- 16 Ağustos 2016
- 3.715
- 9.423
- 158
- Konu Sahibi maricinmaricin
-
O teyzene senin falin fallanmış .... diyorum.merhabalar ablalarım. ben 19 yaşındayım. arada sizden akıl almaya geliyorum buraya. sizle bir konu paylaşmak istiyorum ve akıl almak. benim 5 yıllık bir sevgilim vardı. bana sürekli küfreder, küçümserdi ama nasıl küfürler. annesine söylediğimde annesi bunlar küfür değil, annene sövse o zaman küfür olur derdi. ama gerçekten çookkk ağır küfürler ederdi bana. annesi bunda ne var ki derdi hep. bide oğlan çocuğu, enerjisini atamıyo, sana patlıyo o yüzden diye böyle olayı basite indirgeyip barıştırdı beni her seferinde. istese gider seni aldatır, karıya gider ama sadece sana küfrediyor, şükret falan diyodu. annesinin yaptıklarını da anlatayım; ben annemi kaybettim küçükken. ve bu yüzden bana zavallı, kimsesi yok falan diyip duruyodu yüzüme yüzüme. her gün görsem her gün söylüyordu bunu. ben çocuklarımın annesiyim, senin annen yok, benden başkası sana bu kadar sahip çıkmaz falan diyodu. yani evlenmiş gibiydik ve kaynanam gibiydi daha küçücük yaşta. ilk kez onların evine gittiğimde kıyafeti yanlış katladım diye seni gebertirim falan diye azar çekti bana hep böylelerdi. oğluna bakıcılık yaptırdı bana yıllarca beni böyle kura kura manipüle ede ede ve ben daha 14 15 yaşındayım. sana hiç dur diyen olmadı mı diyeceksiniz, onu anlatayım. teyzemle ve anneannemle tanıştırmıştım ikisini de, annesi tanışmak istemişti ısrarla. teyzeme ve anneanneme anlatmıştım bunları. çocuğun bize saygısızlığı yok diyip hiçbir şey demediler barış dediler. annesinin yaptıklarını da anlattım. sonuç olarak gidip onların yemeğini yedin dediler. böyle böyle ben yıllarca küçümsene küçümsene kafayı yemeye başladım. ayrıldım şükür, 1 2 ay oldu. teyzem bugün aramış diyor ki ikiniz barışın diye dilek dileyip fal kapattım. ve şu an sınav senemdeyim. tam derse oturacakken oturdum ağladım sinirimden hayır ya diyebildim sadece. bir şey dediğimde e sen buldun, sen sevgili oldun bizi tanıştırdın diyor. ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum. çocuklukta olan bişey başıma bela oldu saçma bi şekilde. ve annesi teyzemle asla konuşmayı kesmiyor sürekli konuşuyorlar. teyzem de kadınla konuşmayı kesmiyor
Cocuk ve annesi beş para etmez ama teyzeniz ve anneanneniz için hangi sıfatı kullanmalıyım bilemedim.Kelimeler kifayetsizmerhabalar ablalarım. ben 19 yaşındayım. arada sizden akıl almaya geliyorum buraya. sizle bir konu paylaşmak istiyorum ve akıl almak. benim 5 yıllık bir sevgilim vardı. bana sürekli küfreder, küçümserdi ama nasıl küfürler. annesine söylediğimde annesi bunlar küfür değil, annene sövse o zaman küfür olur derdi. ama gerçekten çookkk ağır küfürler ederdi bana. annesi bunda ne var ki derdi hep. bide oğlan çocuğu, enerjisini atamıyo, sana patlıyo o yüzden diye böyle olayı basite indirgeyip barıştırdı beni her seferinde. istese gider seni aldatır, karıya gider ama sadece sana küfrediyor, şükret falan diyodu. annesinin yaptıklarını da anlatayım; ben annemi kaybettim küçükken. ve bu yüzden bana zavallı, kimsesi yok falan diyip duruyodu yüzüme yüzüme. her gün görsem her gün söylüyordu bunu. ben çocuklarımın annesiyim, senin annen yok, benden başkası sana bu kadar sahip çıkmaz falan diyodu. yani evlenmiş gibiydik ve kaynanam gibiydi daha küçücük yaşta. ilk kez onların evine gittiğimde kıyafeti yanlış katladım diye seni gebertirim falan diye azar çekti bana hep böylelerdi. oğluna bakıcılık yaptırdı bana yıllarca beni böyle kura kura manipüle ede ede ve ben daha 14 15 yaşındayım. sana hiç dur diyen olmadı mı diyeceksiniz, onu anlatayım. teyzemle ve anneannemle tanıştırmıştım ikisini de, annesi tanışmak istemişti ısrarla. teyzeme ve anneanneme anlatmıştım bunları. çocuğun bize saygısızlığı yok diyip hiçbir şey demediler barış dediler. annesinin yaptıklarını da anlattım. sonuç olarak gidip onların yemeğini yedin dediler. böyle böyle ben yıllarca küçümsene küçümsene kafayı yemeye başladım. ayrıldım şükür, 1 2 ay oldu. teyzem bugün aramış diyor ki ikiniz barışın diye dilek dileyip fal kapattım. ve şu an sınav senemdeyim. tam derse oturacakken oturdum ağladım sinirimden hayır ya diyebildim sadece. bir şey dediğimde e sen buldun, sen sevgili oldun bizi tanıştırdın diyor. ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum. çocuklukta olan bişey başıma bela oldu saçma bi şekilde. ve annesi teyzemle asla konuşmayı kesmiyor sürekli konuşuyorlar. teyzem de kadınla konuşmayı kesmiyor
Çayı püskürttüm.Teyzene bi fal kapatırım, fal nasıl oluyor görür.
Sinirlerim zıpladı. Kendi kızı olsa ayırmak için büyü bile yaptırır.Çayı püskürttüm.
Böyle teyzeler de var işte.Sinirlerim zıpladı. Kendi kızı olsa ayırmak için büyü bile yaptırır.
O dandik oğlu ağzına kılığına bakmadan karıya da kıza da gidecek evde gül gibi karısını bırakıp. '' Karıya kıza gitmiyor şükret. '' diyen kaynana o zaman da '' Erkektir yapar, aslan gibi oğlum tek karıyla yetinemiyor netsin, nerelerde atsın enerjiyi, elin o..su ile kendini denk tutma, onlarla işi 1 saat, sonra gelip senin koynunda uyur, otur evinde ağır ağır. '' diyecek.Neymiş karıya kıza gitmediği için şükretsinmiş. Hadi be ordan! Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışmış.
zaten aynı evde değiliz. teyzem farklı bi şehirde kendi çocuğu da yok. ilerde ona bakayım diye bana sevgi gösterdiğinden şüphe etmiyor değilim. başka türlü açıklayamıyorumŞimdi kesinlikle konuşmayın, hayır diyin. Asla asla barismayin.
Anne teyze konuşsun dursun. Siz sınava girin başka şehir tercih edin. Uzaklaşın. Şu an için başka yapacak birsey yok. Çok canınızı sıkarlarsa rezillik çıkartın giderim evden, beni bir daha bulamazsınız diye bağırın çağırın ortalığı yıkın. Rezil olmazsınız merak etmeyin. Bazıları bundan anlıyor.
Aklıma şu geldi. Eski sevgilinin evinden gelen hiçbir șeyi yeme, çöpe at. Sorarlarsa yedim dersin.
ayneeen öyle tam onun laflarını okuyomuş gibi oldum siz yazarkenO dandik oğlu ağzına kılığına bakmadan karıya da kıza da gidecek evde gül gibi karısını bırakıp. '' Karıya kıza gitmiyor şükret. '' diyen kaynana o zaman da '' Erkektir yapar, aslan gibi oğlum tek karıyla yetinemiyor netsin, nerelerde atsın enerjiyi, elin o..su ile kendini denk tutma, onlarla işi 1 saat, sonra gelip senin koynunda uyur, otur evinde ağır ağır. '' diyecek.
Der, evet. O kaynanada o iğrençlik, o vicdansızlık potansiyeli var. Kendi oğluna gelince “ne yapsın benim oğluşum”, elin kızına gelince “sabret”. Sanki o kız taş kovuğundan çıktı. Anası babası onu zibidi, ağzı bozuk, saygısız oğlunun kahrını çekmek için mi dünyaya getirdi? Gitsin terbiye veremediği oğlunun kahrını kendisi çeksin. O da anasına sövsün sabah akşam. Nasılsa önemli değilmiş. Anası değil mi? Küfürleri kendisi yesin mademO dandik oğlu ağzına kılığına bakmadan karıya da kıza da gidecek evde gül gibi karısını bırakıp. '' Karıya kıza gitmiyor şükret. '' diyen kaynana o zaman da '' Erkektir yapar, aslan gibi oğlum tek karıyla yetinemiyor netsin, nerelerde atsın enerjiyi, elin o..su ile kendini denk tutma, onlarla işi 1 saat, sonra gelip senin koynunda uyur, otur evinde ağır ağır. '' diyecek.
Ayy annesi normal karşılardan sonrasını okumadım . Önünde çoook uzun yıllar var. Önüne bak sınavlarına odaklan gerisini kafana takmamerhabalar ablalarım. ben 19 yaşındayım. arada sizden akıl almaya geliyorum buraya. sizle bir konu paylaşmak istiyorum ve akıl almak. benim 5 yıllık bir sevgilim vardı. bana sürekli küfreder, küçümserdi ama nasıl küfürler. annesine söylediğimde annesi bunlar küfür değil, annene sövse o zaman küfür olur derdi. ama gerçekten çookkk ağır küfürler ederdi bana. annesi bunda ne var ki derdi hep. bide oğlan çocuğu, enerjisini atamıyo, sana patlıyo o yüzden diye böyle olayı basite indirgeyip barıştırdı beni her seferinde. istese gider seni aldatır, karıya gider ama sadece sana küfrediyor, şükret falan diyodu. annesinin yaptıklarını da anlatayım; ben annemi kaybettim küçükken. ve bu yüzden bana zavallı, kimsesi yok falan diyip duruyodu yüzüme yüzüme. her gün görsem her gün söylüyordu bunu. ben çocuklarımın annesiyim, senin annen yok, benden başkası sana bu kadar sahip çıkmaz falan diyodu. yani evlenmiş gibiydik ve kaynanam gibiydi daha küçücük yaşta. ilk kez onların evine gittiğimde kıyafeti yanlış katladım diye seni gebertirim falan diye azar çekti bana hep böylelerdi. oğluna bakıcılık yaptırdı bana yıllarca beni böyle kura kura manipüle ede ede ve ben daha 14 15 yaşındayım. sana hiç dur diyen olmadı mı diyeceksiniz, onu anlatayım. teyzemle ve anneannemle tanıştırmıştım ikisini de, annesi tanışmak istemişti ısrarla. teyzeme ve anneanneme anlatmıştım bunları. çocuğun bize saygısızlığı yok diyip hiçbir şey demediler barış dediler. annesinin yaptıklarını da anlattım. sonuç olarak gidip onların yemeğini yedin dediler. böyle böyle ben yıllarca küçümsene küçümsene kafayı yemeye başladım. ayrıldım şükür, 1 2 ay oldu. teyzem bugün aramış diyor ki ikiniz barışın diye dilek dileyip fal kapattım. ve şu an sınav senemdeyim. tam derse oturacakken oturdum ağladım sinirimden hayır ya diyebildim sadece. bir şey dediğimde e sen buldun, sen sevgili oldun bizi tanıştırdın diyor. ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum. çocuklukta olan bişey başıma bela oldu saçma bi şekilde. ve annesi teyzemle asla konuşmayı kesmiyor sürekli konuşuyorlar. teyzem de kadınla konuşmayı kesmiyor
Bu da bir tecrübe. Pişman olma. Gelecek hayatın için çok önemli dersler almışsın. O aldığın dersler altın değerinde. Yanlışı tekrarlama yeter. Kendi hayatına odaklan. Enerjini pislik insanları idare etmeye değil, kendi hayatını kurmaya harca. Bırak onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar5 yılımı bu şekilde heba ettiğim için köpek gibi pişmanım gerçekten. kuduruyorum sinirden aklıma geldikçe. ruh sağlığım, beden sağlığım her şeyim bozuldu. umarım bu yıl çok güzel bir yeri kazanıp kurtulurum bu parazit insanlardan. böyle olması da çok yalnız hissettiriyor kendimi. teyzemin bile iyiliğimi düşünmüyo olması
Kendi anne babanız dışında kimseye bakmak zorunda değilsiniz, maddi yada manevi. Zaten size yaptıkları iyilik değil.zaten aynı evde değiliz. teyzem farklı bi şehirde kendi çocuğu da yok. ilerde ona bakayım diye bana sevgi gösterdiğinden şüphe etmiyor değilim. başka türlü açıklayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?