Bana sakın gülmeyin.

Doğal yollarla çözüm arayan bir doktormuş kendisi :KK70: :KK70: :KK70:

Orta uere açtırsa
Konum görünmese nasıl yanıt alacağım. Demek ki bir yanıta ihtiyacım var. Ayrıca ben huylandığım için konu açtım. Bu doktorla görüşüyorum çünkü ve arkadaşıma bu soruyu sordu. O da emin olamadı bende, sapıkda olabilir somuçta. Valla birazdan hastaneye gidip bir jinekoloğa sorcağım, hastanıza bu tarz öneeilerde bulunuyormusunuz diye. Sadece sabredemedim, sizden fikir almak istedim. Sizin için huylanacak bir durum yok, ben huylanıyorum şu an. Çünkü başka garip sorularıda oldu yok ıslanıyormusun, kuruluk varmı, günlük bes kullanıyormusun gibisinden, birde ona canım dedi ya. Arkadaşıma . Arkadaşım diye mi öyle ilgilendi, yoksa çapkının önde gideni mi???
Hiç böyle sorular soran doktor duymadım

Eğer bu sorduğu sorular normal değilse, onun doktor olması olmamasından daha kötü.
Hala bir ihtimal var diyorsun doktor olmasi konusunda. :D Bence degil. Olsa bile karisiyla arasinin bozuk oldugunu soyleyen bir doktor bunlari da soyler neden sasirdiniz ki

Arkadaşımla yazışması var, gidip bir doktora göstereceğim. Eğer bir terslik varsa icabına bakacağım.

Hala bir ihtimal var diyorsun doktor olmasi konusunda. :D Bence degil. Olsa bile karisiyla arasinin bozuk oldugunu soyleyen bir doktor bunlari da soyler neden sasirdiniz ki
Derdim doktor olup olmaması değil, sapık bir doktor olma ihtimali, düşünsene eğer öyleyse kadınlar güvenip ona muayeneye gidiyor. Yazışmaları bir doktora göstereceğim. Emin olmalıyım. Çünkü benimle böyle sapık sapık konular açmadı. Engellemiştim ama kaldırdım engeli, başka bir şekilde 19 gün sonra ulaştı bana çünkü. Bende onunla görüşmeyince büyük bir boşluğa düşmüştüm.

Derdim doktor olup olmaması değil, sapık bir doktor olma ihtimali, düşünsene eğer öyleyse kadınlar güvenip ona muayeneye gidiyor. Yazışmaları bir doktora göstereceğim. Emin olmalıyım. Çünkü benimle böyle sapık sapık konular açmadı. Engellemiştim ama kaldırdım engeli, başka bir şekilde 19 gün sonra ulaştı bana çünkü. Bende onunla görüşmeyince büyük bir boşluğa düşmüştüm.
Yazıştıklarına göre arkadaşının doktoru değil de herhangi bir doktor bu adam.
Yani ortada muayeneye gidip fikir alma yok?

Hayır, sosyal medya üzerinden yatdımcı oldu Arkadaşım ısrar etmişdi, tahlil sonuçlarına yorum istemişti. O da cevap verdi. Arkadaşımın sorunu lipoödemi var ve hormon itedavisi dahada artırıyor. Zaten yeni kilo vermişken hormon ilacı kullanıp, yeniden kilo almak istemiyor. Başka bir çözüm için yardım istemişti. Oda bayağı ilgilendi açıkcası.

Doktor acaba "Kendinden geciyor ama bari sana bir iyilik yapiyim" mi diye düşündü :Dilk defa duyuyorum

Hayır, sosyal medya üzerinden yatdımcı oldu Arkadaşım ısrar etmişdi, tahlil sonuçlarına yorum istemişti. O da cevap verdi. Arkadaşımın sorunu lipoödemi var ve hormon itedavisi dahada artırıyor. Zaten yeni kilo vermişken hormon ilacı kullanıp, yeniden kilo almak istemiyor. Başka bir çözüm için yardım istemişti. Oda bayağı ilgilendi açıkcası.
Adamın doktorluğundan bile emin değilmişsiniz şimdi okudum.
Bilmediğiniz kişilere sağlık gibi sıkıntı olabilecek bir konuyu neden açarsınız ki?

Arkadaşımla yazışması var, gidip bir doktora göstereceğim. Eğer bir terslik varsa icabına bakacağım.
Doktorlarinda isi yok sizin yazismalariniza bakıp akıl verecek. Ayağına gelen hastayla ilgilenmiyorlarda doğru düzgün. Nerde yaşıyorsunuz los Angeles mi ?

Günlük bez onermiyorlar alerjik bünyelere, lakin hangi doktora gidince kistim var dediginde mastürbasyon yap islaniyor musun kurumusun der.
Sapik işte bu seni yiyor doktorum diye böyle doktor mu olur yahu 😃😃
Sapik erkegin ilk aklina gelene mastürbasyondur zaten.
Bari doktora gidip rezil olma zaten umursamazlar bence de

Evli mi

Adamın doktorluğundan bile emin değilmişsiniz şimdi okudum.
Bilmediğiniz kişilere sağlık gibi sıkıntı olabilecek bir konuyu neden açarsınız ki?
Doktor olduğuna eminim, beni endişelendiren sapık bir doktor veya işini kötüye kullanan doktor olması. Bütün yazışmaları elbette ki böyle garip sorularla dolu değil.

Back
X