcı..siz de bu durumu beni kıskanıyor diye yorumluyorsunuz,seven insan kıskanır diyorsunuz ya inanmakta güçlük çekiyorum..insanlığa aykırı kadın erkeği geçin de...
bir insanın diğerini eve kapatması ...ne için başkası görmesin kıskanırım...oldu ...
böyle bir durumdan sonra siz arkadaşlarınızla buluşuyor olmayı nimet görüyorsunuz haliyle..adam izin vermiş ya..

Ya yorumum biraz sert olmuş olabilir evet ama benim gördüklerimi baz alarak söyledim ben. Başka bi yorun da vardı onu alıntılıyarak, deve hörgücü konusunda konuşmak amacıyla dedim, yoksa normal topuzunu abartmayanlara değil. Allah sevabınızı arttırsın ne diyebilirim ki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o şekilde topuzları bende sevmiyorum zaten dinende uygun değil ama o arkadasın dediği tamamen farklı

ya o yemeninin bir görseli var mı çok merak ettim
bizde yemeni deyince ayakkabı akla geliyor ayakkabıyı nasıl başına koycak:44:

Konu sahibi konuna sahip çıkarmısın:1:
Ne yapmayı düşünüyorsun okadar kişi yorum yapıyor
sayfalar doldu taştı 5 sayfada bir araya iki satır yazıp susuyorsun
düşüncelerin ne.. ne yapacaksın sen cevap yaz ki konu ilerlesin..
yoksa konu zaten ilerlicek ama şuanda sapmış olduğu gibi devam edicek ve sonunda kavga çıkıp kapanacak ardındanda bann:27::27:
Evet onada yemeni derler hani evlerde ortulur ya birde yaşli nineler ortunun altindan beyaz birsey bağlarlar onlar iste şimdi telden gitiyorum o yuzden resim koyamiyorum

"Kendine çeki düzen ver nişanlını üzme,bak dini bütün adam nasıl da uyarıyor seni"

Adam sokakta gördüğü hanımlara o... diyor,günahlarına giriyor ama neymiş "konu sahibesi yanlışsın" ne hallerdeyiz ya.

konu sahibi neye karar verir bilemiyorum ama ben onun nişanlısı gibi "kadını etiketleyen" erkeklerle aynı ülkede yaşadığıma utanıyorum..

Bir gün o erkek bu kadını beğenmezse ne olacak?
Hayatının merkezine koyduğu erkek gidince nasıl devam edecek?
Bu kadar erkek merkezci olmak ne kadar doğru acaba?
İnsan önce kendi için süslenir.

Hep tek yonlu dusunuyosunuz suslendiginde sadece guzellesmis olmuyosun beraberinde birsuru sey dha seninle gelmis oluyo.
nisanlisi zaten disarda boyle begenmedigini kendi soylemis evlendiklerinde evin icinde makyaj vss yapar mi esi ister mi onlara kalmis
siz de cok feminist bakiyosunuz. Ben erkeklerin cogu huyuna sinir oluyorum ama bu konu da haklilar tabi kendileri de suskenenlere bakmadiklari muddetce -ki bak bu bir kisir dongu

Son düzenleme:

Sorma ya ben bazı yorumlara acayip şaşırdım.
Beni ne hakla kısıtlar bi erkek, benim aklım yok mu? Yönlendirilmesi gereken bi varlık mıyım ben?
Kocan için süslenirsin de kız da abartılı değilimdir demiş. Anlatmış yaptığı makyajı da.
Hangimiz rimel sürmüyoruz, hangimiz tupuklu giymiyorz. Toptan o... yuz o zaman :31:
Az kendimize değer verelim yahu, ben kendimi değerli görmezsem kim bana değer verir!

başı kapalı makyajlı kadınlara bu sıfatı yakıştırıyorsa,başı açık mini etekli dekolteli kadın gördüğünde ne diyor Allah bilir...
iftira hepsinden günahtır bana göre..istediği kadar dini bütün olup da dinin gereklerini yerine getirsin,masum bir kadına bu sıftaı yakıştıran adam iftira atıyordur,günaha giriyordur bana göre...

her şeyi geçtim, kişiliğime zarar verip dil uzatan adamla asla bi ömür geçmez...
türban mürban falan o konulara girmem ama denildiği gibi senin öyle olduğunu görmemiş mi sahiden..
ben asla taviz vermezdim bu saatten sonra..
tabi yine tercih senin ama devam edersen de bence seninde kendine saygın yok demektir
saygılar..

Back
X