Bana sakın gülmeyin.

Bana daha önce çocuk doğurursan geçer demişti.Hormonlar değişime uğruyormuş.Belki bu yüzden demiştir size de. Yalnız ben yapmama rağmen, yıllardır kurtulamadım bu kistlerden. Uzun süre doğum kontrol hapı da kullandım. İlacı 3 ay kullanıyordum.3 ay sonunda azalma oluyordu ama sonra eski haline geri dönüyordu. Bu yüzden doktor kontrolünde bıraktım.

Çok geçmiş olsun

Bir cevap daha yazayım. Kistin ne kisti olduğu önemli. Mesela benim de anekoik kistim var doktor kendi kendine atabilirsin ameliyat gerekmez buyumedikce dedi. Böyle bir şey olabilir belki.

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Bir arkadaşım da adet öncesi çok ağrı çekiyordu, rahim iç zarında polip varmış.Alındıktan sonra rahat etti. Kendisi 45 yaşında ve bekardı. Doktor "bu yaşa kadar ilişkiye girmiş olman gerekirdi. " tarzı cümle kullanmıştı ve nedenini buna bağlamıştı. Herkes şaşırmış ama böyle bir şeyin doğru olma ihtimali bence çok yüksek.

Hormonlarla ilgili olarak bazen söyleyebiliyor doktorlar, bende yıllarca aşırı kanama tedavisi gördüm, bir doğum yapsan bunların hepsi bitecek diye söylerdi doktorum. Ayrıca yaşım daha gençken evlenmemi de önermişti, düzenli cinsel ilişki hormonların için önemli demişti belki kistler içinde böyle bir durum vardır bilemedim şimdi, ilk yorumumda güldüm ama

Evet bu dogru.. ben evlenmeden once yerden yere suruklenip kivaniyordum.. evlendimm agrilarim bitti sukur

Orta uere açtırsa
Monalazo, sende beni huylandıran bir şeyler vardı, şu açtığın konu ile iyice huylandım.
Önerdi ya da önermedi, böyle bir konuyu şu saatte "Bir derdim var"ın orta yerine açtıracak ruh halini merak ettim.
Konum görünmese nasıl yanıt alacağım. Demek ki bir yanıta ihtiyacım var. Ayrıca ben huylandığım için konu açtım. Bu doktorla görüşüyorum çünkü ve arkadaşıma bu soruyu sordu. O da emin olamadı bende, sapıkda olabilir somuçta. Valla birazdan hastaneye gidip bir jinekoloğa sorcağım, hastanıza bu tarz öneeilerde bulunuyormusunuz diye. Sadece sabredemedim, sizden fikir almak istedim. Sizin için huylanacak bir durum yok, ben huylanıyorum şu an. Çünkü başka garip sorularıda oldu yok ıslanıyormusun, kuruluk varmı, günlük bes kullanıyormusun gibisinden, birde ona canım dedi ya. Arkadaşıma . Arkadaşım diye mi öyle ilgilendi, yoksa çapkının önde gideni mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…