Bana sakın gülmeyin.

Yumurtalıklarında kistler olan bir hastaya doktor, mastürbasyon yapıp hormonlarını düzene sokabilirsin diye bir öneride bulunabilir mi.
Bunu söyleyen doktor diplomayı Pazar’dan aldı herhalde bir Yaşıma daha girdim

Hayırlısı ama bu doktorada cok guvenmeyin
Doktora güvenmiyorum. O benimle ne kadar eğleniyorsa bende onunla o kadar eğleniyorum. Bu ilişkiden başka bir beklenti içinde değilim. Boşanmamın sebebi onunla ilgili gelecek planları kurduğumdan değil ama yinede ona minnettarım çünkü evliliğimin ne kadar gereksiz ve boş olduğunu bana gösterdi. O olmasaydı boşanmayacaktım, hayatımı olduğu gibi kabullenecektüm, şu ana kadar yaptığım gibi. İyiki hayatıma dahil olmuş. Yalan yada değil, ama bana hissettirdiklerini yaşıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Yeniden makyaj yapmaya ve kendime özenmeye başladım. Yoga falan yapmaya başladım. Beni neşelendiriyor, mutlu ediyor. Belkide üzüleceğim sonunda. Bitecek ama olsun. Bugün mutluyum.

HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR

Artık benim felsefem bu.

Hakkınızda hayırlısı olsun!

Umarim istediginiz her duyguyu tadacaginiz gerçek bir erkekle karşılaşır ve mutlu olursunuz

Bence cok mantikli. Ureme cagindaki bir kadin duzenli bir seks hayati yoksa duzenli olarak masturbasyon yaparak hormonlarini dengeleyebilir. Bana da kistlerimden dolayi doktorlar kac defa evlendikten sonra normale donebilecegini soyledi de hicbiri masturbasyon demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…