bana psikolojik şiddet uygulayan eski sevgilim, annesi ve destekleyen teyzem

O pislik ve annesinden kurtulmuşsunuz. Arkanızda kimse yok onu bilerek hareket edin. Evlenmeden önce ekonomik olarak güçlenmeye bakın.

Sen kimseyi dinleme ,önüne bak, bir meslek sahibi olmaya çalış..
Annesiz olmak çok zor ama kimsenin sana karşı bu durumu kullanmasına izin verme, daha sağlam bas ayaklarını yere..
Lütfen teyze , eski sevgilin ve annesi olacak insanımsı yaratıklardan uzak dur..

Sevgi aramışsın küçüğüm erken yaşta ve yanlış adamla birliktesin. İnan seven adam bunları yapmaz ve annesin de bu yaptıklarına izin vermez. Sınavıma çalış üniversitene git sakın evlenmeyi düşünme sana bir abla tavsiyesi.

Valla helal olsun size. Boyle bir sacmalikla buyumenize ragmen kendinizi kurtarmissiniz. Sinava calismaya devam. Geri kalanlar gereksiz.

Normalde çalıştığının daha fazlasi kadar çalış. Güzel iş imkanlari olan bir bölüme yerleş. Bu teyzeyi, anneanneyi, amip eski sevgiliyi ve lanet anasını da göm geçmişe. Kendine cok guzel bir hayat çiz. Okudugun sehirde bir yaşam kurmaya çalış. Bütün imkanlar, fırsatlar seni bulsun hayatin boyunca. Çok guzel bir gelecegin olur umarim. Her şey gönlünce olsun.

Bu gencecik yaşında senden 10 yaş büyük insanların farkına varamadığı manipülasyonların farkına varmışsın çok sevindim. Yazını okurken seni sarıp sarmalayasım geldi. Beynin açık pırıl pırıl, her şeyin farkına varmışsın daha da önemlisi bunun için bir adım atmışsın. Kim ne derse desin sen hep önüne bak. Güzelce sınavlarına hazırlan hayat inşallah seni çok güzel yerlere getirir. O güzel yerlere gelmek için de çaba gerekli lütfen çabalamayı bırakma. Gerekirse insanlarla da mücadele et. Bomboş bir kişiden bir aileden berbat bir gelecekten kurtuldun bence. Daha kimler gelir kimler gider sakın geri dönme

Ah canım benim o kadar gençsinki..Çok kötü insanlara bulaşmışsın..Allah korumuş ayrılmışsın sakın barışma derslerine çalış sınava hazırlan.seni haketmeyen insanlara 1 dakikanı bile harcama..upuzun bir hayat var önünde..
Oğlu anasından beter anası oğlundan ahlaksız..
Ne yaşıyorsun nasıl bir hayatın var bilmiyorum ama sabret elbet iyi insanlar çıkar karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…