Evet canım aynı kişiNasıl yani bana para verme diyen kişi bu para toplanılan yani çocuğu olacak kişi mi pazartesi eşinin doğumu olacak kişi aynı kişiler mi bu saydıklarım
Aç acikta miymis? Vermek zorunda da degilsin ayrica, belki de kendin gidip munasip kendi butcene uygun bisi alicaksin yani.. yüzsüzluk diz boyu. Bunlarla illa takilacaksan dikkatli ol.Kızlar akşam akşam çok sinir oldum ben mi abartıyorum bilmiyorum hemşireyım hastanede çalışıyorum üç tane yakın arkadasım var ikisi erkek biri kız dördümüz bir takılırız hep içlerinden birisi evli eşi doğum yapacak (eşi kaç kere rahatsızlandı hastanemize geldi ve hep ilgilendik) onun için para topladık bebeğe takmak için ben maaşı alınca vereceğimi söyledim arkadasa bu arada annem hasta onunla ilgileniyorum bu aralar ve kendime göre hesabım var borçlarım var. Her neyse bir WhatsApp grubumuz var ve arkadasım oradan bana mickeyy bana para verme yazmış anlamadım dedim bana para verme istemiyorum yazmış ve çok sinirlendim ben para vermicem demedim kimseye benimde kendime göre hesabım var problemlerim var naparsanız yapın diyip gruptan cıktım üstelik annem hasta olmasına ragmen geçmiş olsun bile demediler sadece düşünülmek istedim ben mi abartıyorum bilmiyorum muhtemelen suç bana kalıcak ve ben saka yaptım sen abarttın olacak abartıyor muyum kızlar sizce?
belkide durumunuzun farkında olduğu için sizi sıkıntıya sokmama adına para verme dedi yani bana öyle gibi geldi
Anneniz için çok geçmiş olsun inşallah önemli bir durum değildir. Arkadaşınız hatta diğer 3 arkadaşınız beraber ayıp etmiş bana göre bir tanesi olsun ne diyorsun diye tepki vermediyse. Sıkışık bir zamanda olduğunuzu bilip iyi niyetle söylese ki hiç sanmıyorum kendisinin dığacak çocuğu için hediye para limiti belirleyip sonra sen verme ne demek?Arkadaşınız grup içinden değil özelden yazardı. Haydi guruptan yazdı diyelim önce bir geçmiş olsun diyip sonra kendini zorlama biz dostuz diyebilirdi eğer sizi düşünüyor olsaydı. Muhtemelen hepsi birleşip dedikodunuzu yapmış o da bunun üzerine gruptan yazıp aklınca laf sokmuş, çok ayıp etmiş bu sebep ile diğerleri de suçlu tepki vermediler diye düşünerek ve anneniz için geçmiş olsun dememeleri sebebi ile diğerleri de suçlu diyorum. Annemi saymayanın doğacak yavrusuna hediye almam tebrik dahi etmem açıkçası... Herkes haddini bilmeli...Kızlar akşam akşam çok sinir oldum ben mi abartıyorum bilmiyorum hemşireyım hastanede çalışıyorum üç tane yakın arkadasım var ikisi erkek biri kız dördümüz bir takılırız hep içlerinden birisi evli eşi doğum yapacak (eşi kaç kere rahatsızlandı hastanemize geldi ve hep ilgilendik) onun için para topladık bebeğe takmak için ben maaşı alınca vereceğimi söyledim arkadasa bu arada annem hasta onunla ilgileniyorum bu aralar ve kendime göre hesabım var borçlarım var. Her neyse bir WhatsApp grubumuz var ve arkadasım oradan bana mickeyy bana para verme yazmış anlamadım dedim bana para verme istemiyorum yazmış ve çok sinirlendim ben para vermicem demedim kimseye benimde kendime göre hesabım var problemlerim var naparsanız yapın diyip gruptan cıktım üstelik annem hasta olmasına ragmen geçmiş olsun bile demediler sadece düşünülmek istedim ben mi abartıyorum bilmiyorum muhtemelen suç bana kalıcak ve ben saka yaptım sen abarttın olacak abartıyor muyum kızlar sizce?
belkide durumunuzun farkında olduğu için sizi sıkıntıya sokmama adına para verme dedi yani bana öyle gibi geldi
Öyle bile olsa bunu gruptan değil ozelden yazmaliydi. Ayıp etmiş bencebelkide durumunuzun farkında olduğu için sizi sıkıntıya sokmama adına para verme dedi yani bana öyle gibi geldi
üzerine ev araba da yapın beyefendi isterse? ay ben bu saatten sonra çöp bile vermezdim hediye olarak.He ille eşine bir şey götürmek istersen bir bebek eşyası al ver , yeterki beyefendiye nakit geçmesin.Koy mesafeni sonra da.Kendi kendine tavır yapmış sadece birde vereceğim miktarı bile kendi belirledi
Hayir abartmiyorsun. Kimse kimseye bisey yapmak zorunda degil herkesin kendine gore hesabi oluyor arkadasinizin yaklasimi yanlis olmusKızlar akşam akşam çok sinir oldum ben mi abartıyorum bilmiyorum hemşireyım hastanede çalışıyorum üç tane yakın arkadasım var ikisi erkek biri kız dördümüz bir takılırız hep içlerinden birisi evli eşi doğum yapacak (eşi kaç kere rahatsızlandı hastanemize geldi ve hep ilgilendik) onun için para topladık bebeğe takmak için ben maaşı alınca vereceğimi söyledim arkadasa bu arada annem hasta onunla ilgileniyorum bu aralar ve kendime göre hesabım var borçlarım var. Her neyse bir WhatsApp grubumuz var ve arkadasım oradan bana mickeyy bana para verme yazmış anlamadım dedim bana para verme istemiyorum yazmış ve çok sinirlendim ben para vermicem demedim kimseye benimde kendime göre hesabım var problemlerim var naparsanız yapın diyip gruptan cıktım üstelik annem hasta olmasına ragmen geçmiş olsun bile demediler sadece düşünülmek istedim ben mi abartıyorum bilmiyorum muhtemelen suç bana kalıcak ve ben saka yaptım sen abarttın olacak abartıyor muyum kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?