Bana saygı duymuyor mudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konuda soru sordun bir suru cevap aldin. Neyin israri? Ayni konuyu yeniden acip devam ediyorsun. Cok mu kizsin kaldin? Neyin kafasi bu?
ya ben kızlardan bıktım ne kızı abi istemiyorum merak etmeyin, dertliyim sadece, banlanana kadar alabildiğim kadar cevap alayım dedim.

Yok mu bunu banlayan ya? Site rehberleri burda olsa keske.

Açık ve net konus sevgilinle sonra kararını ver ya devam yada terk edeceksin

Sizin kendinize saygınız yok ki kızın size saygısı olsun...
"Ben 5. sınıfım, o 6. Benden yukarıda olduğu için mi böyle" demişsiniz de bu nasıl seviye farkı?
Ömrünüzün belki 60 senesini birlikte geçireceksiniz. Şu anki saygısızlıkların, şiddetin sebebinin birinizin 1 yıl önce mezun olması olabileceğini düşünecek kadar çocuksunuz ama evlenmeye kalkıyorsunuz.
Büyümeden evlenmeyin lütfen.

hayatımda daha evvel evlenmedim, tecrübeli olduğumu iddia ettiğim bir konu değil zaten bu. Düzelir dedim belki, kavganın heyecanıyla falan böyle diyordur dedim. Ama başka ilişkileri duyuyorum, kız sevgilisine saygı duyuyor ya, onların sevgilisi doktor değil mesela, acaba diyorum mesele bu mu, benimki benle denk diye mi böyle saygısız.. Çünkü başka sebep bulamıyorum ki, seviyordum da kızı, gerçekten niyetim ciddiydi. Napacağımı bilemedim o yüzden.

Ben de evli değilim, bunu düşünmek için evli olmak gerekmiyor zaten. Yaşınız küçük sadece. Tabii konu gerçekse...

Sevgilimle meslektaşız, ondan 3 yaş büyüğüm ve ondan önce mezun oldum.
Sizin mantıkla bakarsak adamı her gün ıslak hortumla dövmem lazım.
Saygıyla bunların ne alakası var?

Böyle ilişki olmaz. Ayrılıp kurtulun.
Bela olursa da şikayetçi olun.

Bu müsvette annesinin telefonundan üyeliği aktif ettirmiş itin tekidir. Az önce telefon ettim annesi açtı, kadının hiç bir şeyden haberi yok. Sonra bir delikanlı çıktı ona bir güzel sıvadım. Bir isim verdim, bu kim dedim, bizim soyadımız o değil dedi lan kim bu isim diyince abim diye yumurtladı. Ben tekrar fırçayı kayınca kapandı gitti.

Ezik bir velet dikkate alıp yorum dahi yapmayın sitede 2 tane daha üyeliği var.

S senibulmaliyim , A Asparagin

Son düzenleme:

Tıp öğrencisi filanda değil 2 kelimeyi yan yana getiremedi !

Sizin gibiler de tıp okuyor malesef. İkinizinde psikolojizi bozuk ve kendi hayatınıza dair doğru kararları veremiyorsunuz, ileride size düşen hastaların Allah yardımcısı olsun.

tıp filan okumuyor, uktesi o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…