- 13 Mart 2016
- 9
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Kalbimkirik100
-
İlk defa böyle şeyler duydum dahazla tutamadı içinde heralde b.k m.k demesi zaten içimden bir çok şeyi götürdü jübileyi salakla yaptıSaygisini simdiden bozan bir insanla bir omur nasil geçicek ? Benim eski sevdigim de bana ULAN lafini kullaninca buz gibi sogumustum..sorsan herkes sevgi saygi istiyorum ...becerebilen var mi ? yok
Sessizliğimi bozmak istemiyorum çünkü ona yapabileceğim en doğru şey insan muamelesi yapmamak ne yalan söyliyim çok fena içimde kaldıHâlâ geç kalmış değilsiniz, bence şimdi siz de ona "sensin salak " diye msj atın ,hiç durmayın atın valla
Neremi yormalıyım bir dahakine :) kalp hastasıyım o yorulursa daha fenaSen de ona manyak deseydin.
Bir de beyninde sızı hissetmiş, beyin kıymetli bir organdır böyle meseleler için onu yorma bir dahakine.
Evlenme teklifini kabul etmedimSen salaksan seninle ne isi varmis bunca zaman allahin malinin?
Şimdi bir laf vardır kardeşim, seni bir tarafıma bile takmıyorumNeremi yormalıyım bir dahakine :) kalp hastasıyım o yorulursa daha fena
Eee sebepsiz degildirEvlenme teklifini kabul etmedim
İnsan yıllarını geçirdiği birinden böyle şeyler duyunca çok koyuyormuş normalde o mahale bile takmayan biriyimdir emin olun gönül işleri insanı manyaklaştırıyorŞimdi bir laf vardır kardeşim, seni bir tarafıma bile takmıyorumHa bildin mi? O mahali bile yorman haksızlık olur bence ama illa yoracaksan oraya havale et derim şahsen.
Adam değilmişben lafa bakarım laf mı diye bi de söyleyene bakarım adam mı diye msj at ona
Çok garip hakaretlere girdi söylemedi de ısrar edincede hakaret etti ne halin varsa gör dedim elimden sadece bu geldiaaa adama bak ne insanlar var Allahımhiç üzülme bile bununla zaten ömür geçmezdi terbiyesini bozduğu kişi bir bayan çok ayıp yaptığı ve herşeyden önce durup dururken susmasıda tamamen saçmalık
İlk defa böyle şeyler duydum dahazla tutamadı içinde heralde b.k m.k demesi zaten içimden bir çok şeyi götürdü jübileyi salakla yaptı
Oh çok iyi yapmışsın. Kendini ne b.k sanıyosaEvlenme teklifini kabul etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?