- 11 Ocak 2020
- 8
- -3
- 3
- 29
- Konu Sahibi nergisimsi
-
Hakaret şiddet herşey var ve hala "bana saygısı yok mu beni sevmiyor mu"diye soruyorsunuz.Bunu ayrıca merak ediyorum, ben 5.sınıf tıp öğrencisiyim, sevgilim de bir dönem üstte, 6.sınıfta.
Önceki konumda da anlatmıştım zaten, hakaret, saygısızlıklar falan şiddete varan boyutlara geldi. Bir hanımefendi konuya yazmıştı, kendinize denk veya yukarıda bir kadınla olduğunuz için olabilir diye. Gerçekten bundan olabilir mi, sürekli seni seviyorum falan diyen 1,5 senelik sevgilim. Cidden benden çok daha aşağıda bir kız olsaydı böyle davranmaz mıydı?
eee sende banlana kadar 35748 tane konu acacan heraldeeBunu ayrıca merak ediyorum, ben 5.sınıf tıp öğrencisiyim, sevgilim de bir dönem üstte, 6.sınıfta.
Önceki konumda da anlatmıştım zaten, hakaret, saygısızlıklar falan şiddete varan boyutlara geldi. Bir hanımefendi konuya yazmıştı, kendinize denk veya yukarıda bir kadınla olduğunuz için olabilir diye. Gerçekten bundan olabilir mi, sürekli seni seviyorum falan diyen 1,5 senelik sevgilim. Cidden benden çok daha aşağıda bir kız olsaydı böyle davranmaz mıydı? Bana saygısı bunlara mı bağlı ya?
Sadece meslek olarak değil senin davranışların yüzünden de sana saygı duymuyordur. Sen sınırlarını koyacaksın. Seviyorum diye herşeyine göz yummayacaksin. İkinizin ilişkisi zaten sağlıklı bir ilişki olmadığı için de bu duruma düştünüzBunu ayrıca merak ediyorum, ben 5.sınıf tıp öğrencisiyim, sevgilim de bir dönem üstte, 6.sınıfta.
Önceki konumda da anlatmıştım zaten, hakaret, saygısızlıklar falan şiddete varan boyutlara geldi. Bir hanımefendi konuya yazmıştı, kendinize denk veya yukarıda bir kadınla olduğunuz için olabilir diye. Gerçekten bundan olabilir mi, sürekli seni seviyorum falan diyen 1,5 senelik sevgilim. Cidden benden çok daha aşağıda bir kız olsaydı böyle davranmaz mıydı? Bana saygısı bunlara mı bağlı ya?
ya o lafları işte kavga siniriyle mi söylüyor yoksa hakikaten artık bana saygı duyma ihtimali kalmadı mı, çünkü ben seviyordum onu açıkçası. Yine de bana olan saygısını tamamen yitirdiyse, sağlıksız bir evlilik yapmayacağım. Tek taş almıştım teklif yapacaktım bu yılın sonunda.Hakaret şiddet herşey var ve hala "bana saygısı yok mu beni sevmiyor mu"diye soruyorsunuz.
Mantık??
Ya arkadaşım insan saygi duyduğu birine kufretmez. Kaldı ki kendisine küfreden birine de sağlıklı bir insan evlilik düşünmez.ya o lafları işte kavga siniriyle mi söylüyor yoksa hakikaten artık bana saygı duyma ihtimali kalmadı mı, çünkü ben seviyordum onu açıkçası. Yine de bana olan saygısını tamamen yitirdiyse, sağlıksız bir evlilik yapmayacağım. Tek taş almıştım teklif yapacaktım bu yılın sonunda.
Bak canım yaşın gereği olgun düşünemiyorsun..bir insan kadın yada erkek fark etmez sinirli bile olsa ağzından çıkan sözlere dikkat etmesi gerek..etmiyorsa ya yapısı gereği zaten kaba saba saygısız bir insandır yada size saygısı yokturya o lafları işte kavga siniriyle mi söylüyor yoksa hakikaten artık bana saygı duyma ihtimali kalmadı mı, çünkü ben seviyordum onu açıkçası. Yine de bana olan saygısını tamamen yitirdiyse, sağlıksız bir evlilik yapmayacağım. Tek taş almıştım teklif yapacaktım bu yılın sonunda.
hanımefendi meslek başka bir şey, bir insanın tanısını tedavisini belirlerken bilim yapıyoruz, duygularımızla hareket etmiyoruz, algoritması bellidir bu işin. Yani eşiyle kavga eden öğretmen için bunları söylemiyorsunuz da doktor olunca olayı abartmayın. İçten içe doktorlara olan öfkeyi yansıtıyorsunuz, ben anlayabiliyorum sizi de ama mesleğimle konunun alakası yok. İşimde iyiyim.Sizin gibiler de tıp okuyor malesef. İkinizinde psikolojizi bozuk ve kendi hayatınıza dair doğru kararları veremiyorsunuz, ileride size düşen hastaların Allah yardımcısı olsun.
E yok artikya o lafları işte kavga siniriyle mi söylüyor yoksa hakikaten artık bana saygı duyma ihtimali kalmadı mı, çünkü ben seviyordum onu açıkçası. Yine de bana olan saygısını tamamen yitirdiyse, sağlıksız bir evlilik yapmayacağım. Tek taş almıştım teklif yapacaktım bu yılın sonunda.
işte problem şu, ciddi düşünmeye başlıyordum artık. Ümidim yıkıldı ya, bu kızı istiyordum, baya da emek verdiğim için çabaladım. Öylesine bir ilişki değildi, ondan önce de ilişkilerim olmuştu ama bu kadar üstüne düşmemiştim. Evli gibiydik artık.Bak canım yaşın gereği olgun düşünemiyorsun..bir insan kadın yada erkek fark etmez sinirli bile olsa ağzından çıkan sözlere dikkat etmesi gerek..etmiyorsa ya yapısı gereği zaten kaba saba saygısız bir insandır yada size saygısı yoktur
Ve ilişkilerde sevgiden çok daha önemlidir saygılı olmak.
Vazgeç bu kızdan mutsuz olursun
E yok artikya herseyi geç annene o.pu diyen biriyle nasil evlenmek isterki insan. Seni cirmalasin parçalasın ama sen saygisi bittimi yoksa sinirden mi de. Yani seni bicaklasa ve seni seviyorum saygım var ama sinirimden oldu affet dese solugu nikah salonunda alacak gibisin
Konunun fake olduguna emin oldum. Niyet kizlarla muhabbetya o lafları işte kavga siniriyle mi söylüyor yoksa hakikaten artık bana saygı duyma ihtimali kalmadı mı, çünkü ben seviyordum onu açıkçası. Yine de bana olan saygısını tamamen yitirdiyse, sağlıksız bir evlilik yapmayacağım. Tek taş almıştım teklif yapacaktım bu yılın sonunda.
Olsun zararın neresinden dönersen kâr derler bilirsin.işte problem şu, ciddi düşünmeye başlıyordum artık. Ümidim yıkıldı ya, bu kızı istiyordum, baya da emek verdiğim için çabaladım. Öylesine bir ilişki değildi, ondan önce de ilişkilerim olmuştu ama bu kadar üstüne düşmemiştim. Evli gibiydik artık.
Ya napayım ki :/ Her şey hazırdı, bu yıl evlenme teklifi edip yüzüğü takacaktım en azından. : (
hanımefendi inanın kızlarla konuşmak istediğim yok, ben ondan şu an ayrılsam dahi hayatıma kimseyi almayacağım. İlişkimizin başlarında beni çok mutlu etti, kendisini hala içten içe sevdiğim için konu açıyorum. Neyse. Sizler bir erkeğin samimiyetine inancını yitirmişsiniz, size lafım geçmez.Konunun fake olduguna emin oldum. Niyet kizlarla muhabbet
Konu bahane, kk-da kizlarla muhabbet şahane
Duygu sömurusu gecmiyor bana. Yemem benhanımefendi inanın kızlarla konuşmak istediğim yok, ben ondan şu an ayrılsam dahi hayatıma kimseyi almayacağım. İlişkimizin başlarında beni çok mutlu etti, kendisini hala içten içe sevdiğim için konu açıyorum. Neyse. Sizler bir erkeğin samimiyetine inancını yitirmişsiniz, size lafım geçmez.
olsun yemeyin siz.Duygu sömurusu gecmiyor bana. Yemem ben
Eski konuda soru sordun bir suru cevap aldin. Neyin israri? Ayni konuyu yeniden acip devam ediyorsun. Cok mu kizsin kaldin? Neyin kafasi bu?olsun yemeyin siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?