- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
Birazdan konu saptirilir burda saglam tartisma cikar, kıyım yasanir. Gaccayııımmm.. 67 kullanici okuyor :))
Yanlis yerdesiniz bayanlar.
Kadinin kocasi eltisine kaymis diger konuda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan konu saptirilir burda saglam tartisma cikar, kıyım yasanir. Gaccayııımmm.. 67 kullanici okuyor :))
Ben aciksiniz sandım çünkü diğer yorumları okumadim. Genelde açıklar başörtü konusunda ahkam keserler de öyle sandım. Yapmadiklari şeyleri söylemek pek bi hoşlarina gidiyor.
Doğru anlatmissiniz o zaman...
Arkadaşın medeni cesareti yok. Bal gibi gidip evlenecek. 1 sene sonra buraya yine başlık açacak. Kocam şöyle yapıyor diye. Ömrü böyle geçecek maalesef. Acı ama gerçek.
Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION][/MENTION]
Kendi kız kardeşi var açık,annesi kapalı bı bayan ama yeri geliyor sız altı etek gıyebılıyo... Nişanlımın amacı beni düzeltmek degıl.onun kendı ile sorunu var bence.ben 23 yaşındayım o 29 yasında ama daha buyuk gosterıyo . Kompleksı var .gelinliğimi bile seçerken abartılı alma ben gosterısı sevmiyorum,makyaj yapmıcaksın gıbı şeyler söylüyor.ben ne kadar sade ve makyajsız olursam olı m ıster istemez gelenler zaten bakacakk.
Bilgece kusura bakma ama geçenlerde konuşmuştuk, ben hala senin üslubunu beğenmiyorum.
Beğendirmek zorunda değilsin tabi ki, bilgili birisi olduğuna baştan beri inanıyorum ancak şurda kırmızıyla yazdığın yer kimseye bir şey öğretmez. Sen açıkları pek adam yerine koymuyorsun heralde. Eee hocayım diyorsun, böyle mi vesile olacaksın insanlara.
Tartışmak değil amacım, ama insanlara bilgini göster. Kendinden soğutursan bilmeyerek belki de bir insanı başka şeylerden de soğutursun.
Merak ettim başörtülü müsünüz?
Eger degilseniz böyle konuşmak haddinize düşmez madem çok biliyorsunuz uygularsiniz. Ve bizler de görürüz.
Konu Sahibi arkadaş sana gelecek olursak ya onun gibi olacaksın ya da kendin olup yoluna bakacaksin. Bu sana kalmış. .
Kapalı bir kadın topuz yapmamalı Efendimiz (a.s) ahir zamanda topuz yapanların cennetin kokusunu dahi alamayacağını söylemiş. Sanırım nişanlınız dinine fazlaca bağlı birisi o yüzden kadın erkek ilişkilerine kadının giyimine önem veriyor ve bence bu size değer verdiğini gösterir diğer erkeklerden sakındığını sizi sahiplendiğini vs.. Elbette size söylemek istediği şey hoş değil nefret ettirerek değil sevdirerek sizinle konuşmalıymış bence.
Hayır, islam yapmadiginiz şeyi söylemeyin der. Eğer yapıyorsa söylemeli. Mesela benim bir zaafim var ve bu bir günah ve bu günahı isleyenlere yapmayın diyemiyorum. Çünkü yeri geliyor ben de yapıyorum. . Ilk önce kendim örnek olmalıyım ondan sonra konuşma hakkı edinmeliyim. .arkadasim ben basortuluyum
fakat basortulu olmayan arkadaslarimiz hakkinda konusma tarziniz hic hos olmamis
uygulamiyorlarsa bilmiyorlar anlamini icermez
Ahkam kesme tabiri pek yakışık almamış sanki. :26:
Açıkların din konusunda konuşmaya hakkı yok gibi bir anlam çıkmış yazdığınızdan. Tesettür hakkında her şeyi bilip örtünmeyen bir insan doğruları söyleyemez mi? Tesettürün amacı budur diyemez mi?
Hayır, islam yapmadiginiz şeyi söylemeyin der. Eğer yapıyorsa söylemeli. Mesela benim bir zaafim var ve bu bir günah ve bu günahı isleyenlere yapmayın diyemiyorum. Çünkü yeri geliyor ben de yapıyorum. . Ilk önce kendim örnek olmalıyım ondan sonra konuşma hakkı edinmeliyim. .
Üzgünüm diyemez. Insan uygulamadigi üzerinde göstermediği şeyi nasıl tesettur budur diyebilir ki? Bir açık öyle söylese ilk önce sen uygula da gorelim demez mi insanlarımız?
Böyle iste....
Bilgece kusura bakma ama geçenlerde konuşmuştuk, ben hala senin üslubunu beğenmiyorum.
Beğendirmek zorunda değilsin tabi ki, bilgili birisi olduğuna baştan beri inanıyorum ancak şurda kırmızıyla yazdığın yer kimseye bir şey öğretmez. Sen açıkları pek adam yerine koymuyorsun heralde. Eee hocayım diyorsun, böyle mi vesile olacaksın insanlara.
Tartışmak değil amacım, ama insanlara bilgini göster. Kendinden soğutursan bilmeyerek belki de bir insanı başka şeylerden de soğutursun.
islami bu denli yasayab birinim yaklasimi daha yumusal ve kirmadan olmasi gerektigu kanatindayim
boş ver arkadaşım insanlar kimden ne alacağını çok iyi biliyor.hocalık kalple olur, cübbeyle olmaz
Bence abartıyorsunuz benim eşim askerdeyken evet kapı dışarı çıkaramazdı beni aklı kalırdı ama evlendikten sonra öyle olmadı hiçte arkadaşlarımla sabah yada akşam hiç farketmez rahatlıkla görüşüyorum hiçbir zaman da şüphe duyup telefonuma bakmış değildir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anlamadim yani? YaseminA bana cevap yazmış bana yazdığı cevabı alintilayip bana neden hakaret etme gereksinimi duydunuz ki? Ben cübbe giydigimi söylemedim. Ayrıca kişi duruşuyla da belli olur. Eğer her şey kalple olsaydı ohooooo Efendimizin kalbi bizden daha temizdi hatta hiç gunahsizdi arkadaşım fakat kendine dikkat eder bacakları yara olana kadar namaz kılardi. Iş eğer kalpse gelmiş geçmiş kadınların en şereflisi Meryem neden kendini kapatıp ibadete egildi? Onu üstün yapan hareketleriydi.
Velhasili kalbi görmeden önce ilk önce duruşunu gorunusunu davranışını görürsünüz. Ve o davranışlar size kalbin yolunu açar....
eşine göre dışarda gördüğü o..pulardan biri de benim bende onun gibilere sofu pez. ..nk diyorum
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)