Çok sinirlendim gece gece inanın kimse halden anlamıyorHayir bence abartmiyorsun. Sen de bir insansin kendine gore derdin olabilir. Adamin karisi dogum yapacak diye hayatini erteleyemezsin. Kaldi ki insan bana para verme diyecek kadar suursuz olamaz. Ben olsam bu durumda verebilecek olsam bile vermem.
Daha çocuk dogmadı bile pazartesi dogum var ve o zaman verilecek hatta kimisi kendi takacakParayi cok mu geciktirdiniz?
Bende parayı ayrı takmayı düşündüm grup dördümüzün oldugu grup tepki olsun diye cıktımBiri öyle dedi diye gruptan niye çıkıyorsunuz ki , arkadaş saçmalamış sizde biraz çocukluk yapmışsınız sanki . Bence kendi hediyenizi ayrı alıp verin. Daha doğum bile olmamış üstelik .
Yakın arkadaşız neden gönülsüz olsun çocuk dogmadı bile daha zamanı var diye beklettimparanin miktari ne kadar? 50-100 bir seydir en fazla herhalde ne bileyim ben olsam bir arkadasimdan benim icin vermesini rica edip sonra ona oderdim. cunku boyle olunca karsi tarafa da gonulsuz oldugunuzu belli etmissiniz isin inceligi kalmamis yapacaginiz sey jest olmaktan cikmis.
yine de boyle dan diye soylemesi sacma olmus.
O zaman neden para verme demis? Nedenini sormadiniz mi?Daha çocuk dogmadı bile pazartesi dogum var ve o zaman verilecek hatta kimisi kendi takacak
Direk vereceğim arkadaş dedi böyle toplayan değilBenim anlamadığım parayı direk vereceğiniz arkadaşınızmı istedi? Yoksa toplayan kişi geciktirdin mahiyetindemi verme sen dedi?
Çok sinirlendim gece gece inanın kimse halden anlamıyor
Kendi kendine tavır yapmış sadece birde vereceğim miktarı bile kendi belirlediO zaman neden para verme demis? Nedenini sormadiniz mi?
Para toplanan kişi dedibana para verme diyen kim? parayı toplayan mı yoksa para toplanan kişi mi?
Hala anlamadigim seyler var. Daha hediye alinmamis neyin tavri? Ne kadar tuhaf insanlar varKendi kendine tavır yapmış sadece birde vereceğim miktarı bile kendi belirledi
bu lafı zaten o söylediyse ben olsam hiç vermem. yattığı yerden paranın derdine mi düşmüş. kaldı ki bana toplanan parayı ağzıma bile almam ben. ayıp eden kesinlikle o. yani ben olsam hiçbişey yapmam.Para toplanan kişi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?