bana psikolojik şiddet uygulayan eski sevgilim, annesi ve destekleyen teyzem

Mümkünse sadece sınavınıza odaklanın. Böyle teyze de olmaz olsun. Teyzeniz laftan anlamıyorsa da ve sizi olumsuz etkiliyorsa şu sınav dönemi iletişiminizi azaltın mümkünse ara verin. Şuan tek odağınız sınav olsun..

O teyzene senin falin fallanmış .... diyorum.
Yahu kuzum yaşın hala küçük iyiki de kurtulmuşsun bunlar ana oğul seni kanser ederdi.
Oku mesleğini eline al sonra elini sallasan ellisi hiç onları dinleme ve sakın o dürzüye dönmeyi düşünme.

Teyzen çok meraklıysa o aileye kendi kızını yada tanıdığı birini versin ya cidden sinir oluyorum böyle insanlara sakın ama sakın ablacım kimseyi kafana takma.. Teyzen senin iyiliğini isteyen biri değil

Cocuk ve annesi beş para etmez ama teyzeniz ve anneanneniz için hangi sıfatı kullanmalıyım bilemedim.Kelimeler kifayetsiz

O eski sevgilinin anası olacak akıllı karı seni sahipsiz bulmuş, çekirdekten yetiştiririm demiş, küçük yaşta musallat olmuş. Teyzene bi fal kapatırım, fal nasıl oluyor görür. Kendi kızı, sülalesinden başka biri falan varsa ona kapatsın o falı. O atanamamış kaynana bozuntusu bişeyler koklatmış belli ki teyzene, iletişimi kes, sınavına çalış sen.

Tebrik ederim sizi. 19 yaşında hayatınızı geri almayı başarmışsınız bu cahillerden. Güzelce hazirlanin sınava güzel bir meslek edinin inşallah. Hayat daha yeni başlıyor sizin için. Bu olanlari da cocuklugunuza verin gitsin.

Küçücük çocukken aklını yıkamışlar resmen. Hiç biri senin iyiliğini düşünmüyor. Allahtan büyüdükçe olayların çarpıklığını ve yanlışlığını anlamış da vazgeçmişsin.

Asla teyzenden ve o eski sevgili ve annesinden nasihat alma. Hiç biri aklı başında insan değil. Eğer onların lafına gidersen seni sürekli itip kakarak hayatı sana zehir ederler.

Zaten o anası olacak çapsıza ayrı sinirlendim. Bulmuş sahipsiz kızı, ezdikçe ezmiş hadsiz. Ortada resmî bir bağ bile yokken sen nasıl azarlarsın el kadar öksüz kızı pislik kadın. Dönmüş bir de oğlunun ettiği küfürü övmediği kalmış. Neymiş karıya kıza gitmediği için şükretsinmiş. Hadi be ordan! Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışmış.

Hiçbir şeye razı olmak zorunda değilsin güzelim. En iyisine, en kibarına, en saygılısına layıksın. Ve böyle biri karşına çıkacaktır emin ol. Kimse sana bu değeri vermiyorsa da sen kendine ver. 14-15 yaşında yanlış bir karar verdin diye bu yanlışı ömür boyu sürdürmek zorunda değilsin. Sen kendi hayatına odaklan. Kendin için en doğru kararı vereceksin eminim

Neymiş karıya kıza gitmediği için şükretsinmiş. Hadi be ordan! Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışmış.
O dandik oğlu ağzına kılığına bakmadan karıya da kıza da gidecek evde gül gibi karısını bırakıp. '' Karıya kıza gitmiyor şükret. '' diyen kaynana o zaman da '' Erkektir yapar, aslan gibi oğlum tek karıyla yetinemiyor netsin, nerelerde atsın enerjiyi, elin o..su ile kendini denk tutma, onlarla işi 1 saat, sonra gelip senin koynunda uyur, otur evinde ağır ağır. '' diyecek.

19 yaşındasın, beynin zaten tam olarak gelişmemiş, sana kötü bir şey demiyorum, lütfen yanlış anlama ama zaten kendi başının çaresine bakmaya başlamadan veya ekonomik özgürlüğünü kazanmadan, ki en erken üniversite yıllarına denk geliyor, hiçbir romantik ilişki gerçek bir ilişki değil. Sen hayatının geri kalanı için inanılmaz değerli bir ders almışsın. Okuyup kendi hayatını kurman gerektiğini ve hayatın boyunca nasıl partnerler seçeceğini, hayatındaki zehirli insanlardan nasıl kurtulacağını öğreniyorsun. Daha yolun çok başı. Kendin için güzel ve doğru kararlar verebilecek olgunlukla olduğuna inanıyorum.

zaten aynı evde değiliz. teyzem farklı bi şehirde kendi çocuğu da yok. ilerde ona bakayım diye bana sevgi gösterdiğinden şüphe etmiyor değilim. başka türlü açıklayamıyorum

ayneeen öyle tam onun laflarını okuyomuş gibi oldum siz yazarken

Der, evet. O kaynanada o iğrençlik, o vicdansızlık potansiyeli var. Kendi oğluna gelince “ne yapsın benim oğluşum”, elin kızına gelince “sabret”. Sanki o kız taş kovuğundan çıktı. Anası babası onu zibidi, ağzı bozuk, saygısız oğlunun kahrını çekmek için mi dünyaya getirdi? Gitsin terbiye veremediği oğlunun kahrını kendisi çeksin. O da anasına sövsün sabah akşam. Nasılsa önemli değilmiş. Anası değil mi? Küfürleri kendisi yesin madem

5 yılımı bu şekilde heba ettiğim için köpek gibi pişmanım gerçekten. kuduruyorum sinirden aklıma geldikçe. ruh sağlığım, beden sağlığım her şeyim bozuldu. umarım bu yıl çok güzel bir yeri kazanıp kurtulurum bu parazit insanlardan. böyle olması da çok yalnız hissettiriyor kendimi. teyzemin bile iyiliğimi düşünmüyo olması

Ayy annesi normal karşılardan sonrasını okumadım . Önünde çoook uzun yıllar var. Önüne bak sınavlarına odaklan gerisini kafana takma

Bu da bir tecrübe. Pişman olma. Gelecek hayatın için çok önemli dersler almışsın. O aldığın dersler altın değerinde. Yanlışı tekrarlama yeter. Kendi hayatına odaklan. Enerjini pislik insanları idare etmeye değil, kendi hayatını kurmaya harca. Bırak onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar

zaten aynı evde değiliz. teyzem farklı bi şehirde kendi çocuğu da yok. ilerde ona bakayım diye bana sevgi gösterdiğinden şüphe etmiyor değilim. başka türlü açıklayamıyorum
Kendi anne babanız dışında kimseye bakmak zorunda değilsiniz, maddi yada manevi. Zaten size yaptıkları iyilik değil.
Bulduklar gencecik gözü açılmamış kız çocuğu. Kapmaya, Kapatmaya çalışıyorlar. Aman diyim aman. Çok dikkat et.
Okuyun ve kendi ayaklarınızın üstünde durun. Ekonomik bağımsızlık en önemlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…