- Emoji Skoru
- -3
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi nergisimsi
-
ya ben kızlardan bıktım ne kızı abiEski konuda soru sordun bir suru cevap aldin. Neyin israri? Ayni konuyu yeniden acip devam ediyorsun. Cok mu kizsin kaldin? Neyin kafasi bu?
hayatımda daha evvel evlenmedim, tecrübeli olduğumu iddia ettiğim bir konu değil zaten bu. Düzelir dedim belki, kavganın heyecanıyla falan böyle diyordur dedim. Ama başka ilişkileri duyuyorum, kız sevgilisine saygı duyuyor ya, onların sevgilisi doktor değil mesela, acaba diyorum mesele bu mu, benimki benle denk diye mi böyle saygısız.. Çünkü başka sebep bulamıyorum ki, seviyordum da kızı, gerçekten niyetim ciddiydi. Napacağımı bilemedim o yüzden.Sizin kendinize saygınız yok ki kızın size saygısı olsun...
"Ben 5. sınıfım, o 6. Benden yukarıda olduğu için mi böyle" demişsiniz de bu nasıl seviye farkı?
Ömrünüzün belki 60 senesini birlikte geçireceksiniz. Şu anki saygısızlıkların, şiddetin sebebinin birinizin 1 yıl önce mezun olması olabileceğini düşünecek kadar çocuksunuz ama evlenmeye kalkıyorsunuz.
Büyümeden evlenmeyin lütfen.
hayatımda daha evvel evlenmedim, tecrübeli olduğumu iddia ettiğim bir konu değil zaten bu. Düzelir dedim belki, kavganın heyecanıyla falan böyle diyordur dedim. Ama başka ilişkileri duyuyorum, kız sevgilisine saygı duyuyor ya, onların sevgilisi doktor değil mesela, acaba diyorum mesele bu mu, benimki benle denk diye mi böyle saygısız.. Çünkü başka sebep bulamıyorum ki, seviyordum da kızı, gerçekten niyetim ciddiydi. Napacağımı bilemedim o yüzden.
Bunu ayrıca merak ediyorum, ben 5.sınıf tıp öğrencisiyim, sevgilim de bir dönem üstte, 6.sınıfta.
Önceki konumda da anlatmıştım zaten, hakaret, saygısızlıklar falan şiddete varan boyutlara geldi. Bir hanımefendi konuya yazmıştı, kendinize denk veya yukarıda bir kadınla olduğunuz için olabilir diye. Gerçekten bundan olabilir mi, sürekli seni seviyorum falan diyen 1,5 senelik sevgilim. Cidden benden çok daha aşağıda bir kız olsaydı böyle davranmaz mıydı? Bana saygısı bunlara mı bağlı ya?
Bunu ayrıca merak ediyorum, ben 5.sınıf tıp öğrencisiyim, sevgilim de bir dönem üstte, 6.sınıfta.
Önceki konumda da anlatmıştım zaten, hakaret, saygısızlıklar falan şiddete varan boyutlara geldi. Bir hanımefendi konuya yazmıştı, kendinize denk veya yukarıda bir kadınla olduğunuz için olabilir diye. Gerçekten bundan olabilir mi, sürekli seni seviyorum falan diyen 1,5 senelik sevgilim. Cidden benden çok daha aşağıda bir kız olsaydı böyle davranmaz mıydı? Bana saygısı bunlara mı bağlı ya?
Sizin gibiler de tıp okuyor malesef. İkinizinde psikolojizi bozuk ve kendi hayatınıza dair doğru kararları veremiyorsunuz, ileride size düşen hastaların Allah yardımcısı olsun.