Bana Şiddet Uyguladığı İçin Onu Terkettim :(

sevgilinizin burcu boğa mı? eğer öyleyse bir noktadan sonra kendilerini kaybediyorlar,karşısındaki nesnenin insan,sevgili,düsman hiç ayırt etmeksizin kilitlenip saldırıyorlar.O andaki canavarın sevgiliniz olmadıgını temin edebilirim.

cnm durumuna çok üzüldüm...
hem üzüldüm hem kızdım sana...
benim bildiğim tek bişey var, sevginin ve şiddetin bir arada olmayacağı...
sen değerlisin, tek bi hayatın var,dünyaya bi kez daha gelme gibi bi şansın da yok...
sana değer vermeyen, boğazına sarılacak kadar gözü dönmüş, vucudunda morluklar bırakacak kadar cani bi adama hala seviyorum diyebiliyosun ya, hah işte sevgi değil bu...
saplantı, takıntı, senin psikolojik durumda normal değil bence, bütün bu yaşadıklarından sonra ki bu ilk değil öncesi de olmuş, hala sevgiden aşktan bahsetmen, o adam kadar seni de aciz yapar...
gerçekten çok yazık....

benim de başıma gelmişti evdeydik gidicem dedim diye adam sinirlendi evde boğazımdan tutup koltuğa ittirdi

yemin ederim o an öyle bir gözüm döndü ki küfür ederek öyle bir bağırdım ki, kumanda sandalye attım ona doğru, sandalye kırıldı, yere çaldım eşyaları, resmen gözümden ateş çıktı.
kalakaldı karşımda, şok oldu. oturdu birden ''sakin ol..'' dedi.
sonra beni aradı mesaj attı mail attı ama asla dönmedim nefret ettim. sen nasıl hala onunla ilgili romantik şeyler yazabiliyorsun? nasıl?
ben o gün eve döndüğümde annem camda bekliyordu beni, annemi gördüm gözlerim doldu, bana hiç kıyamayan, benim için her şeyi yapan annemi gördüm. boğazımdaki kızarıklığı sakladım şalla, anneme hiç anlatmadım üzülmesin diye.

sen nasıl nasıl hala aşkımız bıdı bıdı diyorsun! evli misin? çocukların mı var? hayır!
insan böyle bir durumda karşısındakinden tiksiniyor, sen ise hala romantik şeyler yazabiliyorsan bu durumdan hiç de öyle kötü etkilenmemişsin demektir. kanıksamışsın demektir. affedeceksin demektir. yine vursun bana bi erkek onun tepesinde kırarım yine sandalye

Konununuzu ve sonraki yorumunuzu okuyarak yazmak istedim
siz o caniye aşıksınız , gözleriniz gerçekleri görmüyor , öldürmek amaçlı dayak atıyor her yerinizi morartıyor, saçlarınızı koparıyor ve siz ondan şikayetçi olmuyorsunuz
ben burada okurken sinirden delirdim adi pislik bir adam o , lütfen gözlerini açın yada burada ikinizi tanımadan objektif yorum yapan insanların yazdıklarına inanın , dikkate alın
siz şimdi affettiniz , böyle yaparak belkide ona olan aşkınızı ,sevginizi göstermeye çalışlıyorsunuz
belkide onu affederek kendinizce ona bak sen eziyet ettin ama ben seni affedecek kadar seni çok seviyorum demek istiyorsunuz , bu şekilde onunda hatasını anlayıp özür dileyeceğiniz sanıyorsunuz
ama o sizin affınızdan ne anlıyor biliyormusunuz ,kendince seni onu dövmeni hakkettiğini , suçlu sizin olduğunuzu çünkü onu siz sinirlendirdiniz ve onu affederek bunun doğruluğunu ona iyice gösterdiniz , o böyle düşünüyor
ve en kötüsü bu şekilde onun yaptığı bu davranışı ödüllendirdiniz
hemen şikayetçi olun yoksa tekrardan sizi dövücek , ALLAH korusun ama bu sefer belkide öldürecek , değermi böyle biri için ölmeye , ben şahsen hiç bir erkek için düzenimi bile bozmam hayat benim hayatım önce ben derim hep , sende böyle düşün
kesinilikle şikayetçi olun , kesinlikle görüşmeyin eğer bu kadar yazılanlara rağmen seviyorum haklıydı falan diye düşünüyorsanızda hemen uzmandan yardım alın çünkü mantıklı düşünemiyorusunuz demektir

canım ama adamın burcu boğa diye affmı etsin benmi yanlış anladım eğer öyleyse kusura bakma

canım ama adamın burcu boğa diye affmı etsin benmi yanlış anladım eğer öyleyse kusura bakma

dayağın hiç bir açıklaması olamaz. hele ki burç, asla. allah aşkına bu kadar burçlardan medet ummasın insanlar... dayağın hiç bir bahanesi olamazzz.

içimden bişeyler koptu gitti.neler yazacağımı bilemedim.keşke yaşanmasaydı,keşke kötü bir kabul olsaydı.hakkında hayırlısı cnm....

Biz burada yazıyoruz çiziyoruz da..Konu sahibi çoktaan barışıp,melek aşkının evine gitti bence..yoksa yalnızlıktan girip bakardı,iki satır yazardı...

Bana Kelebek mavisi 3-4 ayda bir konu açıp,sonra burada herkesin (yazan herkes çok samimi) yorumlarını okuyup eğleniyor gibi geldi.Açtığı konulara bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.Usta bir yazar kaleminden çıkmış gibi yazdıkları ve hep aynı hayret ifadesi ilk defa başına gelmiş gibi...

kavga neden çıktı,yani seni neyle suçluyorki boğazına yapıştı ?

yazdığını şimdi okudum haklısın sanki edebiyat okumuş biri gibi.biri sana bunları yapıyor sen sinirden böyle nasıl düşünür bende düşünmedim değil.ormanlar gibi gözler falan fıstık.anlam veremedim.

arkadaşım bizimle kafamı buluyorsun .diğer konundada dövdüğünden bahsetmişsin ama burda sanki ilk gibi anlatıyorsun .

Burada millet birbirine giriyor,kimisi kendini parçalıyor yardımcı olabilmek için o türk filmi senaryosu yazıyor gibi,günahı boynuna ama bana hiç inandırıcı gelmedi.

Burada millet birbirine giriyor,kimisi kendini parçalıyor yardımcı olabilmek için o türk filmi senaryosu yazıyor gibi,günahı boynuna ama bana hiç inandırıcı gelmedi.

günahı boynuna evet.biz yardım etmek için didiniyoruz kız resmen bizimle kafa buluyor.açtığı diğer konuya baktım orda da dayak yediğini yazmış ama bu konuda ilk kez böyle olduğundan bahsetmiş.neyse birşey demiyorum dediğin gibi günahı boynuna sen olmasaydın hala anlamayacaktım

Son düzenleme:
yorumları okumadan yazıyorum muhtemele herkes bana kızacak ama...

dert dediğiniz böyle şiir gibi anlatılmaz,keşke hangi süslü ifadeleri kullanacağım diye düşünmek yerine hastalıklı duygularınızdan kurtulmayı deneseniz.

bu anlattıklarınıza rağmen hala aşktan bahsediyorsanız normal olamazsınız bence.

işte bu!!!

hiçbir yoruma bakmadan sadece konuyu okuyup az önceki mesajı yazmıştım,demek ki tutturmuşum:))

Aynen arkadaşım.. Ben konu sahibinin diğer konularını okumadan yorum yapmıştım.. Sonra diğer konularına bakınca banada tuhaf geldi.. Dedim ya şiirle ilgileniyo yada bizle kafa buluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…