Özel bir hastaneye gidip jinekoloğa gösterdim. Onunda kafası karıştı. Yorum yapamadı. Ne olur diyebildi ne olmaz. Yani çok usta bir manyakla karşı karşıyayımGosterdiniz mi? ne soyledi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel bir hastaneye gidip jinekoloğa gösterdim. Onunda kafası karıştı. Yorum yapamadı. Ne olur diyebildi ne olmaz. Yani çok usta bir manyakla karşı karşıyayımGosterdiniz mi? ne soyledi?
Sizin şu dr olduğunu iddia eden 20 yaş küçük adam ne olduYumurtalıklarında kistler olan bir hastaya doktor, mastürbasyon yapıp hormonlarını düzene sokabilirsin diye bir öneride bulunabilir mi.
EvetYumurtalıklarında kistler olan bir hastaya doktor, mastürbasyon yapıp hormonlarını düzene sokabilirsin diye bir öneride bulunabilir mi.![]()
Gerçekten mi?
Görüşüyorum hala.Sizin şu dr olduğunu iddia eden 20 yaş küçük adam ne oldumerak ettim
Bunu söyleyen doktor diplomayı Pazar’dan aldı herhalde bir Yaşıma daha girdimYumurtalıklarında kistler olan bir hastaya doktor, mastürbasyon yapıp hormonlarını düzene sokabilirsin diye bir öneride bulunabilir mi.
Hayırlısı, bosandiniz mi?Görüşüyorum hala.
Boşanıyoruz. Eylül, ekimi bulur ama çünkü adli tatildeyizHayırlısı, bosandiniz mi?
Hayırlısı ama bu doktorada cok guvenmeyinBoşanıyoruz. Eylül, ekimi bulur ama çünkü adli tatildeyiz
Doktora güvenmiyorum. O benimle ne kadar eğleniyorsa bende onunla o kadar eğleniyorum. Bu ilişkiden başka bir beklenti içinde değilim. Boşanmamın sebebi onunla ilgili gelecek planları kurduğumdan değil ama yinede ona minnettarım çünkü evliliğimin ne kadar gereksiz ve boş olduğunu bana gösterdi. O olmasaydı boşanmayacaktım, hayatımı olduğu gibi kabullenecektüm, şu ana kadar yaptığım gibi. İyiki hayatıma dahil olmuş. Yalan yada değil, ama bana hissettirdiklerini yaşıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Yeniden makyaj yapmaya ve kendime özenmeye başladım. Yoga falan yapmaya başladım. Beni neşelendiriyor, mutlu ediyor. Belkide üzüleceğim sonunda. Bitecek ama olsun. Bugün mutluyum.Hayırlısı ama bu doktorada cok guvenmeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun!Doktora güvenmiyorum. O benimle ne kadar eğleniyorsa bende onunla o kadar eğleniyorum. Bu ilişkiden başka bir beklenti içinde değilim. Boşanmamın sebebi onunla ilgili gelecek planları kurduğumdan değil ama yinede ona minnettarım çünkü evliliğimin ne kadar gereksiz ve boş olduğunu bana gösterdi. O olmasaydı boşanmayacaktım, hayatımı olduğu gibi kabullenecektüm, şu ana kadar yaptığım gibi. İyiki hayatıma dahil olmuş. Yalan yada değil, ama bana hissettirdiklerini yaşıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Yeniden makyaj yapmaya ve kendime özenmeye başladım. Yoga falan yapmaya başladım. Beni neşelendiriyor, mutlu ediyor. Belkide üzüleceğim sonunda. Bitecek ama olsun. Bugün mutluyum.
HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR
Artık benim felsefem bu.![]()
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun!
Umarim istediginiz her duyguyu tadacaginiz gerçek bir erkekle karşılaşır ve mutlu olursunuz![]()