- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 gun hem de.Derdim doktor olup olmaması değil, sapık bir doktor olma ihtimali, düşünsene eğer öyleyse kadınlar güvenip ona muayeneye gidiyor. Yazışmaları bir doktora göstereceğim. Emin olmalıyım. Çünkü benimle böyle sapık sapık konular açmadı. Engellemiştim ama kaldırdım engeli, başka bir şekilde 19 gün sonra ulaştı bana çünkü. Bende onunla görüşmeyince büyük bir boşluğa düşmüştüm.
Mastürbasyon yaparak hormon düzenini sağlamak ne kadar mümkünse,O adamın doktor ihtimali de o kadar mümkün.Yumurtalıklarında kistler olan bir hastaya doktor, mastürbasyon yapıp hormonlarını düzene sokabilirsin diye bir öneride bulunabilir mi.![]()
Daha önceki konunuza yazdıklarımı hatırlıyorsunuz değil mi? Yorumlarıma belki kızmıştınız belki gücenmiştiniz ama o yorumlarım aynen geçerli her birinin arkasındayım, belki adam gerçekten doktor, belki sorduğu sorular jinekoloji doktoru olarak sorması gereken sorulardır bilemem ama hani bana demiştiniz ya "ben sandığınız kadar saf bir kadın değilim, bu adam sizin dediğiniz gibi kötü niyetli biri olsa yakalamışken peşimi bırakmazdı." engelleyip sonra engelini kaldırdığınız adam yine gelmiş, niye gelmiş bence bir düşünün, sizinle bir aşk yaşayıp gelecek planı yapmak ya da mutsuz??? evliliğinden bunaldığı için gelmediğine ben şahsen kalıbımı basıyorum, adım kadar eminim buna, üstelik bu sefer arkadaşınıza da yazıyor, buradaki yazmak eğilimi size ve arkadaşınıza yürüyor, bodoslama gidiyor manasında.Eğer bu sorduğu sorular normal değilse, onun doktor olması olmamasından daha kötü.
Yumurtalıklarında kistler olan bir hastaya doktor, mastürbasyon yapıp hormonlarını düzene sokabilirsin diye bir öneride bulunabilir mi.![]()
Her konum cinsellik üzerine değil.Bizimle dalga geçiyorsunuz siz bence... Her konunuzun da cinsellikle ilgili olması çok enteresan...
Evet, polikistik over. Arkadaşımda lipoödem var ve ilaç kullanmak istemiyor. Hormon ilaçları daha fazla lipoödem yapıyor çünkü. Doktorda kasıklarındaki ağrıyı azaltmak için kendini tatmin etmesini önermiş. Ayrıca googleden araştırdım, cinsel ilişki veya partner yoksa mastürbasyon yapmanın, kalp sağlığından tutun, stresle baş etme hormon dengesi, beden sağlığı, adet sancılarının olmaması gibi pek çok konuda faydası var.Bana mantıklı geldi, polikistik over de falan ise yarayabilir, kist türleri farklı her kistin alınması gerekmiyor
Mune, ben bu adama güvenmemezlik edemiyorum. Elimde değil ya! Ayrıca çoğu zaman normal bir sohbet. Havadan sudan, gezilen, görülen yerlerden, siyasetten. Niyeti farklı olsa benimle neden zaman kaybetsin ki. Daha mutlu olabileceği insanlar varken. Bilemiyorum...Daha önceki konunuza yazdıklarımı hatırlıyorsunuz değil mi? Yorumlarıma belki kızmıştınız belki gücenmiştiniz ama o yorumlarım aynen geçerli her birinin arkasındayım, belki adam gerçekten doktor, belki sorduğu sorular jinekoloji doktoru olarak sorması gereken sorulardır bilemem ama hani bana demiştiniz ya "ben sandığınız kadar saf bir kadın değilim, bu adam sizin dediğiniz gibi kötü niyetli biri olsa yakalamışken peşimi bırakmazdı." engelleyip sonra engelini kaldırdığınız adam yine gelmiş, niye gelmiş bence bir düşünün, sizinle bir aşk yaşayıp gelecek planı yapmak ya da mutsuz??? evliliğinden bunaldığı için gelmediğine ben şahsen kalıbımı basıyorum, adım kadar eminim buna, üstelik bu sefer arkadaşınıza da yazıyor, buradaki yazmak eğilimi size ve arkadaşınıza yürüyor, bodoslama gidiyor manasında.
Hiç görmeyeceğim buluşmayacağım adam bana ne yapabilir diyebilirsiniz, açıkça yazayım mı? Bu tip adamlar sanaldan da olsa bir şeyler yaşasa yeterli oluyor onlar için, maksat eğlenmek olsun, kendi gibi sanaldan çapkınlık yapan arkadaşlarına:- Bir hatunla yazışıyorum, hatunun birkaç arkadaşı daha var, hepsine zarf atıyorum, artık hangisi olursa dostum. deyip böbürlenmek için.
Bunun size fiziken bir zararı olmaz ama siz bu adama kendinizi kaptırıyorsunuz, size aşık oluyor sanıyorsunuz, safsınız derken bunları kastediyordum, eğleniyorum ne var bir anı olarak kalacak dediğiniz adam duygularınızla oynuyor, farkındasınız ya da değilsiniz ama bugün olmasa daha sonra duygularınızla oynanması ağırınıza gidecek, zira biz kadınız, duygularımızla oynanmasından hiç hazzetmeyiz ve yaralanırız.
Benim doktor biraz idealist çıktı. Hastalarının mutluluğuna kendini adamış. Ayrıca sorunlarınızı iyileştirmeye çalışın. Hayat güzel. orgazm önemli.27 yaşındayım mastürbasyonu 2 yıl önce evlendikten sonra öğrendim duyardımda erkeklere has sanırdım o kadarda doktora gittim biride demediki yap diye kistimi Doğum kontrol hapıyla yok etmişti yani kadında olsa hiç bir doktor o konuda bi sıkıntın yoksa bunu söylemez ben orgazm olamıyorum ilişkide onu bile soramıyorum
Benim doktor biraz idealist çıktı. Hastalarının mutluluğuna kendini adamış. Ayrıca sorunlarınızı iyileştirmeye çalışın. Hayat güzel. orgazm önemli.
Gosterdiniz mi? ne soyledi?Yazışmaları bir doktora göstereceğim
İnternetten çok araştırdım ama hepsi aynı kapıya çıkıyor zevk alınan o noktada hissizim aslında çokta hayatıma bir engel değil ihtiyaç duymadım ondanda çok üstüne düşmedim böyle bi soru karşıma çıkınca yazmak istedim sadece doktorunda önerebileceği internette yazandan farklı olmaz sanırım olsun artık böylede mutluyum ne yapıyımBenim doktor biraz idealist çıktı. Hastalarının mutluluğuna kendini adamış. Ayrıca sorunlarınızı iyileştirmeye çalışın. Hayat güzel. orgazm önemli.
Arkadaşımın vardı böyle bir aorunu. Terapiste gitti. Cinsel terapiste tabi. Ona ev ödevleri vermişti, kendini tanıması ile ilgili. İlgilenirseniz doktorun ismini özelden veririm. Kendisinin vajimismus konusunda da kitapları var. Ünlü bir doktorumuzİnternetten çok araştırdım ama hepsi aynı kapıya çıkıyor zevk alınan o noktada hissizim aslında çokta hayatıma bir engel değil ihtiyaç duymadım ondanda çok üstüne düşmedim böyle bi soru karşıma çıkınca yazmak istedim sadece doktorunda önerebileceği internette yazandan farklı olmaz sanırım olsun artık böylede mutluyum ne yapıyım