- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pelininumudu
-
O sonradan aklıma geldi. Direk şaşırdığım için öyle sordumEşinizin ağzından merhaba yazsaydın önce onun verdiği tepkiye göre haraket etseydin kafandaki çelişkiye bi anlam yükleyebilirdin belki.
Sizinkini karşı taraf görmüyo hesap başkasının eline nasıl geçmiş anlamında dedim.Massengerdaki sohbet istegi face baglantisiyla atilmiyor mu? Yani ordan istek gonderen telefon numaramizi mi biliyorbana gruplardan tanimadigim insanlar gonderiyor da, nasil oluyor o...
Rehberinizdekilere atabilir ama biz bu kadını tanıyoruz.hatta eşim görüntülü ariym istersen daha önce hiç görmedim dedi .Kızım küçükken benim telefonumdan rehberden ilk kişiye seni seviyorum diye yazmış
Nasıl zor bir durum anlatamam herşey olabilir
S
Sizinkini karşı taraf görmüyo hesap başkasının eline nasıl geçmiş anlamında dedim.
Face adresimi sildim ama tablette messenger var annem kullandığı için messenger açık orada da istek gönder vs var kişileri ekle diye öneri var,hiç birisini tanımaz annem eşinizede böyle bir istek göndermiş olabilir kadın öneri kısmında çıkmıştır.Merhaba, kızlar sorum şu şekilde .geçen hafta cumartesi günü sabah saatlerinde eşime Messenger den bir kadın sohbet isteği atmış.eşimle ikimiz ortak kullanıyoruz hesabı ama eşimin adina kayıtlı ipek girmiyo genelde ben arkadaşlarla yazisirim.neyse bende bir haftadır girmedim dün gördüm eşime sordum tanımıyorum dedi kadın 40 45 yaşlarında bakımsız tuaf bir tip duruyo fotoda.ben isteği kabul Edip msj attm, merhaba eşime istek arltmissiniz sohbet için ne alaka dedim .nerden tanıyorsunuz.oda birileri resmimi kullanıp hesabımdn yazmış dedi .özür dilerim falan dedi uzatmadim ama inanmadimda .sizce böyle bir şey olmuş olabilirmi.?? Yani faceyi anlarimda Messenger herkesin kendi telinde telefon numarası ila bağlantılı birşey nasıl baskasi yazmış olabilir?
Sohbete davet etmiş ikitanede gülücük atmışFace adresimi sildim ama tablette messenger var annem kullandığı için messenger açık orada da istek gönder vs var kişileri ekle diye öneri var,hiç birisini tanımaz annem eşinizede böyle bir istek göndermiş olabilir kadın öneri kısmında çıkmıştır.
Anladım önerİ kısmında çıkmıştır sizin facebook öyle eklemiştir eşinizin bir bağlantısı olduğunu pek düşünmüyorum.Yada yanlışlıklada tıklamış olabilir,birileri hesabı kullansa ayrı hesap açar yada hesabı çalınsa giremez.Sohbete davet etmiş ikitanede gülücük atmış
Benim eşimde takilmaz ben ondan eminim de bu kadınlardaki yussuzluk pes ettirdi :)Pardon yanlis anlamisim o zaman,
Sacma sapan insanlar sohbet istegi atiyor cunku, cok takilmayin, esim her istek atana takilsa coktan beni bosamaliydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?