• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana salak dedi

Kalbimkirik100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
9
9
1
36
Sevgili oldum olduğum şahısla bir haftadır aramız çok kötüydü sebebini bilmiyorum birdenbire mesaj arama herşeyi kesti ben arayınca bir sorun olmadığını söylüyordu en son artık ne olacaksa olsun dedim ve patladım hala sorun yok görüşmek istiyorum dedi neden böylesin o zaman neden aramıyorsun dedim b.k aramıyorum dedi bende terbiyeyi bozunca ne yaparsan yap ne varsa da ilgilenmiyorum artık dedim bir şey yok diyorum salak mısın beynin almıyor mu dedi. Normalde sert asla lafını esirgemeyen ben dondum ve hiç birşey diyemedim sadece beynimde bir sızı hissettim hayatımda ilk defa üzüntüyü iliklerimde hissettim o konuşmadan sonra bir hafta geçti ne mesaj ne arama olmadı zaten affedebileceğimi sanmıyorum neden anlatıyorum onuda bilmiyorum çok üzgünüm sadece :(

Ona haddini bildiremeyip oturdum üzüldüm kendime kızgınım aslında onu nasıl tanıyamadım? Evlenme teklif etti ama kabul etmedim şartlar çok kötü çünkü sonrasında bu hale geldik

Saygisini simdiden bozan bir insanla bir omur nasil geçicek ? Benim eski sevdigim de bana ULAN lafini kullaninca buz gibi sogumustum..sorsan herkes sevgi saygi istiyorum ...becerebilen var mi ? yok
İlk defa böyle şeyler duydum dahazla tutamadı içinde heralde b.k m.k demesi zaten içimden bir çok şeyi götürdü jübileyi salakla yaptı

aaa adama bak ne insanlar var Allahım:KK12:hiç üzülme bile bununla zaten ömür geçmezdi terbiyesini bozduğu kişi bir bayan çok ayıp yaptığı ve herşeyden önce durup dururken susmasıda tamamen saçmalık o_O

Şimdi bir laf vardır kardeşim, seni bir tarafıma bile takmıyorum :KK70: Ha bildin mi? O mahali bile yorman haksızlık olur bence ama illa yoracaksan oraya havale et derim şahsen.
İnsan yıllarını geçirdiği birinden böyle şeyler duyunca çok koyuyormuş normalde o mahale bile takmayan biriyimdir emin olun gönül işleri insanı manyaklaştırıyor

aaa adama bak ne insanlar var Allahım:KK12:hiç üzülme bile bununla zaten ömür geçmezdi terbiyesini bozduğu kişi bir bayan çok ayıp yaptığı ve herşeyden önce durup dururken susmasıda tamamen saçmalık o_O
Çok garip hakaretlere girdi söylemedi de ısrar edincede hakaret etti ne halin varsa gör dedim elimden sadece bu geldi

İlk defa böyle şeyler duydum dahazla tutamadı içinde heralde b.k m.k demesi zaten içimden bir çok şeyi götürdü jübileyi salakla yaptı

Halamın bir lafi var "insani sinirliyken tanırsın" gerçektende öyle odun herifler sinirliyken hemen gerçek yuzleri ortaya çikiyor..boşver kafana takmaya değmez senin değerini bilip sevicek bir insan elbet cikar karşina.

Back
X